- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.041
Benimkiler ikizler buyuk te 4 yasinda ikizlerde 16 aylik ama iyi verdim kendime gore 93 ten 62 ye dustumde bu 2 kiloda gideydi bu 1 ay ucinde gitmiyo ya dugun var bu ayin sonun da bi incecik olaydimbenimde var canım 1 yaşını geceli 2.5 ay oldu 9 kilo kadar verdim bende
Gunaydin kiz 6 da mi kalmissinGunaydin kizlar ayy cok yoruldum cokkkkbugün de gelemem ama aksam gelirim
Evet canim saolayy gözüme balon patladi şişirirken cok acıdı sisecek sandim Allah'tan sismedi buz koydum hemen
tabiki cok iyi vermisssin tebrik ederim kuzularınıda allah bagislasin zordur ikiz çocuğa bakmak kolaylık versin allahım boyun ne kadar merak ettim canımHerkese gunaydin
Benimkiler ikizler buyuk te 4 yasinda ikizlerde 16 aylik ama iyi verdim kendime gore 93 ten 62 ye dustumde bu 2 kiloda gideydi bu 1 ay ucinde gitmiyo ya dugun var bu ayin sonun da bi incecik olaydim
nasılsın partis iyimisin ne alemdesinkolay gelsin kuzummm
Iyiyim htc sen nasilsin.eve yeni geldim bi kac gundur disardaydim diyet anlaminda ne alemdeyim onu mu soruyosun ? ayniyim :)nasılsın partis iyimisin ne alemdesin
1.70 boyum sagol cnm benim.allah hepimizinkinide bagislasintabiki cok iyi vermisssin tebrik ederim kuzularınıda allah bagislasin zordur ikiz çocuğa bakmak kolaylık versin allahım boyun ne kadar merak ettim canımama gerçekten cok güzel vermişsin
Senin boyun kac kac kilosan dustun1.70 boyum sagol cnm benim.allah hepimizinkinide bagislasin
gram gram gidiyor bakalım şimdilikIyiyim htc sen nasilsin.eve yeni geldim bi kac gundur disardaydim diyet anlaminda ne alemdeyim onu mu soruyosun ? ayniyim :)
Sen ne alemdesin
173 boyum 69 da kilom canım basladigimda 78 dim hedefim 60 59 filanSenin boyun kac kac kilosan dustun
O benden uzunsun massaallh173 boyum 69 da kilom canım basladigimda 78 dim hedefim 60 59 filançöp bacaklı olurum artık 59 olursam
Uzun oldugun icin simdide zayifsnO benden uzunsun massaallh
normal gözüküyorsun diyorlar su anki halime ama ben zayıf olmak istiyorumUzun oldugun icin simdide zayifsn
Tsk ederim canim yasimda 25 senin yas kacti nerelisinnormal gözüküyorsun diyorlar su anki halime ama ben zayıf olmak istiyorumalması cok kolay malum en azından ilerleyen zamanlarda biraz alsam bile yine zayıf gözükürüm maşallah sende iyisin canım 3 çocuk annesi olarak
bende 22 yaşındayım niğdeli yim canımTsk ederim canim yasimda 25 senin yas kacti nerelisin
İyi aksamlar kizlar cok yorgunum yatip dinlenicemyarin kesin artidayim ya pufff
Benim asıl hedefim 52 şimdilik tartıda 59u görsem beşli bir rakam gördüm diye bayram yapıcam. En geç üç haftaya amacım bu...Benlen sen yarisiyoruz gibi heken hemen bende 60 olmak istiyom
Bünyem alıştı artık canım iki öğün yiyorum..ara öğünlü diyet yapamıyorum insülin direncim olduğu için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?