Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese gunaydin
benimde var canım 1 yaşını geceli 2.5 ay oldu 9 kilo kadar verdim bende
Benimkiler ikizler buyuk te 4 yasinda ikizlerde 16 aylik ama iyi verdim kendime gore 93 ten 62 ye dustumde bu 2 kiloda gideydi bu 1 ay ucinde gitmiyo ya dugun var bu ayin sonun da bi incecik olaydim

Herkese gunaydin

Benimkiler ikizler buyuk te 4 yasinda ikizlerde 16 aylik ama iyi verdim kendime gore 93 ten 62 ye dustumde bu 2 kiloda gideydi bu 1 ay ucinde gitmiyo ya dugun var bu ayin sonun da bi incecik olaydim
tabiki cok iyi vermisssin tebrik ederim kuzularınıda allah bagislasin zordur ikiz çocuğa bakmak kolaylık versin allahım boyun ne kadar merak ettim canım ama gerçekten cok güzel vermişsin

tabiki cok iyi vermisssin tebrik ederim kuzularınıda allah bagislasin zordur ikiz çocuğa bakmak kolaylık versin allahım boyun ne kadar merak ettim canım ama gerçekten cok güzel vermişsin
1.70 boyum sagol cnm benim.allah hepimizinkinide bagislasin

Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 sekerli cay 1 fincan yesil cay
Ara 1 elma 1 muz
Oglen 1 avuc leblebi 2 bardak tuzlu ayran
Ara yarim bardak nescafe
Aksam 3 kadik makarna 1 fincan yesil cay. Nasil menum arkadaslar yorumlaribizi bekliyorum

Tsk ederim canim yasimda 25 senin yas kacti nerelisin

***14.TAKIM 490. ETAP***

ParteMoralll (68.0 / / /%)
Sarraf (77.8 / / /%)
selcanmehmetcan(77.5/ / /%)
Elaalemi( 62.2/ / /%)
htc71(69.3/ / /%)
Şekerpancarı71( 52.2 / / /%)

14. Takim Ortalamasi:%

İyi aksamlar kizlar cok yorgunum yatip dinlenicem yarin kesin artidayim ya pufff

Benlen sen yarisiyoruz gibi heken hemen bende 60 olmak istiyom
Benim asıl hedefim 52 şimdilik tartıda 59u görsem beşli bir rakam gördüm diye bayram yapıcam. En geç üç haftaya amacım bu...
yaşımızda yakınmış ben de 25 im?? Boyun kaçtı??
Bünyem alıştı artık canım iki öğün yiyorum..ara öğünlü diyet yapamıyorum insülin direncim olduğu için..

Ayy insülin direncin olduğunu bilmiyordum, zorluyor o bünyeyi ama kilo verdikçe düzeliyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…