- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.081
***14.TAKIM 490. ETAP***
ParteMoralll (68.0 / / /%)kilosu sabit izne ayrilmak istiyor
Sarraf (77.8 /77.3 /0.5 /%0.64)
selcanmehmetcan(77.5/ / /%)
Elaalemi( 62.2/61.2/ 1/%1.60)
htc71(69.3/ 69.1/0.2 /0.28%)
Şekerpancarı71( 52.2 /52.4 / -0.2/% -0.38)
14. Takim Ortalamasi:%
Evet cnm gitmiyorum burdaym. aaaa ben gidermiyim :) buranin demisbasiyiz biz cnmmmCanım yine buralardasın dimi..
Çocukların peşinden koşmak spor sayılır zaten:) yeşillikle barışsan ii olur ama, ben mümkün mertebe her öğün yeşil bir şey bir biber bile olsa tabağıma almaya çalışıyorum. Bağırsakların çalışmasında büyük yardımcı .Yesillik yemiyom ya onceliri cok yedim simdi canm hic istemi spor desen yapmiyom ama 3 kuvuk cocuk pesinde kosuyom onu spordan sayyom yoksa spor yapmiyom gucum ve firsatim yok
iki hafta sonra mi dönüyorsun partisEvet cnm gitmiyorum burdaym. aaaa ben gidermiyim :) buranin demisbasiyiz biz cnmmm
Onceden ayrilcaktim sekerpancari istemiyodu simdi oyle gerekti
Sevindim canım ayrılmayalım hiç birimizEvet cnm gitmiyorum burdaym. aaaa ben gidermiyim :) buranin demisbasiyiz biz cnmmm
Onceden ayrilcaktim sekerpancari istemiyodu simdi oyle gerekti
Bakalim insallah cnmiki hafta sonra mi dönüyorsun partis
Oyle cnm bende eksideydm malesf hafta sonuna dogru yenenler arti yapiyo :)Çarşamba yarim.kilo eksideydim ana bugun sabit ciktim afff kizlar dua edin evime tasinayim cok stresliyim kiraci çıkmıyor mahkemeye versem 6 ay daha oturma hakkim doğar diyor.ben napacam evimi alan adamda iki hafta muhlet verdi cunku o da kirada oturuyormus allahim yardim et yarabbimm(
O dedigini biliyorum oyle birsey mumkun degilmis dedikleri hastalik hava yoluyla etkisi olamazmis. yani hastalik vs gibi bisey degilmis. sana oyle gelmistir belki. o urunler kontrol ediliyo kolaymi oylekızlar ya soktayimfacebook ta falan dolaşan bi haber var muzların içine biseyler enjekte ediliyor diye kan filan diye okumustum inanmamistim pek bugün kızıma muz yedirecektim ezmeden içine bakayım dedim sok oldum ortadan açtım sadece bi ucunda sanki içine bilerek sıkılmış gibi diğer yerlerde yok sadece uc tarafına doğru çürük filanda yok hiç hatta sert bile yani
bende oyle biliyorum canım dedim ya inanmadım bende ama şimdi görünce tuhafima gitti resim cekmistimde yuklenmiyor internet yavaşO dedigini biliyorum oyle birsey mumkun degilmis dedikleri hastalik hava yoluyla etkisi olamazmis. yani hastalik vs gibi bisey degilmis. sana oyle gelmistir belki. o urunler kontrol ediliyo kolaymi oyle
Ayy evet korkarak çıktım tartiya hep ayaktaydim ya hareket cok onemli isteAaaaa super cnmmmmmm bide moralini bozuyodun
Allah kolaylık versin canım..satan kişi kiracıya dememiş mi acaba..hiç olmadı sizin evi alan kişiye kira verseniz yani taşınana kadar..çok zor bu işler rabbim yardımcınız olsun..Çarşamba yarim.kilo eksideydim ana bugun sabit ciktim afff kizlar dua edin evime tasinayim cok stresliyim kiraci çıkmıyor mahkemeye versem 6 ay daha oturma hakkim doğar diyor.ben napacam evimi alan adamda iki hafta muhlet verdi cunku o da kirada oturuyormus allahim yardim et yarabbimm(
Parte haklı canım öyle bir bulaşma olmuyomuş..sanki birileri kasıtlı yapıyo bu işleri sinir oluyorum yaa resmen şansa yaşıyoruz..bende oyle biliyorum canım dedim ya inanmadım bende ama şimdi görünce tuhafima gitti resim cekmistimde yuklenmiyor internet yavaş
Niden kuşumm yaaaSlm kızlarrrrrrr ayyy benden hayr yok yaaa
Oyle cnm bende eksideydm malesf hafta sonuna dogru yenenler arti yapiyo :)
Senin aldigin evden mi cikmiyo? nasil cikmiyo ya onceden soylenmedimi ? bu insanlari bir anda cikariyo haliniz yok herhalde. kolay degil yani tasinmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?