Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yesillik yemiyom ya onceliri cok yedim simdi canm hic istemi spor desen yapmiyom ama 3 kuvuk cocuk pesinde kosuyom onu spordan sayyom yoksa spor yapmiyom gucum ve firsatim yok
Çocukların peşinden koşmak spor sayılır zaten:) yeşillikle barışsan ii olur ama, ben mümkün mertebe her öğün yeşil bir şey bir biber bile olsa tabağıma almaya çalışıyorum. Bağırsakların çalışmasında büyük yardımcı .

**14.TAKIM 490. ETAP***

ParteMoralll (68.0 / / /%)kilosu sabit izne ayrilmak istiyor
Sarraf (77.8 /77.3 /0.5 /%0.64)
selcanmehmetcan(77.5/ / /%)kilosu sabit
Elaalemi( 62.2/61.2/0.1/1.60%)
htc71(69.3/ 69.1/0.2 /0.28%)
Şekerpancarı71( 52.2 /52.4 / -0.2/% -0.38)

14. Takim Ortalamasi:%

Çarşamba yarim.kilo eksideydim ana bugun sabit ciktim afff kizlar dua edin evime tasinayim cok stresliyim kiraci çıkmıyor mahkemeye versem 6 ay daha oturma hakkim doğar diyor.ben napacam evimi alan adamda iki hafta muhlet verdi cunku o da kirada oturuyormus allahim yardim et yarabbimm (

Oyle cnm bende eksideydm malesf hafta sonuna dogru yenenler arti yapiyo :)

Senin aldigin evden mi cikmiyo? nasil cikmiyo ya onceden soylenmedimi ? bu insanlari bir anda cikariyo haliniz yok herhalde. kolay degil yani tasinmak.

kızlar ya soktayim facebook ta falan dolaşan bi haber var muzların içine biseyler enjekte ediliyor diye kan filan diye okumustum inanmamistim pek bugün kızıma muz yedirecektim ezmeden içine bakayım dedim sok oldum ortadan açtım sadece bi ucunda sanki içine bilerek sıkılmış gibi diğer yerlerde yok sadece uc tarafına doğru çürük filanda yok hiç hatta sert bile yani

O dedigini biliyorum oyle birsey mumkun degilmis dedikleri hastalik hava yoluyla etkisi olamazmis. yani hastalik vs gibi bisey degilmis. sana oyle gelmistir belki. o urunler kontrol ediliyo kolaymi oyle

O dedigini biliyorum oyle birsey mumkun degilmis dedikleri hastalik hava yoluyla etkisi olamazmis. yani hastalik vs gibi bisey degilmis. sana oyle gelmistir belki. o urunler kontrol ediliyo kolaymi oyle
bende oyle biliyorum canım dedim ya inanmadım bende ama şimdi görünce tuhafima gitti resim cekmistimde yuklenmiyor internet yavaş

Slm kizlar annemlere geldim kalan pasta borekleri getirdim evde durursa gelir gider yerim diyegerci burda da yedim biraz önce ama aksam yemek yemicem dengelicem

**14.TAKIM 490. ETAP***

ParteMoralll (68.0 / / /%)kilosu sabit izne ayrilmak istiyor
Sarraf (77.8 /77.3 /0.5 /%0.64)
selcanmehmetcan(77.5/ / /%)kilosu sabit
Elaalemi( 62.2/61.2/0.1/1.60%)
htc71(69.3/ 69.1/0.2 /0.28%)
Şekerpancarı71( 52.2 /52.4 / -0.2/% -0.38)

14. Takim Ortalamasi:%0.356

Allah kolaylık versin canım..satan kişi kiracıya dememiş mi acaba..hiç olmadı sizin evi alan kişiye kira verseniz yani taşınana kadar..çok zor bu işler rabbim yardımcınız olsun..

bende oyle biliyorum canım dedim ya inanmadım bende ama şimdi görünce tuhafima gitti resim cekmistimde yuklenmiyor internet yavaş
Parte haklı canım öyle bir bulaşma olmuyomuş..sanki birileri kasıtlı yapıyo bu işleri sinir oluyorum yaa resmen şansa yaşıyoruz..

Oyle cnm bende eksideydm malesf hafta sonuna dogru yenenler arti yapiyo :)

Senin aldigin evden mi cikmiyo? nasil cikmiyo ya onceden soylenmedimi ? bu insanlari bir anda cikariyo haliniz yok herhalde. kolay degil yani tasinmak.

Yok canim bir ayi gecgin satlik ilan asiliymis bunlar sorun cikarmaya çalışıyor esime.mahkemeye verecem demis sanki evvel Once gidipte hadi cikin demisik gibi bizi suçluyor ustelik yakin yerde binadan babam aramis kiralik buldum diye adam yok boylesinide ilk defa görüyorum olumlu olsada kis gelmeden icee yerlessek hayirlisi bakalım rabbim kalplerine yumuşaklık versinde olumlu olsunlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…