- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.101
allah kolaylık versin canım..satan kişi kiracıya dememiş mi acaba..hiç olmadı sizin evi alan kişiye kira verseniz yani taşınana kadar..çok zor bu işler rabbim yardımcınız olsun..
Afiyet olsun canım..ne güzel sporunu yapıyosun ben bir türlü adapte olamadım..Menüm
kahvaltı 3 dilim dkmek, kahvaltılık sos, ayran, 5 köfte, nane, marul
Ara sütlü nescafe
Ara sütlü nescafe
Akşam 6 köfte, nane, ayran
Su 2.5 lt
Spor yarım saat hafif tempolu koşu
Hadi canım toparlan artık lütfeenn..kışın daha çok kilo alırız akşamlar uzun onu ye bunu ye..başa dönmek istemiyorsan gayret et tatlımSlm kızlarrrrrrr ayyy benden hayr yok yaaa
bak kız nolcakYarın kahvaltıya misafirim var pide yaptırıcam..ucundan biraz tadına bakabilirim di mi kızlar :)
Selam kızlar..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, peynir, yeşillik, üç ceviz..
Akşam: bir tabak kuru fasülye, pulbiberli yoğurt, bir dilim tb ekmeği..
Kızlar cips yerken canım çekti biraz yedim onlarla..
bu ara biraz irade zayıflaması var galibaYarın kahvaltıya misafirim var pide yaptırıcam..ucundan biraz tadına bakabilirim di mi kızlar :)
ben evde üretime geçtim, dün hazrı şeylerin üretimleriyle ilgili videolar izleyip kendimi soğuttum. benim gibi hazır şeylere biraz düşkünlüğünüz varsa izleyin çok işe yarıyor.pazar kaçamakları mi yapiliyiiiii nirelerdesiniz
dikkat et canım mutlaka haftaya coşalım. ev işi ne oldu?? Kiracı hala sorun çıkarıyor mu??Slm kizlar anneme geldik aksama firinda tavuk patates var kuru fasulye pilav ne var ben aciktim cokk ama csslara dikkat etmeye çalışacağım
iyi yapmışsın canimkışlık eşorfman aldım kendime :)) kışında spora devam :)) farkettim ki hep havalar ısınınca spor yapıyorum bu duruma bir dur dedim :))
valla çok heyecanlıyım ve sabırsızım sabah kalkıp parka koşuciğimm :))iyi yapmışsın canim
bu ara biraz irade zayiflaması var galiba,
bugün de pide varsa hafta içi daha dikkatli olmalısın canım
ben evde üretime geçtim, dün hazrı şeylerin üretimleriyle ilgili videolar izleyip kendimi soğuttum. benim gibi hazır şeylere biraz düşkünlüğünüz varsa izleyin çok işe yarıyor.
O gazla evde kışlık sağlıklı kahvaltılık sos yaptım.
Bugünde kepekli undan ev lavaşı yaptım :))
dikkat et canım mutlaka haftaya coşalım. ev işi ne oldu?? Kiracı hala sorun çıkarıyor mu??
Gerçekten ne kadar yüzsüzmüş, tabii zorla çıkaramayacağını biliyor. 450 TL lik eve gitsin hemen o zaman, sanki kal diye ısrar ediyorsunuz.Evet dikkat ettim sayilir ev isine gelince stresten geberiyorum basim agriyo yatacam biraz adam oturacagiz diyor bizde bir ay muddet tanidik etrafimizda bissuru kiralik daire var luks evde 450 tl otururum diyor bende 500 tl iyimi kendi evimden mahrumum sanki ben kiraciyim kendisi ev sahibi(( böyle yuzsuz insanlarla karsillastim hayirlisii ne anliyorlar insanlari darda koymaktan rabbime havale ettim artık ne diyimm...durum karisik anliyacaginn birde ne kadar oturacagida belli değil...
Gerçekten ne kadar yüzsüzmüş, tabii zorla çıkaramayacağını biliyor. 450 TL lik eve gitsin hemen o zaman, sanki kal diye ısrar ediyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun canım umarım en kısa zamanda sorun çözülür. Kendini de çok üzmemeye çalış elbet hallolur dünya işi neticede, en kötü yeni bir çözüm yolu çıkar karşınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?