Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah kolaylık versin canım..satan kişi kiracıya dememiş mi acaba..hiç olmadı sizin evi alan kişiye kira verseniz yani taşınana kadar..çok zor bu işler rabbim yardımcınız olsun..

Aminn canim ahh sorma zorr rabbim yardimicimiz olsun ins kiraci arkadas yola gelirde herkes mutlu olur....eger adam ikna olmszsa heral öyle olacak benim evimi alanda sorun cikarirsa tam olur iss tövbe...

Menüm
kahvaltı 3 dilim dkmek, kahvaltılık sos, ayran, 5 köfte, nane, marul
Ara sütlü nescafe
Ara sütlü nescafe
Akşam 6 köfte, nane, ayran
Su 2.5 lt
Spor yarım saat hafif tempolu koşu

Selam kızlar..menüm..
Sabah: bir haslanmış yumurta, kk peynir, iki ceviz, iki gün kurusu, domates..
Ara: türk kahvesi..
Akşam: beş köfte, salata, ayran..

Menüm
kahvaltı 3 dilim dkmek, kahvaltılık sos, ayran, 5 köfte, nane, marul
Ara sütlü nescafe
Ara sütlü nescafe
Akşam 6 köfte, nane, ayran
Su 2.5 lt
Spor yarım saat hafif tempolu koşu
Afiyet olsun canım..ne güzel sporunu yapıyosun ben bir türlü adapte olamadım..

Selam kızlar..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, peynir, yeşillik, üç ceviz..
Akşam: bir tabak kuru fasülye, pulbiberli yoğurt, bir dilim tb ekmeği..
Kızlar cips yerken canım çekti biraz yedim onlarla..

Slm kizlar anneme geldik aksama firinda tavuk patates var kuru fasulye pilav ne var ben aciktim cokk ama csslara dikkat etmeye çalışacağım

Selam kızlar..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, peynir, yeşillik, üç ceviz..
Akşam: bir tabak kuru fasülye, pulbiberli yoğurt, bir dilim tb ekmeği..
Kızlar cips yerken canım çekti biraz yedim onlarla..
Yarın kahvaltıya misafirim var pide yaptırıcam..ucundan biraz tadına bakabilirim di mi kızlar :)
bu ara biraz irade zayıflaması var galiba,
bugün de pide varsa hafta içi daha dikkatli olmalısın canım

pazar kaçamakları mi yapiliyiiiii nirelerdesiniz
ben evde üretime geçtim, dün hazrı şeylerin üretimleriyle ilgili videolar izleyip kendimi soğuttum. benim gibi hazır şeylere biraz düşkünlüğünüz varsa izleyin çok işe yarıyor.
O gazla evde kışlık sağlıklı kahvaltılık sos yaptım.
Bugünde kepekli undan ev lavaşı yaptım :))
Slm kizlar anneme geldik aksama firinda tavuk patates var kuru fasulye pilav ne var ben aciktim cokk ama csslara dikkat etmeye çalışacağım
dikkat et canım mutlaka haftaya coşalım. ev işi ne oldu?? Kiracı hala sorun çıkarıyor mu??

kışlık eşorfman aldım kendime :)) kışında spora devam :)) farkettim ki hep havalar ısınınca spor yapıyorum bu duruma bir dur dedim :))

menüm
kahvaltı
5 siyah az yaplı zeytin 2 ev yapımı lavaş, 1 yemek kaşığı kahvaltılık sos, 1 kk peynir nane
ara
1 sütlü nescafe
akşam
2 lavaş, salata, 5 siyah az yağlı zeytin, tavuk haşlama
su bugün susuzluğum geçmedi nedense 3 lt içmişimdir
lavaşı ilk defa yaptığım için bu kadar yedim yarın baya bi azaltacağım

Evet dikkat ettim sayilir ev isine gelince stresten geberiyorum basim agriyo yatacam biraz adam oturacagiz diyor bizde bir ay muddet tanidik etrafimizda bissuru kiralik daire var luks evde 450 tl otururum diyor bende 500 tl iyimi kendi evimden mahrumum sanki ben kiraciyim kendisi ev sahibi (( böyle yuzsuz insanlarla karsillastim hayirlisii ne anliyorlar insanlari darda koymaktan rabbime havale ettim artık ne diyimm...durum karisik anliyacaginn birde ne kadar oturacagida belli değil...

Gerçekten ne kadar yüzsüzmüş, tabii zorla çıkaramayacağını biliyor. 450 TL lik eve gitsin hemen o zaman, sanki kal diye ısrar ediyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun canım umarım en kısa zamanda sorun çözülür. Kendini de çok üzmemeye çalış elbet hallolur dünya işi neticede, en kötü yeni bir çözüm yolu çıkar karşınıza.

Menü
Sabah 2-3 aydir patates kizartmasi yemiyordum bir kac catal yedim kk peynir bir tatli k. Bal tam bugdaydan yapılmış kucuk yarim lavas..
Ara bi domates
Aksam iki yk kuru fasulye iki kk firinda tavuk iki yk parlican yemek bir frinda patates dusunuyom ne yedim ev yapımı yagsiz kadayif tatli yedim valla sinirden tansiyonum dusuktu yedim nidim tee bayramdan beride tatli yemiydim haa bir porsiyon salata yedimm
Sindide sodami ictim en son 17:00 yemek yedik yani gec saatte yemedim

Ayy kizlar bana dua edin rabbim feraha cikarsin bizii

Yokta bir ayi gecgin balkonunda satilik ilani asili niye hazirligini yapmuyon birde kira Kontrati da yok biz insan gibi dogus kavga gürültü olmadan kimse zor durumda kslmadan ciksin istedik ne biliyim buda bizim imtihann rabbim sabir versin bana yok yeter artik kendimi uzmucegim olan bana oluyor ne halleri varsa gorsun ..hic ev aldigima sevinemedim bunlarda gececek biliyom bize insan gibi davransin baska birşey istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…