Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada tartilmaya cok korkuyordum yarim kilo gitmis bunada şükür bu ara saglikli beslenmedim bugun haric hep ac kaldim gibi dengesiz yedim ne yedigimi bile hatırlamıyorum :))

Bu arada tartilmaya cok korkuyordum yarim kilo gitmis bunada şükür bu ara saglikli beslenmedim bugun haric hep ac kaldim gibi dengesiz yedim ne yedigimi bile hatırlamıyorum :))
Cumadan beri mi çok iyi :)) ama dikkat et aç kalmadan zayıflamak daha sağlıklı:)))

bu arada olmadığım haftalardaki mesajları okuma şansım oldu bugün :)) Brokenangel nerelerde diye merak ediyordum zaten anladım ki ismini değiştirip 7. gruba geçmiş ( arkadaşları oradaymış hayırlısı olsun onun için rakip falan ama umarım sağlıkla güzel güzel kilolarından kurtulur.
diğer arkadaşlarda toparlanamadılar sanırım, bir kere bırakınca zor oluyor. İki üç hafta toparlanamadım bende geçmişte ondan bir şey diyemiyorum (
Bir de bir ara haftalık hedef yapmışız. Ben tabii onu da kaçırmışım yeniden yapabiliriz. O zamanın cezası olarak listeyi her hafta ben hazırlamaya gönüllüyüm.
Hatta kendi haftalık hedefimi yazarak işe başlayayım
elaalemi 60.5

iyi akşamlar kızlar bugunki menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta 1.5 kk peynir 1.5 dilim tam bugday ekmegi 7 zeytin 1 bardak süt
Ara 1 elma pi parça minik çikolata
Öğlen 4 yk mantar yumurtaliydı yogurt 1 dilim ekmek
Ara 15 fındık
Aksam 3 yk bulgur pilavi yogurt yarim dilim ekmek akşamda biraz çekirdek çitledim :)

Evet canim haftalik hedef koymusuk sanirim @PartelMoralll arkadasim hazirlamisti bana 77 olacasin demisti ben 77.5 olmustum kaçtım 80 miydi 79muydu o kilodan dusmustum sindi şükür 77 geldim ins stres ters tepmez cumaya kadar keskem bi yarim kilo daha gitse ben hedef 76, 5 kilo oluyum ins

Gunaydin kizlar ablam geldi ankaradan onunlaydik dunde kaynanamlara geldik hic gelmedim özür dilerim nasilsinizzz

Kizlar bende evde degilken fazla dikkat edemedim ama çok da yemedim insallah korumuşumdur kilomubugun eve geçicez aksam yarin sabah tartilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…