- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.121
Cumadan beri mi çok iyi :)) ama dikkat et aç kalmadan zayıflamak daha sağlıklı:)))Bu arada tartilmaya cok korkuyordum yarim kilo gitmis bunada şükür bu ara saglikli beslenmedim bugun haric hep ac kaldim gibi dengesiz yedim ne yedigimi bile hatırlamıyorum :))
bu arada olmadığım haftalardaki mesajları okuma şansım oldu bugün :)) Brokenangel nerelerde diye merak ediyordum zaten anladım ki ismini değiştirip 7. gruba geçmiş( arkadaşları oradaymış hayırlısı olsun onun için rakip falan ama umarım sağlıkla güzel güzel kilolarından kurtulur.
diğer arkadaşlarda toparlanamadılar sanırım, bir kere bırakınca zor oluyor. İki üç hafta toparlanamadım bende geçmişte ondan bir şey diyemiyorum(
Bir de bir ara haftalık hedef yapmışız. Ben tabii onu da kaçırmışımyeniden yapabiliriz. O zamanın cezası olarak listeyi her hafta ben hazırlamaya gönüllüyüm.
Hatta kendi haftalık hedefimi yazarak işe başlayayım
elaalemi 60.5
Günaydın kızlar..iyi haftalar hepimize..
günaydın kızlarGünaydınlar herkese:))
Günaydın kızlar..iyi haftalar hepimize..
Günaydınlar herkese:))
Gunaydin canlarimmmmmgünaydın kızlar
günaydın kaptancigimGunaydin canlarimmmmm
sabah bak bakalım ne çıkacak canım :)Kizlar bende evde degilken fazla dikkat edemedim ama çok da yemedim insallah korumuşumdur kilomubugun eve geçicez aksam yarin sabah tartilirim
Ayy böylesi de cok heycanli oluyosabah bak bakalım ne çıkacak canım :)
günaydın kaptancigim
ayy aynı ben her sabah tartılıyorum bendeAyy böylesi de cok heycanli oluyoben normalde hemen hemen her gün tartilirim ama bi kac gun evden uzak kalinca cok heycanlaniyorum kac çikicam diye
sabah uyandimmi yataktan çıkınca hemen tartinin üstünde buluyorum kendimiAyy böylesi de cok heycanli oluyoben normalde hemen hemen her gün tartilirim ama bi kac gun evden uzak kalinca cok heycanlaniyorum kac çikicam diye
ayy aynı ben her sabah tartılıyorum bendekocam şikayet ediyi artik her sabah gidip ne diye tartiyosun diye
Ayni da bensabah uyandimmi yataktan çıkınca hemen tartinin üstünde buluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?