Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy kaynanmgildeyiz 10 da kalktik kaynanam ufak çapli temizlik yapti biz açlıktan ölürken daha yeni kahvalti yapcaz ayy hic bana gore degil boyle olumca gözüm dönüyo fazla acıkıyorum

Kiz niye böyle olduk biz dağıldık iyce takkmdan uzaklaştıkca iyce salıcaz gitme arttik takimdan yoksa kilolar alip başını gidecek
Canımm elimde değillll okadar saldımki resmen kilo aldım belli oluyo artıkk çok canm sıkkın bugün yediklerimi bi nilseniz bi kavanoz nutella yaaaaa

Menüm
Kahvaltı 1 küçük ev yapımı tam tahıllı lavaş,4 az yağlı siyah zeytin, 1 kk tulum, nane, 1 yemek kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
Ara sütlü nescafe
Ara sitlü nescafe
Akşam 1 paket çilekli quark
Su 2.5 lt
Spor yaptım saat koşu

Canımm elimde değillll okadar saldımki resmen kilo aldım belli oluyo artıkk çok canm sıkkın bugün yediklerimi bi nilseniz bi kavanoz nutella yaaaaa
Canım grupta aktif olmaya çalış emin olbu salıvermişlikte en ii yol o ben kendimden biliyorum. Döneli 1.5 hafta oluyor neredeyse 2 kilo verdim. Bugün salıverdim yarın yine öyle olacak dersen hiç toparlanamazsın.

Bugün sabah 6'da yeni eşorfmanımlan parkta yarım saat koşu yaptım bi havalı hissettim kendimi:) kıyafetlerin acayip motive etkisi varmış:))

iyi akşamlar fıstıklar menüm
sabah
1 kıymalı yumurta 1 tane sosis 1 barak sut 1 dilim tb ekmegi 1 kk peynir 7 zeytin maydonoz salatalik biber
Öğlen
haşlanmış karnıbahar sarımsaklı yogurt 1.5 yk mantar 1 dilim tb ekmegi
Aksam
2 kepçe mercimek corbasi 5 yk etli patates (patatesinden az aldım)salata 1 lokma ekmek

Slm kizlar ugrayamiyorum kusura bakmayin kafam pisikolojim alt ust yorgun ama toparlanacagim böyle az uğrarsam sorun olurmu SekerPancarii birisler izcik olsun yoluna girsin burdayim inş ♡♥♡
Diyete devammm

Slm kizlar ugrayamiyorum kusura bakmayin kafam pisikolojim alt ust yorgun ama toparlanacagim böyle az uğrarsam sorun olurmu SekerPancarii birisler izcik olsun yoluna girsin burdayim inş ♡♥♡
Diyete devammm
Rabbim kolaylık versin canım ne uğraştınız yahu..insan aldığı evde rahatca oturamazmı yaa bu ne..

Bugün sabah 6'da yeni eşorfmanımlan parkta yarım saat koşu yaptım bi havalı hissettim kendimi:) kıyafetlerin acayip motive etkisi varmış:))
Ben de yürüyüş yaptığım günleri özledim..kızımla inerdik sahile kulağımızda müzik ohh dünya umrumda olmazdı..ne iyi yapmışsın..

Menüm..
Sabah: tereyağında iki yumurta, iki dilim kaşar, yeşillik, üç ceviz..
Akşam: bir tabak nohut, yarım tabak pilav, yoğurt, bir dilim tb ekmeği..
Ayy akşam doymak bilmedim..

Ben de yürüyüş yaptığım günleri özledim..kızımla inerdik sahile kulağımızda müzik ohh dünya umrumda olmazdı..ne iyi yapmışsın..
Sağolasın cnm inşallah tekrardan size de nasip olur :))
Akşam yemeğinde hem pilav hem ekmek biraz olmamış ama... öğlen ywmwdiğini düşünürsek ona sayabiliriz sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…