- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.141
bende ilk kahvaltımı ederim cok bekledimmi ne yesemde doymuyorum yedikçe yiyesim geliyorAyy kaynanmgildeyiz 10 da kalktik kaynanam ufak çapli temizlik yapti biz açlıktan ölürken daha yeni kahvalti yapcazayy hic bana gore degil boyle olumca gözüm dönüyo fazla acıkıyorum
Bende oyle canim kizim cok erken kalkarsa ayılmak icin 1 saat beklerim o kadar kahvaltimi eder sonra işlerimi yaparimbende ilk kahvaltımı ederim cok bekledimmi ne yesemde doymuyorum yedikçe yiyesim geliyor
Kiz niye böyle olduk biz dağıldık iyce takkmdan uzaklaştıkca iyce salıcaz gitme arttik takimdan yoksa kilolar alip başını gidecek
Canımm elimde değillll okadar saldımki resmen kilo aldım belli oluyo artıkk çok canm sıkkın bugün yediklerimi bi nilseniz bi kavanoz nutella yaaaaaKiz niye böyle olduk biz dağıldık iyce takkmdan uzaklaştıkca iyce salıcaz gitme arttik takimdan yoksa kilolar alip başını gidecek
Canım grupta aktif olmaya çalış emin olbu salıvermişlikte en ii yol o ben kendimden biliyorum. Döneli 1.5 hafta oluyor neredeyse 2 kilo verdim. Bugün salıverdim yarın yine öyle olacak dersen hiç toparlanamazsın.Canımm elimde değillll okadar saldımki resmen kilo aldım belli oluyo artıkk çok canm sıkkın bugün yediklerimi bi nilseniz bi kavanoz nutella yaaaaa
süpersin canımBugün sabah 6'da yeni eşorfmanımlan parkta yarım saat koşu yaptım bi havalı hissettim kendimi:) kıyafetlerin acayip motive etkisi varmış:))
Iyiyim canım..aman bir yaramazlık olmasında gerisi mühim değil..Canimm evde degildim kac gündür gelemedimnasilsin
Rabbim kolaylık versin canım ne uğraştınız yahu..insan aldığı evde rahatca oturamazmı yaa bu ne..Slm kizlar ugrayamiyorum kusura bakmayin kafam pisikolojim alt ust yorgun ama toparlanacagim böyle az uğrarsam sorun olurmuSekerPancarii birisler izcik olsun yoluna girsin burdayim inş ♡♥♡
Diyete devammm
Bugün ben de saldım biraz canım ama bu demek değilki hep öyle olacak..sabah başlıycam deme herhangi bir öğünde daha yemiycem de yapabilirim de ve başla tatlım önceden yaptığın gibi.
Ben de yürüyüş yaptığım günleri özledim..kızımla inerdik sahile kulağımızda müzik ohh dünya umrumda olmazdı..ne iyi yapmışsın..Bugün sabah 6'da yeni eşorfmanımlan parkta yarım saat koşu yaptım bi havalı hissettim kendimi:) kıyafetlerin acayip motive etkisi varmış:))
Sağolasın cnm inşallah tekrardan size de nasip olur :))Ben de yürüyüş yaptığım günleri özledim..kızımla inerdik sahile kulağımızda müzik ohh dünya umrumda olmazdı..ne iyi yapmışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?