Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de şimdi eve geldim:) gece yine işim var o nedenle bir bardak daha sütlü nescafe içeceğim bir mandalinada yiyebilirim. Gece 2'de de yatacağım. yatmadan iki saat çnce yeme kuralına uymuş oluyorum bu sayede

Gunaydin kizlar tartildim sabah 54.1 çiktim 2 kilo almışım
Başka yere gidince öyle oluyor işte, bir de hergün tartılmayın diyorlar ama tartılmayınca da ipin ucu bizim gibilerde kaçıyor işte cumaya kadar biraz toparlama şansın olacak mı kaptanım??

Başka yere gidince öyle oluyor işte, bir de hergün tartılmayın diyorlar ama tartılmayınca da ipin ucu bizim gibilerde kaçıyor işte cumaya kadar biraz toparlama şansın olacak mı kaptanım??
Aynen canim ya aslinda cok da fazla kacirmamistim turşu çok yedim ödem yapmis olabilir bugünü cok hafif atlaticam canim persembe de detoks tarzi biseyler yapar toparlarimmm insallah

Günaydınnn kızlarrrrr bende bugün detoks niyyine 5te5 e başladım aslında bana çok uygun bi diyet meyve günü hariççç umarım hasarsız atlatabilirim birazdan patitislerimi haşlicammm

Aynen canim ya aslinda cok da fazla kacirmamistim turşu çok yedim ödem yapmis olabilir bugünü cok hafif atlaticam canim persembe de detoks tarzi biseyler yapar toparlarimmm insallah
hadi canım inşallah

Günaydınnn kızlarrrrr bende bugün detoks niyyine 5te5 e başladım aslında bana çok uygun bi diyet meyve günü hariççç umarım hasarsız atlatabilirim birazdan patitislerimi haşlicammm
hadi hayırlı uğurlu olsun sürekli nasıl ilerlediğini buraya yazmayı ihmal etme amaa

Tunaydin kizlar bugun tartildim bende bugun yarim kilo daha gitmis gözüküyor yiyorumda ama arasi 4-5 saati geçiriyorum kiz sekercim turşu neym bu hafta bulgur pilavi yanida cok yedim dunde yedim ama başka zaman yesem dimekki odem olacak bu stresin iyi yani bu heral :) dun dayim dikkat ettimde zayiflamisin dedi 10 kg verdim dedim bugunle beraber 11 kg gittide hemen gelmez inş..

sarraf SekerPancarii htc71 Moonlii de yazsın öyle yapayım dediydim listeyi
ya da şöyle yapalım şimdiden başlatayım
@ParteMoralll izinde ama oda katılırsa daha güzel olur.
hedefe ulaşamama olursa ceza da olabilir ekstra hareket ya da ödülden kesme gibi ona artık tartışıp karar verebiliriz.
düzenli devam edersek ilerde, bir önceki haftanın kilosunun da olduğu haftalık tablo şeklinde düzenlemelerde yapabilirim.

elaalemi 60.5
selcanmehmetcan 76.5

Zaten baslatmistim onu herkes hedefini koymustu kaynadi gitti.

E elaalemi baktim eskilere sen ozaman yazmamissin galiba tam goremedim yazmista olabilirsin. ekim listesi buydu cikardiklarim oldu.
Haftalik degilde aylik sekilde yapiyorduk onceden. oyle daha iyi.

Yok kiz yedim de temizlige giriştim dogum gününden sonra aşırı yorulmuştum bi üstünden yapmiştim sonra anamgile gittim gaynanamlara gittim kaldi oyle bitirdim bi tozlar kaldi kizimi yatirdim bi size bakim dedim banyo yapcam yemek yapcam eşim 4 de gelir sonrasi keyif

Ohhh yapyap kuzuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…