- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.161
Başka yere gidince öyle oluyor işte, bir de hergün tartılmayın diyorlar ama tartılmayınca da ipin ucu bizim gibilerde kaçıyor işteGunaydin kizlartartildim sabah 54.1 çiktim 2 kilo almışım
Aynen canim ya aslinda cok da fazla kacirmamistim turşu çok yedim ödem yapmis olabilir bugünü cok hafif atlaticam canim persembe de detoks tarzi biseyler yapar toparlarimmm insallahBaşka yere gidince öyle oluyor işte, bir de hergün tartılmayın diyorlar ama tartılmayınca da ipin ucu bizim gibilerde kaçıyor iştecumaya kadar biraz toparlama şansın olacak mı kaptanım??
hadi canım inşallahAynen canim ya aslinda cok da fazla kacirmamistim turşu çok yedim ödem yapmis olabilir bugünü cok hafif atlaticam canim persembe de detoks tarzi biseyler yapar toparlarimmm insallah
hadi hayırlı uğurlu olsunGünaydınnn kızlarrrrr bende bugün detoks niyyine 5te5 e başladım aslında bana çok uygun bi diyet meyve günü hariççç umarım hasarsız atlatabilirim birazdan patitislerimi haşlicammm
Zaten baslatmistim onu herkes hedefini koymustu kaynadi gitti.sarraf SekerPancarii htc71 Moonlii de yazsın öyle yapayım dediydim listeyi
ya da şöyle yapalım şimdiden başlatayım
@ParteMoralll izinde ama oda katılırsa daha güzel olur.
hedefe ulaşamama olursa ceza da olabilir ekstra hareket ya da ödülden kesme gibi ona artık tartışıp karar verebiliriz.
düzenli devam edersek ilerde, bir önceki haftanın kilosunun da olduğu haftalık tablo şeklinde düzenlemelerde yapabilirim.
elaalemi 60.5
selcanmehmetcan 76.5
Yok kiz yedim de temizlige giriştim dogum gününden sonra aşırı yorulmuştum bi üstünden yapmiştim sonra anamgile gittim gaynanamlara gittim kaldi oyle bitirdim bi tozlar kaldi kizimi yatirdim bi size bakim dedim
tmmdır:))Kasim sonu hedefleri
@ParteMoralll 66
SekerPancarii 51
sarraf 77
BitmeyenUmidim 77
htc71 69
E elaalemi 58
Hedefleri bunun uzerinden degistirin kizlar.
Ohhh yapyap kuzussYok kiz yedim de temizlige giriştim dogum gününden sonra aşırı yorulmuştum bi üstünden yapmiştim sonra anamgile gittim gaynanamlara gittim kaldi oyle bitirdim bi tozlar kaldi kizimi yatirdim bi size bakim dedimbanyo yapcam yemek yapcam eşim 4 de gelir sonrasi keyif
Artik bu aya yaaaa nasiptmmdır:))
Ayy ben çoktan 50 olmustum 3 haftadir hic iyi gitmiyorumArtik bu aya yaaaa nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?