- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.181
Sen onu bunu birak mesajda ki kurabiyeye gelAyy ben çoktan 50 olmustum 3 haftadir hic iyi gitmiyorum
Afiyet olsun baby ben karnbahari kiymali yapiyormm ve salcali sosuyla firinda kizariyo cokkkk guzel oluyo kizimda cok sevioBugün iyiydim amaaman daha gün bitmis degil kendime nazar etmeyim karnabahar verdim firina sosunda yumurta ve yogurt var üstüne de çörek otu serptim imm yogurt döküp yicem ustune koca bi tabak kalorisi az çünküm icinde un yok yag yok
Aralık sonuna yeni yıl hedefleri diyebiliriz:))Aralik sonu hedefleri
@ParteMoralll 66
SekerPancarii 51
sarraf 76
BitmeyenUmidim 77(74)
htc71 67
E elaalemi 53
Yol uzun ama çabalayarak aşılıyor. Ben 2014 senesinin yazında sedanter yaşamın temsili gibiydim. Ve bir ara 76'yı tartıda gördüm. O eylül sadece akşamları 15 dakika spora başladım, bir yıl sonra 69-68 aralığına düştüm. Ve 2016 ağustostan beri de 66.9 dan 61'e bir şekilde geldim:)) istikrarlı olsaydım iki yıl uzamazdı ama küçük değişikliklerin bile çok şey getirdiğini şu son 3-4 yıl da anladım. Artık sürekli su içiyorum, çalışırken uzun süre oturmak zorundaysam karnımı çekip bırakıyorum.Kizlar az önce vücut kitle endeksimi hesapladim ,68 kg olursam obez grbundan kurtuluyorum fazla kilolu grubta oluyom, 54 kg oldugumda normal grubta oluyorum ,hayall gibi yolum cok uzun gorurmuyum acaba 68 kg affffff yaa
bende 60 olsam 5 6 sene onceki halime gelsem60 kg olsamda universite yilllarima donsem6 7 sene geriye gitsemmmm
Ayni durum desenebende 60 olsam 5 6 sene onceki halime gelsemama olacak inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?