Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün iyiydim ama aman daha gün bitmis degil kendime nazar etmeyim karnabahar verdim firina sosunda yumurta ve yogurt var üstüne de çörek otu serptim immyogurt döküp yicem ustune koca bi tabak kalorisi az çünküm icinde un yok yag yok

Afiyet olsun baby ben karnbahari kiymali yapiyormm ve salcali sosuyla firinda kizariyo cokkkk guzel oluyo kizimda cok sevio

Menüm
Sabah:1 haslanmis yumurta,1 dilim çavdar ekmeği, iki minik kare kaşar, 5 6 zeytin, az bisey beyaz peynir, birazda labne,maydanoz nane
Öğle: 1 büyük elma, 1 kaşik yulaf 1 dolu kasik yogurt corekotu karıştırdım yidum
Aksam: 1 tabak firinda karnabahar, yogurt, az turşu

Menüm
Kahvaltı 1 ev yapımı çok tahıllı lavaş
Ev yapımı sos
Öğlen 1 lavaş, 5 az yağlı zeytin, sos, nane, 1kk tulum
Ara sütlü nescafe
Ara sütlü nescafe
Akşam nar lı, tavuk haşlamalı salata, ayran
Su 2.5 lt

Selam kızlar..menüm..
Bugün tüm gün annemdeydim misafir vardı..
Sabah: bir yumurta, peynir, yeşillik..
Çayda: bir dilim börek, iki kaşık turşu kavurması, bir kurabiye..
Affedin kızlar olmadı bugün

Bugun benimde menum berbat hic soylemeyi cuma gunu tarti belli eder ama artida cikmam heral spor olarakda 90 hizli tempolu yürüyüş yaptim temiz bugun bende istah acti

:))) yazdigim yaziya bakin aklimdan konusurken kelimeleri eksik yazmisim 90 dk yürüyüş , temiz hava istahimi açtı, kafam dalgin kusura bakmayinn

Kizlar az önce vücut kitle endeksimi hesapladim ,68 kg olursam obez grbundan kurtuluyorum fazla kilolu grubta oluyom, 54 kg oldugumda normal grubta oluyorum ,hayall gibi yolum cok uzun gorurmuyum acaba 68 kg affffff yaa

Aralık sonuna yeni yıl hedefleri diyebiliriz:))

Kizlar az önce vücut kitle endeksimi hesapladim ,68 kg olursam obez grbundan kurtuluyorum fazla kilolu grubta oluyom, 54 kg oldugumda normal grubta oluyorum ,hayall gibi yolum cok uzun gorurmuyum acaba 68 kg affffff yaa
Yol uzun ama çabalayarak aşılıyor. Ben 2014 senesinin yazında sedanter yaşamın temsili gibiydim. Ve bir ara 76'yı tartıda gördüm. O eylül sadece akşamları 15 dakika spora başladım, bir yıl sonra 69-68 aralığına düştüm. Ve 2016 ağustostan beri de 66.9 dan 61'e bir şekilde geldim:)) istikrarlı olsaydım iki yıl uzamazdı ama küçük değişikliklerin bile çok şey getirdiğini şu son 3-4 yıl da anladım. Artık sürekli su içiyorum, çalışırken uzun süre oturmak zorundaysam karnımı çekip bırakıyorum.
Sen de bir bakacaksın upuzun yol kısalmış 60 lar 50 ler tartıda geçmişi hatırlayıp şaşacaksın:))
Biraz istikrarla benim gibi yavŞ yavaş değil daha hızlı sonuca yaklaşabilirsin tabii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…