Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@nilie canım aslındaa diyet gruplrımdaki en aktif takımlardan biride bizim takımımız ancak son zamanlarda daha çok yaz dönemininde etkisiyle bir çoğumız sarsıldık ama hepimiz çok iyi kilolar verdik lakin kimimiz özel sebeplerden ötürü kimimiz zaman sıkıntısından dolayı buraları biraz aksattığımız doğrudur ancak kürkçü dükkanı hesabı burdayız yineee:))) sen kimseye takılma aktif olmaya bak sana şukadarını söyleyebilirimki burda yaklaşık 4.5-5 ayda 20 kilo verdim ramazandan beri çok saldım ve 5 kilosunu geri aldım çok abartarak yedimmm özüme döndüm falann şuanda ondan kurtulmaya çalışıorum ve takımın bunda etkisi çok fazla yani kendin için burda olsan iyi olur bence yediklerini yaz eleştirileri değerlendir liste için hırslan ve kurtul kilolarından canım şimdiden bol -ler sevgilerr SekerPancarii sana zaten gerekli tüm detayları verecektir canımm

Gunaydin kizlar ayy iki gündür elektrikler gidiyo sabah da yoktu bende kanepede uyuyakalmışım kalktim ki gelmis elanktirink

Yani 1.80 olsam kilom çok göstermez en azından, kiloma göre oldukça fazlayım Hem kilo fazla olunca boy hiç görünmüyo ki, benden kısa arkadaşlarım benden uzun görünüyo mesela
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz Moonlii el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

katilmak istersen gel tabiki canim
Ben uzun süredir bu grubu takip ediyorum üç yıl önce bu grupla beraber 10 kilo vermiştim yani grup işleyişine hakim sayılırım şimdi de yine kilo vermek istiyorum ama bir türlü motive olamıyorum zayıflayacağıma inanmıyorum o yüzden size geldim nolur beni motive edin

KIzlar merhaba.uzun bşr aradan sonra tekrar geldim.eğer kabul ederseniz tekrar aranıza dönmek istiyorum.66.9 kg da takıldım kaldım.bebeğim 10 aylık oldu sporumu da yapıyorum ama akşamları tatlı krizini aşamıyorum.evimi taşıyordum o yüzden ayrılmıştım.kendi kendime veririm dedim ama olmuyor işte

tabiki gel hos geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…