- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.381
Ohhhh insan kendine güveninceee herhün tartılası helio dimii maşALLAH arkadaşımaaagunaydin kızlarsimdi tartilcam bakalim bugunde gitmismi
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimizYani 1.80 olsam kilom çok göstermez en azından, kiloma göre oldukça fazlayımHem kilo fazla olunca boy hiç görünmüyo ki, benden kısa arkadaşlarım benden uzun görünüyo mesela
Bende bi tartiliveremgunaydin kızlarsimdi tartilcam bakalim bugunde gitmismi
Gruba beni de alır mısınız?çok sevdigin şeylerse ayrı ayrı ögünlerde belirli ölçülerde yiyebilirsin
dolamnın yanında yoğurt güzel gider makarnayıda yağsız yoğurtla yiyebilirsin
ekmegide hafif şeylerle yersin canım dayanamazsan
katilmak istersen gel tabiki canimGruba beni de alır mısınız?
nerelerdesin kiz ne zaman geliyorsunayy cnmmmmmmm
Tabi katilabilirsin :)Gruba beni de alır mısınız?
HosgeldinBu grupta kişi sayısı çok muz az, aktif değil mi pekBir de yarından itibaren yediklerimi yazmam mı gerekiyor her gün?
Tatildeyimm :) belirsiznerelerdesin kiz ne zaman geliyorsun
sen gelmeden ben sana yetisicemTatildeyimm :) belirsiz
Ben uzun süredir bu grubu takip ediyorum üç yıl önce bu grupla beraber 10 kilo vermiştim yani grup işleyişine hakim sayılırım şimdi de yine kilo vermek istiyorum ama bir türlü motive olamıyorum zayıflayacağıma inanmıyorum o yüzden size geldim nolur beni motive edinkatilmak istersen gel tabiki canim
tabiki gel hos geldinKIzlar merhaba.uzun bşr aradan sonra tekrar geldim.eğer kabul ederseniz tekrar aranıza dönmek istiyorum.66.9 kg da takıldım kaldım.bebeğim 10 aylık oldu sporumu da yapıyorum ama akşamları tatlı krizini aşamıyorum.evimi taşıyordum o yüzden ayrılmıştım.kendi kendime veririm dedim ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?