- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.401
ne kadar kilo vermeyi hedefliyorsun ilk baslarda alisman 1 2 haftayi bulabilir ama ondan sonra guzelce devam edersin vermeye baslarsin verdikce daha motive olursun vazgecme yapabilirsinBen uzun süredir bu grubu takip ediyorum üç yıl önce bu grupla beraber 10 kilo vermiştim yani grup işleyişine hakim sayılırım şimdi de yine kilo vermek istiyorum ama bir türlü motive olamıyorum zayıflayacağıma inanmıyorum o yüzden size geldim nolur beni motive edin
Yetistin zaten :) bir korkum yokk benim sikinti yoksen gelmeden ben sana yetisicemsen tatil yap
Kizzzzzz nerdesin sen hosgeldinnnnnnnnnn baya oldu gideliiiiiKIzlar merhaba.uzun bşr aradan sonra tekrar geldim.eğer kabul ederseniz tekrar aranıza dönmek istiyorum.66.9 kg da takıldım kaldım.bebeğim 10 aylık oldu sporumu da yapıyorum ama akşamları tatlı krizini aşamıyorum.evimi taşıyordum o yüzden ayrılmıştım.kendi kendime veririm dedim ama olmuyor işte
Tabikiiii alırızGruba beni de alır mısınız?
Canimm hosgeldinnnKIzlar merhaba.uzun bşr aradan sonra tekrar geldim.eğer kabul ederseniz tekrar aranıza dönmek istiyorum.66.9 kg da takıldım kaldım.bebeğim 10 aylık oldu sporumu da yapıyorum ama akşamları tatlı krizini aşamıyorum.evimi taşıyordum o yüzden ayrılmıştım.kendi kendime veririm dedim ama olmuyor işte
KizYetistin zaten :) bir korkum yokk benim sikinti yokzaten amac beni gecmekti sonra SekerPancarii ni gecmeye ugrasirsiniz artik
Nasil ayrilmistin takimdan hatirliyo msn kuzum diskalifiye olmadin dimiBen uzun süredir bu grubu takip ediyorum üç yıl önce bu grupla beraber 10 kilo vermiştim yani grup işleyişine hakim sayılırım şimdi de yine kilo vermek istiyorum ama bir türlü motive olamıyorum zayıflayacağıma inanmıyorum o yüzden size geldim nolur beni motive edin
ivet sekerin kilosuna gelsem kemiklerimi sayrsiniz artik
eee baksana bana ayni seyi soyleyip duruyolar
kiloma en yakin olan sensin baby ondan sana yetisicem diyirdum yetistimeee baksana bana ayni seyi soyleyip duruyolarben hic orali degilim
Evettt en zayif sensinnnn
Hayirli olsun iste ben yapmayinca da grupta varligim yetiyokiloma en yakin olan sensin baby ondan sana yetisicem diyirdum yetistim
Hoş geldin canım o takılmayı ben de yaşıyorumKIzlar merhaba.uzun bşr aradan sonra tekrar geldim.eğer kabul ederseniz tekrar aranıza dönmek istiyorum.66.9 kg da takıldım kaldım.bebeğim 10 aylık oldu sporumu da yapıyorum ama akşamları tatlı krizini aşamıyorum.evimi taşıyordum o yüzden ayrılmıştım.kendi kendime veririm dedim ama olmuyor işte
yeni hedef 64-63Hayirli olsun iste ben yapmayinca da grupta varligim yetiyosize fayda saglamis yeni hedef belirle
Minik cönafar
Ayy benim ablamda 1.73 boyundaivet sekerin kilosuna gelsem kemiklerimi sayrsiniz artikruzgarda ucar giderim
masllahAyy benim ablamda 1.73 boyundapinkibal ve 56 kilo bende de incecikim ama keskem boyum 1.70 olaydi biz 5 kızız ve herkesin boyu 1.72 1.73 felan ya benimki 1.65 ama bende minyonum gec yaslanirim ben zügürt tessellisi de mi yapmiyak
Evet partecim büyüttüm Hoşbulduk bu arada.kendime gelmem lazım akşamları kendimi kaybediyorum ya.burda yeniden motive olurum diye düşündümKizzzzzz nerdesin sen hosgeldinnnnnnnnnn baya oldu gideliiiiibebegin kocaman olmus masallaaaah buyutmussu
izne ayrılmıştım ama tam hatırlamıyorum Kaç kiloyla ayrıldığımı yanılmıyorsam 67.2 idi.aslında taşınma telaşından 66.2 ye kadar düşmüştüm ama sonra disiplinsizlikten 68.5 a kadar çıktım.şimdi 66.9 um. Ayrıldığımdan daha düşük kilodayım sanırımCanimm hosgeldinnntabiki gelebilirsin sen izne ayrılmıştın dimi kaç kiloyla ayrilmistin kilo aldin mi eger almadiysan hemen bu hafta listede olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?