Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne kadar kilo vermeyi hedefliyorsun ilk baslarda alisman 1 2 haftayi bulabilir ama ondan sonra guzelce devam edersin vermeye baslarsin verdikce daha motive olursun vazgecme yapabilirsin bizde elimizden geldiğince yardimci oluruz sana

Kizzzzzz nerdesin sen hosgeldinnnnnnnnnn baya oldu gideliiiii bebegin kocaman olmus masallaaaah buyutmussu

Gruba beni de alır mısınız?
Tabikiiii alırız
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Canimm hosgeldinnn tabiki gelebilirsin sen izne ayrılmıştın dimi kaç kiloyla ayrilmistin kilo aldin mi eger almadiysan hemen bu hafta listede olursun

Nasil ayrilmistin takimdan hatirliyo msn kuzum diskalifiye olmadin dimi

selam kızlar bugün itibarıyla normal çalışma düzenime döndüm:)) akşam 6'da mesai biter:))

Hoş geldin canım o takılmayı ben de yaşıyorum ( bir iki kilo veriince takılma dönemine giriyorum. önemli olan istikrar burda birbirimize destekle onu sağlayabiliriz:))n

Slm fistiklar kahvaltimi hafifcenek yaptim evi süpürdüm kizimi öğle uykusu icin yatirdim eşim bu hafta nöbetçi yani gece işte sabah evde eşim nöbette geçirse bile geceyi sabah cok uyumuyo 8 de geliyo 11 de kalkti o yüzden hep evdeymis gibi oluyo pek gelemiyorum eşim bi kac işini halletmeye gitti kizim uyansin gezicuuuzzz akşama anca gelerimmm bennnsimdik hazirlaniyim

ivet sekerin kilosuna gelsem kemiklerimi sayrsiniz artik ruzgarda ucar giderim
Ayy benim ablamda 1.73 boyunda pinkibal ve 56 kilo bende de incecikim ama keskem boyum 1.70 olaydi biz 5 kızız ve herkesin boyu 1.72 1.73 felan ya benimki 1.65 ama bende minyonum gec yaslanirim ben zügürt tessellisi de mi yapmiyak

masllah 5 kizsiniz ben tek kizim 2 tane erkek kardesim var onlarinda boyleri cok uzun biri 196 digeri 185benimde kiz kardesim olaydi iyiydii ama yok

Kizzzzzz nerdesin sen hosgeldinnnnnnnnnn baya oldu gideliiiii bebegin kocaman olmus masallaaaah buyutmussu
Evet partecim büyüttüm Hoşbulduk bu arada.kendime gelmem lazım akşamları kendimi kaybediyorum ya.burda yeniden motive olurum diye düşündüm
Canimm hosgeldinnn tabiki gelebilirsin sen izne ayrılmıştın dimi kaç kiloyla ayrilmistin kilo aldin mi eger almadiysan hemen bu hafta listede olursun
izne ayrılmıştım ama tam hatırlamıyorum Kaç kiloyla ayrıldığımı yanılmıyorsam 67.2 idi.aslında taşınma telaşından 66.2 ye kadar düşmüştüm ama sonra disiplinsizlikten 68.5 a kadar çıktım.şimdi 66.9 um. Ayrıldığımdan daha düşük kilodayım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…