- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.421
İyi gezmelerSlm fistiklar kahvaltimi hafifcenek yaptim evi süpürdüm kizimi öğle uykusu icin yatirdimeşim bu hafta nöbetçi yani gece işte sabah evde eşim nöbette geçirse bile geceyi sabah cok uyumuyo 8 de geliyo 11 de kalkti o yüzden hep evdeymis gibi oluyo pek gelemiyorum eşim bi kac işini halletmeye gitti kizim uyansin gezicuuuzzz akşama anca gelerimmm bennn simdik hazirlaniyim
Hoşbulduk canım. Evet burda tekrar motive olacağıma inanıyorum. Menü yazmak bile insanı disipline sokuyor bence.Hoş geldin canım o takılmayı ben de yaşıyorum( bir iki kilo veriince takılma dönemine giriyorum. önemli olan istikrar burda birbirimize destekle onu sağlayabiliriz:))n
hahahahahahahahaMinik cönafarBen olsam cinnet
Gece kalkip yemek mi yiyosun sonra hatirlamiyomusunben de dün gece yine kalktığım için bugün hiçbir şey yememeye karar verdim sadece sütlü nescafe içiyorum. belki akşam salata yerim bilmiyorum...
gece ne yediğime gelirsek 5 köfte, 1 muz annem zaiyatın ortalama bu olduğunu söyledi...
şimdi yeni bir metot buldum sürekli kendime gece aç uyumanın gençleştirip fitleştirdiğini söylüyorum. Bilinçli olarak sürekli tekrar edip bilinçaltıma bu mesajı yerleştireceğim hayırlısıyla
Hosgeldin
G Gamzenurlua canım aslındaa diyet gruplrımdaki en aktif takımlardan biride bizim takımımız ancak son zamanlarda daha çok yaz dönemininde etkisiyle bir çoğumız sarsıldık ama hepimiz çok iyi kilolar verdik lakin kimimiz özel sebeplerden ötürü kimimiz zaman sıkıntısından dolayı buraları biraz aksattığımız doğrudur ancak kürkçü dükkanı hesabı burdayız yineee:))) sen kimseye takılma aktif olmaya bak sana şukadarını söyleyebilirimki burda yaklaşık 4.5-5 ayda 20 kilo verdim ramazandan beri çok saldım ve 5 kilosunu geri aldım çok abartarak yedimmm özüme döndüm falann şuanda ondan kurtulmaya çalışıorum ve takımın bunda etkisi çok fazla yani kendin için burda olsan iyi olur bence yediklerini yaz eleştirileri değerlendir liste için hırslan ve kurtul kilolarından canım şimdiden bol -ler sevgilerrSekerPancarii sana zaten gerekli tüm detayları verecektir canımm
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimizMoonlii el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Merhaba canım.ben iki ileri bir geri gittim takıldım kaldım.inşallah kurtuluruz şu fazlalıklardan
ben de mi denesem ?Kızlarrr bide mistik çayı öneririmmmm ben çohh seviorumm yarı yarıya light süt ve su ile yapıorum tatlı krizime iyigeliyor doğuş markanın stevialı 0.3 kaloricikkk
Kardesimle yasitsinÖncelikle hoş buldum. Bu aralar ben de pek aktif olamıyorum, beslenmemi de düzene koyamıyorum. Pazar günü hem vizelerim hem de kpss bitmiş olcak ve tam anlamıyla hazır olucam
Boyum 1.64 civarı, kilomu en son 89.7 gibi bi şey görmüştüm ve 90lara dayandığım için kendime gelmiş oldum. Yaşım 20, 96lıyım. Telefondan yazıyorum bugün alışveriş yaptım biraz. Hergün menü yazıldığını bilmiyodum o zaman çok dikkat edip menü yazmaya başlarım
Bende tamamen sutle yapiyodum steviali cok seviyorumKızlarrr bide mistik çayı öneririmmmm ben çohh seviorumm yarı yarıya light süt ve su ile yapıorum tatlı krizime iyigeliyor doğuş markanın stevialı 0.3 kaloricikkk
Eski hastalığım uzun süredir önüne geçmiştim. Daha önce de burada bahsetmiştim hatta.Gece kalkip yemek mi yiyosun sonra hatirlamiyomusun
Ben bakarim yarin canim eksideysen super hemen bu cuma listedesinEvet partecim büyüttüm Hoşbulduk bu arada.kendime gelmem lazım akşamları kendimi kaybediyorum ya.burda yeniden motive olurum diye düşündüm
izne ayrılmıştım ama tam hatırlamıyorum Kaç kiloyla ayrıldığımı yanılmıyorsam 67.2 idi.aslında taşınma telaşından 66.2 ye kadar düşmüştüm ama sonra disiplinsizlikten 68.5 a kadar çıktım.şimdi 66.9 um. Ayrıldığımdan daha düşük kilodayım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?