Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi gezmeler

Hoş geldin canım o takılmayı ben de yaşıyorum ( bir iki kilo veriince takılma dönemine giriyorum. önemli olan istikrar burda birbirimize destekle onu sağlayabiliriz:))n
Hoşbulduk canım. Evet burda tekrar motive olacağıma inanıyorum. Menü yazmak bile insanı disipline sokuyor bence.

ben de dün gece yine kalktığım için bugün hiçbir şey yememeye karar verdim sadece sütlü nescafe içiyorum. belki akşam salata yerim bilmiyorum...
gece ne yediğime gelirsek 5 köfte, 1 muz annem zaiyatın ortalama bu olduğunu söyledi...
şimdi yeni bir metot buldum sürekli kendime gece aç uyumanın gençleştirip fitleştirdiğini söylüyorum. Bilinçli olarak sürekli tekrar edip bilinçaltıma bu mesajı yerleştireceğim hayırlısıyla

Gece kalkip yemek mi yiyosun sonra hatirlamiyomusun

Öncelikle hoş buldum. Bu aralar ben de pek aktif olamıyorum, beslenmemi de düzene koyamıyorum. Pazar günü hem vizelerim hem de kpss bitmiş olcak ve tam anlamıyla hazır olucam
Boyum 1.64 civarı, kilomu en son 89.7 gibi bi şey görmüştüm ve 90lara dayandığım için kendime gelmiş oldum. Yaşım 20, 96lıyım. Telefondan yazıyorum bugün alışveriş yaptım biraz. Hergün menü yazıldığını bilmiyodum o zaman çok dikkat edip menü yazmaya başlarım

Kızlarrr bide mistik çayı öneririmmmm ben çohh seviorumm yarı yarıya light süt ve su ile yapıorum tatlı krizime iyigeliyor doğuş markanın stevialı 0.3 kaloricikkk

Kızlarrrrrr slmm ay bugün kaçamak yapmadım eyumuuıuu sabhkş pudinkimiii saymazsakkk oda 81 kaloricik yanii neyseee K kova01 canmm hoşgeldin sen korumuşsun ne ala ben aldımda aldımmm
Merhaba canım.ben iki ileri bir geri gittim takıldım kaldım.inşallah kurtuluruz şu fazlalıklardan
Kızlarrr bide mistik çayı öneririmmmm ben çohh seviorumm yarı yarıya light süt ve su ile yapıorum tatlı krizime iyigeliyor doğuş markanın stevialı 0.3 kaloricikkk
ben de mi denesem ? Bu ara tatlılarla başım dertte

Kardesimle yasitsin pazartesi gununden sonra hrrgun menu paylasimina sonra ki haftalarda listeye girersin

Iyi akşamlar hemen menumu yaziyim
Sabah haslama et yesillik ogle soda ictim
Ikindi bir bucuk kase aşure
Aksam bi kase yeşil mercimekli Şehriye çorba 6 tane lahana sarmasi yesillik bir kase yogurt.
80dk yürüyüş

Slm kizlar annemlere geldim
Menüm
Sabah: ispanakli,az peynirli 1 yumurta, 1 bucuk dilim tahilliekmek ve cok az az kahvaltiliklardan
Öğle:4 etsiz cigkofte
Aksam: 1 tabak etsiz kuru fasulye, tursu yogurt
Ablam pasta almis cok ince bi dilim yiyebilerem

Menüm
Kahvaltı
Ve öğlen yemeği dün gece kalktığım için yemedim.
Akşam 18:30
Patatesli köfte , salata, ayran
Bugün çok su içmedi 1.5 lt olmamıştır
Kahve 4 bardak
Gece geç uyumam lazım yine ondan kahveyi çok içtim

Ben bakarim yarin canim eksideysen super hemen bu cuma listedesin hemen motive olursun hem listeye girersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…