- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.441
Ayy canim insallah atlatirsin bu durumuben de dün gece yine kalktığım için bugün hiçbir şey yememeye karar verdim sadece sütlü nescafe içiyorum. belki akşam salata yerim bilmiyorum...
gece ne yediğime gelirsek 5 köfte, 1 muz annem zaiyatın ortalama bu olduğunu söyledi...
şimdi yeni bir metot buldum sürekli kendime gece aç uyumanın gençleştirip fitleştirdiğini söylüyorum. Bilinçli olarak sürekli tekrar edip bilinçaltıma bu mesajı yerleştireceğim hayırlısıyla
Afiyet olsun canim gayet guzelBugünkü menüm:
Sabah: muzlu,narlı, chialı yulaf lapası
Ara: 1 kuru incir, latte
Öğle:fırın tavuk, şehriye çorbası
Ara: portakal, 1avuç kuruyemiş
Akşam: hamsi, salata
40 dk cardio+karın egzersizi
Afiyet olsun canim asure cok kalorili bi kasede kalaydin eyiydiIyi akşamlar hemen menumu yaziyim
Sabah haslama et yesillik ogle soda ictim
Ikindi bir bucuk kase aşure
Aksam bi kase yeşil mercimekli Şehriye çorba 6 tane lahana sarmasi yesillik bir kase yogurt.
80dk yürüyüş
Allah allah psikolojk onune gecebilirsin insallahEski hastalığım uzun süredir önüne geçmiştim. Daha önce de burada bahsetmiştim hatta.
Dün gece niye oldu anlamadım daha olmayacağını umut ediyorum:
Ayy kuzum oruçlu gibi oldunMenüm
Kahvaltı
Ve öğlen yemeği dün gece kalktığım için yemedim.
Akşam 18:30
Patatesli köfte , salata, ayran
Bugün çok su içmedi 1.5 lt olmamıştır
Kahve 4 bardak
Gece geç uyumam lazım yine ondan kahveyi çok içtim
Kolay gelsin balimBen işimin başına oturuyorum yine okumam gereken makaleler, düzeltmem gereken yazılar var.
Otururken su içem ara ara karın egzersizi yapemm :))
Aynı benAma neysekigün bitti umarm akşam diyetimin başına bişey gelmezzzz
zor bir durum. İnşallah atlatırsın canımEski hastalığım uzun süredir önüne geçmiştim. Daha önce de burada bahsetmiştim hatta.
Dün gece niye oldu anlamadım daha olmayacağını umut ediyorum:
evet ben şimdiden motiveyim zatenBen bakarim yarin canim eksideysen super hemen bu cuma listedesinhemen motive olursun hem listeye girersen
Pazartesiden itibaren menü paylaşımına başlıyorum o halde. Peki başka kural var mı?Kardesimle yasitsinpazartesi gununden sonra hrrgun menu paylasimina sonra ki haftalarda listeye girersin
1. sayfada kurallar yaziyo orayi okursan daha iyi olur :)Pazartesiden itibaren menü paylaşımına başlıyorum o halde. Peki başka kural var mı?
Menulerini paylas aktif olmaya çalış cumaları kilo bildirimi yapiyoruz böyle canim birinci sayfadan da bakabilirsin kurallaraPazartesiden itibaren menü paylaşımına başlıyorum o halde. Peki başka kural var mı?
Merhaba canım. Bura olmadan kilo verilmiyor ya.aslında yediklerime dikkat edebilseydim baya verirdim çünkü çok spor yaptım.anca dengeledi işte spor. Esas iş boğazı tutmakta.
Şu an 78 kiloyum 15 kilo vermek istiyorum hedefim 63ne kadar kilo vermeyi hedefliyorsun ilk baslarda alisman 1 2 haftayi bulabilir ama ondan sonra guzelce devam edersin vermeye baslarsin verdikce daha motive olursun vazgecme yapabilirsinbizde elimizden geldiğince yardimci oluruz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?