Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy canim insallah atlatirsin bu durumu tedavisi var mi ki kuzum

Bugünkü menüm:
Sabah: muzlu,narlı, chialı yulaf lapası
Ara: 1 kuru incir, latte
Öğle:fırın tavuk, şehriye çorbası
Ara: portakal, 1avuç kuruyemiş
Akşam: hamsi, salata
40 dk cardio+karın egzersizi
Afiyet olsun canim gayet guzel

Iyi akşamlar hemen menumu yaziyim
Sabah haslama et yesillik ogle soda ictim
Ikindi bir bucuk kase aşure
Aksam bi kase yeşil mercimekli Şehriye çorba 6 tane lahana sarmasi yesillik bir kase yogurt.
80dk yürüyüş
Afiyet olsun canim asure cok kalorili bi kasede kalaydin eyiydi

Ayy kuzum oruçlu gibi oldun Ama dengelenmistir afiyet olsun

Ama neysekigün bitti umarm akşam diyetimin başına bişey gelmezzzz
Aynı ben
Eski hastalığım uzun süredir önüne geçmiştim. Daha önce de burada bahsetmiştim hatta.
Dün gece niye oldu anlamadım daha olmayacağını umut ediyorum:
zor bir durum. İnşallah atlatırsın canım
Ben bakarim yarin canim eksideysen super hemen bu cuma listedesin hemen motive olursun hem listeye girersen
evet ben şimdiden motiveyim zaten

ayy kizlar ya ansiz misafir geldi yemegim yoktu hemen kolay biseyler hazirladim kalorili seylerdi onlarla yedim ictim bugun diyet yalan oldu benim

Selam kızlar..yüzüm yok gelmeye buraya..her günüm dolu geçiyo gelen giden..annemle aynı apartmandayız misafiri vardı bu hafta onlara yemekleri ben yaptım haliyle fazla uyamadım..

Yeni arkadaslar gelmiş hoş gelmisler efendim...
SekerPancarii canim cok actim gözüm dondu yedim asureyi bide canim tatli istiyor bugun regl olmam lazimdi hayirlisi ..bu hafta umidim yok vucudum sis bide ayiptir soylemesi stresten ice kabiz oldum ins kilo almis olarak donmemm

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş hepsi
K kova01 canım iki gün önce sen geldin aklıma acaba geri gelir mi diye düşündüm seni görünce çok sevindim ne güzel kilo almamışsın..
Merhaba canım. Bura olmadan kilo verilmiyor ya.aslında yediklerime dikkat edebilseydim baya verirdim çünkü çok spor yaptım.anca dengeledi işte spor. Esas iş boğazı tutmakta.

ne kadar kilo vermeyi hedefliyorsun ilk baslarda alisman 1 2 haftayi bulabilir ama ondan sonra guzelce devam edersin vermeye baslarsin verdikce daha motive olursun vazgecme yapabilirsin bizde elimizden geldiğince yardimci oluruz sana
Şu an 78 kiloyum 15 kilo vermek istiyorum hedefim 63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…