- 19 Ekim 2013
- 476
- 1.274
- 333
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.461
Hayır diskalifiye olmadım o zamanlar öğrenciydim okul başlayınca yoğunluktan diyete ve gruba zaman ayıramadım bıraktım o yüzdenNasil ayrilmistin takimdan hatirliyo msn kuzum diskalifiye olmadin dimi
Valla canmmm ne diimm bence oda hiç masum değilll tarçınlı süt falan içsen??Ayy kizlar regl oldum bugun tartildim 2 kg fazla ciktimve canımm hala tatli cekiy ama agir tatli yememde bol sütten az sekerli gullac yapip yesem nolur offff offf ne bicim sisim ya..
2 kilo fazla ni demek kizAyy kizlar regl oldum bugun tartildim 2 kg fazla ciktimve canımm hala tatli cekiy ama agir tatli yememde bol sütten az sekerli gullac yapip yesem nolur offff offf ne bicim sisim ya..
Biz pis bogazlar herselleri yirinkkGünaydındıııı kızlarrrrrrr
Ben akşam bi tabk nohut yedim 2 kaşık bulgur pilavııı hiç pişman olmadmm çünkğ ben yüzsüz arsz pis boğazmm pişman olmammm
Biz pis bogazlar herselleri yirinkkahh bide kilo alma sorunumuz olmasa iyi kötü ayirt itmez herseyi yutarınk imzala @ParteMoralll
Ayy zayif dal gibi olunca da bitmiyo ki kilo derdi yirsek geri geliyo koşarakAma gece kendime dukan ekmek yaptım 3 günlük sabah 2 yumurta haşladm domates salatalk peynir 4 zeytin yedim şuan gayet tokummm ama tabiii pis boğaz olduğum için herşeyden yiyebileremmmmm zatii çokta zayıfım dall gibiyimmmmmmmmmm ayyy bu arada kızSekerPancarii pinkibal nasıl kilo verdiii 56 mı olduuuu
Bende yirim tok olmamiz bizi durduramazhele ben sabah ogle ikindi aksam her dk yirimm
Babysii
Gozunde mantilar ucusiyo yine sus sus aklima soktun bak simdiBende yirim tok olmamiz bizi durduramazajahahahahsgahak ayy ne pisbogazik ya
Yimeeeeee tatli yimee giz en fazla balli tarçınlı süt ic yada tarcinli süt icip yaninda incir kayisi yiiiiAyy kizlar regl oldum bugun tartildim 2 kg fazla ciktimve canımm hala tatli cekiy ama agir tatli yememde bol sütten az sekerli gullac yapip yesem nolur offff offf ne bicim sisim ya..
Kahve yap sen ben geliyomGozunde mantilar ucusiyo yine sus sus aklima soktun bak simdiben gidiyorm burdan
dolapta cikilat var fistikli gel sana verim
Bendeee...zaten ac kalip kg verenler sıkılasamiyo sanki arkdsm oyle mesela cok kg vermisti gerci geri aldi 10 kg falan ama hep kgsundan cok gosteriyoduAyy zayif dal gibi olunca da bitmiyo ki kilo derdi yirsek geri geliyo koşarakhe giz 56 oldu pinkis 1.73 boy manken olduu cok az yiyerek verdi o giz hic benlik değal ben dengeli yiyerek kilo verebiliyorum cok aç kalamiyorum
Kahvenin yaninda bisey yimeKizim oglen uykusuna gecti
Bizdee minnak kuzumla kahvaltimizi edip evimizi mis gibi temizledikkk
Simdi ev sessizlige gectigine gore ben kahve ile kitap okuyabilirrem ay ne keyifff
Size iyi diyetlerrr@SekerPancari71
Ben gittim gelirim yinee mckk sen o arada msjima cvp yaz bende karar verim knkss :)Kahve yap sen ben geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?