Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydındıııı kızlarrrrrrr
Ben akşam bi tabk nohut yedim 2 kaşık bulgur pilavııı hiç pişman olmadmm çünkğ ben yüzsüz arsz pis boğazmm pişman olmammm

Ama gece kendime dukan ekmek yaptım 3 günlük sabah 2 yumurta haşladm domates salatalk peynir 4 zeytin yedim şuan gayet tokummm ama tabiii pis boğaz olduğum için herşeyden yiyebileremmmmm zatii çokta zayıfım dall gibiyimmmmmmmmmm ayyy bu arada kız SekerPancarii pinkibal nasıl kilo verdiii 56 mı olduuuu

Günaydındıııı kızlarrrrrrr
Ben akşam bi tabk nohut yedim 2 kaşık bulgur pilavııı hiç pişman olmadmm çünkğ ben yüzsüz arsz pis boğazmm pişman olmammm
Biz pis bogazlar herselleri yirinkkahh bide kilo alma sorunumuz olmasa iyi kötü ayirt itmez herseyi yutarınkimzala @ParteMoralll

Ayy zayif dal gibi olunca da bitmiyo ki kilo derdi yirsek geri geliyo koşarak he giz 56 oldu pinkis 1.73 boy manken olduu cok az yiyerek verdi o giz hic benlik değalben dengeli yiyerek kilo verebiliyorum cok aç kalamiyorum

Kizim oglen uykusuna gecti
Bizdee minnak kuzumla kahvaltimizi edip evimizi mis gibi temizledikkk
Simdi ev sessizlige gectigine gore ben kahve ile kitap okuyabilirrem ay ne keyifff
Size iyi diyetlerrr@SekerPancari71

Ayy kizlar regl oldum bugun tartildim 2 kg fazla ciktim ve canımm hala tatli cekiy ama agir tatli yememde bol sütten az sekerli gullac yapip yesem nolur offff offf ne bicim sisim ya..
Yimeeeeee tatli yimee giz en fazla balli tarçınlı süt ic yada tarcinli süt icip yaninda incir kayisi yiiii

Ayy zayif dal gibi olunca da bitmiyo ki kilo derdi yirsek geri geliyo koşarak he giz 56 oldu pinkis 1.73 boy manken olduu cok az yiyerek verdi o giz hic benlik değalben dengeli yiyerek kilo verebiliyorum cok aç kalamiyorum
Bendeee...zaten ac kalip kg verenler sıkılasamiyo sanki arkdsm oyle mesela cok kg vermisti gerci geri aldi 10 kg falan ama hep kgsundan cok gosteriyodu
Bence saglikli beslenince vucud cok ski oluyo. mesela benimde ski oldugunu dusunuyorm oyle de diyolar bilmiyorum.
Pinkis eskidende cok zayifmis o zaten cok skidir sansli kiz

Kizim oglen uykusuna gecti
Bizdee minnak kuzumla kahvaltimizi edip evimizi mis gibi temizledikkk
Simdi ev sessizlige gectigine gore ben kahve ile kitap okuyabilirrem ay ne keyifff
Size iyi diyetlerrr@SekerPancari71
Kahvenin yaninda bisey yime sana da iyi keyif yapmalar ay bide sunu koyyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…