- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.481
HahahahahaaKahvenin yaninda bisey yimesana da iyi keyif yapmalar ay bide sunu koyyim
Katılıyorum beybi bide ben öyle yapmak istesen bile yapamam mutsuz bi insan olurumBendeee...zaten ac kalip kg verenler sıkılasamiyo sanki arkdsm oyle mesela cok kg vermisti gerci geri aldi 10 kg falan ama hep kgsundan cok gosteriyodu
Bence saglikli beslenince vucud cok ski oluyo. mesela benimde ski oldugunu dusunuyorm oyle de diyolar bilmiyorum.
Pinkis eskidende cok zayifmis o zaten cok skidir sansli kiz
Ayy ne iyi yapmışsin canim harikasinBen de sabah kahvaltı sonrası sporumu yaptım yanıma elma, leblebi fındık aldım kuaföre geldim. Öğle yemeği niyetine yiyorum
Hahahahahaa
Geldin mi kankssBen gittim gelirim yinee mckk sen o arada msjima cvp yaz bende karar verim knkss :)
Kizim uyandi benim keyif 20 30 dk surduKatılıyorum beybi bide ben öyle yapmak istesen bile yapamam mutsuz bi insan olurumbasim agrir he kiz Pinkişin kilo sorunu hic yoktu zaten hamilelik kilosuydu verdi ama yerse o da aliyo kilo dikkatli yiyo o yuzden kilosu oturana kadar
Geldim benm kiz annesi gibi hc sevmiyo uykuyu :) okadar surdu.Geldin mi kankssbende eve gidicem birazdan esimi bekliyorum büyük tehlike beni bekliyoiiiiiioiii taze sicacik ekmek alicaz giderken evde kahvalti keyfi yapmaya bayiliyii gocam bende bayilirim aslinda ama yimicem evet evet yimicem
Ayy az uyumus kiz tühh keyif yarida kaldi diseneKizim uyandi benim keyif 20 30 dk surduneyse gece keyfe devam
Aynen oyle baby bende kalamam saglikli patlayana kadar yiyerek verdm.
Ayy ne yapsin adamlar biz diyetteyik diyeGeldim benm kiz annesi gibi hc sevmiyo uykuyu :) okadar surdu.
Ayy deme dun gecede esin aldi sicak ekmekbu kocalar niye biylee
iviit osssunAyy az uyumus kiz tühh keyif yarida kaldi diseneYasasin yimek yimek
ayy bu aralar ben tabak tabak mantilari pideleri yerken esim hayirdir oldu diyet diyodu adam soklara giriyoAyy ne yapsin adamlar biz diyetteyik diyeayy sicacik ekmek de
Kızzz bnde aç kalıp verdimm hiç öyle olmadmmmmm ben çok mu gösteriım kilomdannnnBendeee...zaten ac kalip kg verenler sıkılasamiyo sanki arkdsm oyle mesela cok kg vermisti gerci geri aldi 10 kg falan ama hep kgsundan cok gosteriyodu
Bence saglikli beslenince vucud cok ski oluyo. mesela benimde ski oldugunu dusunuyorm oyle de diyolar bilmiyorum.
Pinkis eskidende cok zayifmis o zaten cok skidir sansli kiz
Ayyy bende beyaz ekmek arasıdomates peynire bayılırımmmmmm bide ett türüoldumuyduiçibdeee ni salamdır bişeydir ozamn bayılırım yanınaaa yumulurummgekk gözzzz kalanaa dekkk
iviit osssun
ayy bu aralar ben tabak tabak mantilari pideleri yerken esim hayirdir oldu diyet diyodu adam soklara giriyo
Ekmeeeen arasina peynir domatis ben cok svirem
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimizkızlar merhabaaa,
bende aranıza katılabilir miyim ? zayıflamak istiyorum fakat kontrol edicek kimsem olmadıgı için yapamıyorum belki siz yardımcı olabilirsiniz bana
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimizMoonlii el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
hosgeldin aramizahoşbulduuumm
ah ne sıcak bi karşılama şu an kendimi cok sanslı hissettim
bütün kuralları okudum geçmişede biraz gözattım az cok anladım yani olayı
kendimden bahsedeyim;
23 yaşındayım
160 boyundayım
en son 61 kiloydum akşam tartılırım tekrar. 52 kilo olmak istiyorum
çünkü eylülde düğünüm var.
benim sorunum kendime hakim olamamak ekmek yiyorum hamur işine hayır diyemiyorum bunları aşarsam basarırım diye düşünüyorum.
sporlada pek aram yok umarım düzene girerim
Senin icin soylemedim genel olarak soyledi. sen sonucta bugday yulaf vs seyler denedin ac kalmis sayilmazsin.Kızzz bnde aç kalıp verdimm hiç öyle olmadmmmmm ben çok mu gösteriım kilomdannnn
Bende demeye gerek bileee duymuyorummmmmAyyy bende beyaz ekmek arasıdomates peynire bayılırımmmmmm bide ett türüoldumuyduiçibdeee ni salamdır bişeydir ozamn bayılırım yanınaaa yumulurummgekk gözzzz kalanaa dekkk
hosgeldinkızlar merhabaaa,
bende aranıza katılabilir miyim ? zayıflamak istiyorum fakat kontrol edicek kimsem olmadıgı için yapamıyorum belki siz yardımcı olabilirsiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?