Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Katılıyorum beybi bide ben öyle yapmak istesen bile yapamam mutsuz bi insan olurum basim agrirhe kiz Pinkişin kilo sorunu hic yoktu zaten hamilelik kilosuydu verdi ama yerse o da aliyo kilodikkatli yiyo o yuzden kilosu oturana kadar

Ben gittim gelirim yinee mckk sen o arada msjima cvp yaz bende karar verim knkss :)
Geldin mi kankss bende eve gidicem birazdan esimi bekliyorum büyük tehlike beni bekliyoiiiiiioiii taze sicacik ekmek alicaz giderken evde kahvalti keyfi yapmaya bayiliyii gocam bende bayilirim aslinda ama yimicemevet evet yimicem

Katılıyorum beybi bide ben öyle yapmak istesen bile yapamam mutsuz bi insan olurum basim agrirhe kiz Pinkişin kilo sorunu hic yoktu zaten hamilelik kilosuydu verdi ama yerse o da aliyo kilodikkatli yiyo o yuzden kilosu oturana kadar
Kizim uyandi benim keyif 20 30 dk surdu neyse gece keyfe devam
Aynen oyle baby bende kalamam saglikli patlayana kadar yiyerek verdm.

Geldin mi kankss bende eve gidicem birazdan esimi bekliyorum büyük tehlike beni bekliyoiiiiiioiii taze sicacik ekmek alicaz giderken evde kahvalti keyfi yapmaya bayiliyii gocam bende bayilirim aslinda ama yimicemevet evet yimicem
Geldim benm kiz annesi gibi hc sevmiyo uykuyu :) okadar surdu.
Ayy deme dun gecede esin aldi sicak ekmek bu kocalar niye biylee

Kızzz bnde aç kalıp verdimm hiç öyle olmadmmmmm ben çok mu gösteriım kilomdannnn

iviit osssun

ayy bu aralar ben tabak tabak mantilari pideleri yerken esim hayirdir oldu diyet diyodu adam soklara giriyo
Ekmeeeen arasina peynir domatis ben cok svirem
Ayyy bende beyaz ekmek arasıdomates peynire bayılırımmmmmm bide ett türüoldumuyduiçibdeee ni salamdır bişeydir ozamn bayılırım yanınaaa yumulurummgekk gözzzz kalanaa dekkk

Ayyyy sabah çohh dengalııı dengalı bi keyfaltu ettim arada yemiş yedimmmm leblebi badem kuru üzüm şimdiii karabuğday ocaktaa lightton balığı katıp yicemmmm sonnadaaa bi mistikkkk sonnadaa ayy nilmiorumm artıkkk

Merhabalar hatun kişiler :))
2.5 lt su içtim bugün sizde için :)) hep beraber zayıflayalım :)))

Yalnız su emojisi neden yok ona takıldım. yemeği içmeyi anlatan emoji var ama su yok. Halbuki su en önemlisi. Bu KK alttan alta diyetleri mi sabote ediyor nedir

kızlar merhabaaa,
bende aranıza katılabilir miyim ? zayıflamak istiyorum fakat kontrol edicek kimsem olmadıgı için yapamıyorum belki siz yardımcı olabilirsiniz bana
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz Moonlii el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

hoşbulduuumm
ah ne sıcak bi karşılama şu an kendimi cok sanslı hissettim
bütün kuralları okudum geçmişede biraz gözattım az cok anladım yani olayı

kendimden bahsedeyim;
23 yaşındayım
160 boyundayım
en son 61 kiloydum akşam tartılırım tekrar. 52 kilo olmak istiyorum
çünkü eylülde düğünüm var.
benim sorunum kendime hakim olamamak ekmek yiyorum hamur işine hayır diyemiyorum bunları aşarsam basarırım diye düşünüyorum.
sporlada pek aram yok umarım düzene girerim

hosgeldin aramiza

Kızzz bnde aç kalıp verdimm hiç öyle olmadmmmmm ben çok mu gösteriım kilomdannnn
Senin icin soylemedim genel olarak soyledi. sen sonucta bugday yulaf vs seyler denedin ac kalmis sayilmazsin.

Ayyy bende beyaz ekmek arasıdomates peynire bayılırımmmmmm bide ett türüoldumuyduiçibdeee ni salamdır bişeydir ozamn bayılırım yanınaaa yumulurummgekk gözzzz kalanaa dekkk
Bende demeye gerek bileee duymuyorummmmm
kızlar merhabaaa,
bende aranıza katılabilir miyim ? zayıflamak istiyorum fakat kontrol edicek kimsem olmadıgı için yapamıyorum belki siz yardımcı olabilirsiniz bana
hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…