- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.501
Ayy bize ne oldu canım yaa bir dikiş tutturamadık gitti..düzelecek inşallah..Ya ben bu akşamda saçmaladım yaaaaaaçok uyuz oldm kendime olmuyor yapamıyorum şuanda hazır değilim demkkiii anca korumaya çalışıcam bu halimiii yapamıyorm demktn nefret ediorm ama öyleee
Tekrar hoşgeldin tatlimmmhoşbulduuumm
ah ne sıcak bi karşılama şu an kendimi cok sanslı hissettim
bütün kuralları okudum geçmişede biraz gözattım az cok anladım yani olayı
kendimden bahsedeyim;
23 yaşındayım
160 boyundayım
en son 61 kiloydum akşam tartılırım tekrar. 52 kilo olmak istiyorum
çünkü eylülde düğünüm var.
benim sorunum kendime hakim olamamak ekmek yiyorum hamur işine hayır diyemiyorum bunları aşarsam basarırım diye düşünüyorum.
sporlada pek aram yok umarım düzene girerim
Şiştigim doğrudur
Afiyet olsun canim gayet dengeliKuaförde saatlerce kaldım sıkıntıdan patladım ya. Yanımdaki kitap götürmüştüm o da bitti.neyse menümü yazayım
Sabah: menemen, peynir, zeytin, domates salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:latte,2 kare bitter
Öğle:1 elma, fındık, leblebi
Ara:2 mandalina
Akşam:5 kaşık kabak yemeği,hamsi,salata, 1 dlm tb ekmek
25 dk cardio,10 dk karın 10 dk kalça basen egzersizi
Afiyet olsun canim fazla digil menun aksama yimek yapmadin mi giziyi aksamlar kizlar benim bugun biraz dengesiz oldu az yedim de ogunler arasi sasti sabah 11 de yedim ilk ogunu
sabah
1 yumurta 2 cay k bal 7 8 fistik
ara orta boy hurma
oglen 5 yk ciger 1 dilim ekmek
ara 1 armut
ara ceyrek muz 2 yk yogurt
su 2 litreye tamamlanacak
40 dakika yuruyuş
Resmen beni anlattin biliyo msn olmuyo 53 den assagi inmeye sanki hazir degilim kendimi kastikca daha da batıyorum sanki dün cok iyiydim diyette bugun yine sacmaladim boyle olunca anca kilomu koruyabiliyorum daha fazlasini yapamiyorum bu aralar yemege karsi koyamiyorum benim diyet guzel bi yiyecek gorene kadarYa ben bu akşamda saçmaladım yaaaaaaçok uyuz oldm kendime olmuyor yapamıyorum şuanda hazır değilim demkkiii anca korumaya çalışıcam bu halimiii yapamıyorm demktn nefret ediorm ama öyleee
Afiyet olsun canim fazla degil menunMenüm..
Sabah: iki yumurta, kk peynir, beş zeytin, domates, salatalık..
Akşam:bir kase mercimek, iki küçük lahmacun, ayran..
Bugün böyle hazır oldu malesef..
İyiyim canım sağol..hep bi koşturmaca bende..en sakin olduğum saat bu saatler..iki ev arasında gidip geliyorum..Afiyet olsun canim fazla degil menunnasilsin canim
ay sinirim bozuldu yaa son mesjindan beri guluyorummmmmmŞiştigim doğrudurhem biraz cok yidim hemde bademciklerim sisti haslancam mi ne
acimAfiyet olsun canim fazla digil menun aksama yimek yapmadin mi giz
Ayy hepsi.rengarenk olmuştu saçım baya bir işlem yaptı kuaförüm keratin , fiber bilmem ne, uçları açtı dipleri boyadı sonra tümden boyadıAfiyet olsun canim gayet dengelikuaförde ne yaptin tatlis kesim mi boya mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?