- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.521
Canımm günaydınn çok ekemk olmuş sabah ok neyse ama öğlenn kuru fasulye pilav ve ekmekkkkgünaydııın :)
ben menülerimi ancak ertesi gün paylaşabilcem cünkü 4 den sonra giremiyorum nete. mesele örnek ama hiç örnek olmayan bi menü paylaşayım (dün yediklerim)
sabah
yarım yumurta+yarım dilim ekmek
öğle
k.fasulye+pilav
2 dilim ekmek
akşam
1,5 tabak corba
1 tabak patlıcan aşı yemeği
3 dilim ekmek
Canımm günaydınn çok ekemk olmuş sabah ok neyse ama öğlenn kuru fasulye pilav ve ekmekkkk
Akşam yine ekmekkk bence sen önce ekmekten vazgeçmeye bak tatlım ben diyetim boyunca nerdeyse hiç ekmek tüketmedimm en kötü günlerimde ekmek uediğim günler olmuştr çok severimm ama kilo vermek istiyorsan ekmekk olmamalıı. Kimimiz bu durumu desteklemeyebilir diyetisyenler bile ekmek veriyor dşyebilirler haklılar ama ben desteklemiyorum
Nolcak böyle bilmiorumm sen yine iyisinn selinn benn sabah tartıldm çok güvenmemekle birlikte 66 çıktım yaa zaten 65 lebaşladm naslolduda ilihaftada gram vermeyip kilo almayı başardımmm ölücem sinirden şuann n gidip pil alıcam bugün tartıyaaResmen beni anlattin biliyo msn olmuyo 53 den assagi inmeye sanki hazir degilim kendimi kastikca daha da batıyorum sanki dün cok iyiydim diyette bugun yine sacmaladim boyle olunca anca kilomu koruyabiliyorum daha fazlasini yapamiyorum bu aralar yemege karsi koyamiyorum benim diyet guzel bi yiyecek gorene kadar
Ayy hepsi.rengarenk olmuştu saçım baya bir işlem yaptı kuaförüm keratin , fiber bilmem ne, uçları açtı dipleri boyadı sonra tümden boyadıAfiyet olsun canim gayet dengelikuaförde ne yaptin tatlis kesim mi boya mi
Ben internetten fitness aerobik yapıyorum.fitnessblender ı tavsiye ederim çok güzel hareketleri.beslenme alıskanlıklarım değiştikten sonra spora da baslarım ben,
kızlar siz neler yapıyosunuz spor olarak
Ben internetten fitness aerobik yapıyorum.fitnessblender ı tavsiye ederim çok güzel hareketleri.
Ekmekleri ve pilavi çıkarsak onun yerine menuye yogurt salata eklesek super olcak tatlimgünaydııın :)
ben menülerimi ancak ertesi gün paylaşabilcem cünkü 4 den sonra giremiyorum nete. mesele örnek ama hiç örnek olmayan bi menü paylaşayım (dün yediklerim)
sabah
yarım yumurta+yarım dilim ekmek
öğle
k.fasulye+pilav
2 dilim ekmek
akşam
1,5 tabak corba
1 tabak patlıcan aşı yemeği
3 dilim ekmek
Bende yaptim onu canim çok guzel bi spor jillianben 30 day shred yapıyodum ama bıraktım onuda sizin söylediğinize de bakarım hangisi daha iyiyse onu yaparım
Kuaföre bi girince çıkması zor oluyo zatenAyy hepsi.rengarenk olmuştu saçım baya bir işlem yaptı kuaförüm keratin , fiber bilmem ne, uçları açtı dipleri boyadı sonra tümden boyadısonra kesti. Çok sıkıldım ama güzel oldu çikolata kahve yakışıyor bana.esmerim ben
Cok kötü degil menün canim gullaci erken yemissindir insallahAy kızlar bende 25 _30 gun annemlerde kalacağım en tehlikeli yer burasidiyeti bir rayına oturtamadim ama hemen toparlanmaliyim...
Menu
Sabah ev yapımı sucuk ,bir parça yufka , bir tatlı kaşığı çilek reçeli , bir tk bal,bir çay kaşığından az tereyağı yeşillik
Öğle şekersiz neskafe bol bol beyaz lahana göbeğini yedim
Akşam
Lahana sarması 7_8 tane salata bir dilim güllaç
3lt şu yarım saat yürüyüş bu seferlik beni affedin böyle diyet olmaz rayına oturtamadim ama yarın isyan bayrağını cekecegim
Ayy ben bir gün abartsam ikinci gun cok az yiyip en azindan kilo almiyorum bunu kar biliyorum vallaNolcak böyle bilmiorumm sen yine iyisinn selinn benn sabah tartıldm çok güvenmemekle birlikte 66 çıktım yaa zaten 65 lebaşladm naslolduda ilihaftada gram vermeyip kilo almayı başardımmm ölücem sinirden şuann n gidip pil alıcam bugün tartıyaa
Ben kendimden bahsediyim canim sonra da hangi sporlari yaptigimi anlatirimbeslenme alıskanlıklarım değiştikten sonra spora da baslarım ben,
kızlar siz neler yapıyosunuz spor olarak
Teşekkür ederim canımKuaföre bi girince çıkması zor oluyo zatenama ne guzel memnun ayrilmissin canim gule gule kullan yeni sacini
Ben kendimden bahsediyim canim sonra da hangi sporlari yaptigimi anlatirim22 yasindayim evliyim 4 yaşında kizim var 22 kilo verdim, nerdeyse iki sene oldu kilolarimi vereli 53 kiloyum boyum 1.65 kalori saydim 1000 1200 kalori civari beslenip 8 9 ayda verdim kilolari simdi hem buranin kaptanligini yapiyorum hemde bazi donemler 2 3 kilo aliyorum onlari veriyorum şuan bende listedeyim çünkü hedef kilomu 50 ye indirdim 50ye düşmek istiyorum
Spora kilolarimin büyük bölümünü verdikten sonra başladim 75 den 57 ye düştüğümde başlamıştım spora stepper aletim var bi kac ay onunla spor yaptim sonra jillian yaptim ve acayip etkili bi spor bu vucudumu cok toparladi daha sonra p90x yaptim insanty max30 yaptim bunlarin hepsini en fazla ikiser hafta yapabildim hep bilegimi sakatlayip birakmak zorunda kaldimsonra squat mekik falan kendi kafama gore sıkılaştırma egzersizleri yaptim evde ama şuan baya ara verdim spora insallah tekrar baslicam
Aa trambolin çok guzel onunla yapsana kizz cok iyi kalori yaktırıyoray cok güzel maşşallah kızına da sana da :)
ev sporları daha uygun geliyo bana da spor salonları bana cok uzak çünkü
bende evlenmeden vermek istiyorum kilolarımı spor konusunda dayanıklıyım bi tek mekik cekemiyorum onuda beceremiyorum
yürüyüş için de alan yok evde sporu sevmek zorunda kaldım bu yüzden.
sölediklerininde arastırcam bide benim trambolinim var evde onuda cıkartayım artık
Ayyy cokkk iyiiiii kiiizzznasilsiniz kizlar bugunde 300 gr gitmiscumaya hazirim ben sekercim 1 kilodan fazla eksideyim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?