Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydııın :)
ben menülerimi ancak ertesi gün paylaşabilcem cünkü 4 den sonra giremiyorum nete. mesele örnek ama hiç örnek olmayan bi menü paylaşayım (dün yediklerim)

sabah
yarım yumurta+yarım dilim ekmek

öğle
k.fasulye+pilav
2 dilim ekmek

akşam
1,5 tabak corba
1 tabak patlıcan aşı yemeği
3 dilim ekmek

Canımm günaydınn çok ekemk olmuş sabah ok neyse ama öğlenn kuru fasulye pilav ve ekmekkkk
Akşam yine ekmekkk bence sen önce ekmekten vazgeçmeye bak tatlım ben diyetim boyunca nerdeyse hiç ekmek tüketmedimm en kötü günlerimde ekmek uediğim günler olmuştr çok severimm ama kilo vermek istiyorsan ekmekk olmamalıı. Kimimiz bu durumu desteklemeyebilir diyetisyenler bile ekmek veriyor dşyebilirler haklılar ama ben desteklemiyorum

evet zaten sürekli söylüyorum ekmek benim için büyük sorun
yavas yavas bırakıcam bıraktıgım zamanda zayıflıcm diye düşünüyorum

Nolcak böyle bilmiorumm sen yine iyisinn selinn benn sabah tartıldm çok güvenmemekle birlikte 66 çıktım yaa zaten 65 lebaşladm naslolduda ilihaftada gram vermeyip kilo almayı başardımmm ölücem sinirden şuann n gidip pil alıcam bugün tartıyaa

beslenme alıskanlıklarım değiştikten sonra spora da baslarım ben,
kızlar siz neler yapıyosunuz spor olarak

Afiyet olsun canim gayet dengeli kuaförde ne yaptin tatlis kesim mi boya mi
Ayy hepsi.rengarenk olmuştu saçım baya bir işlem yaptı kuaförüm keratin , fiber bilmem ne, uçları açtı dipleri boyadı sonra tümden boyadı sonra kesti. Çok sıkıldım ama güzel oldu çikolata kahve yakışıyor bana.esmerim ben

Ekmekleri ve pilavi çıkarsak onun yerine menuye yogurt salata eklesek super olcak tatlim daha ilk gunler zamanla duzelecek menulerin sabah harici ekmek yememeye calis canim bi lokma alinca gerisi geliyo o yuzden en iyi hic agzina surmemek

ben 30 day shred yapıyodum ama bıraktım onuda sizin söylediğinize de bakarım hangisi daha iyiyse onu yaparım
Bende yaptim onu canim çok guzel bi spor jillian ama ikinci haftasinda bilegimi sakatladim oyle de kaldi artik agir sporlar yapamıyorum dikkatli yap canim bu tür sporlari

Kuaföre bi girince çıkması zor oluyo zaten ama ne guzel memnun ayrilmissin canim gule gule kullan yeni sacini

Cok kötü degil menün canim gullaci erken yemissindir insallah ama bugun sifir kaçamak çünkü yarin cumAAAA

Ayy ben bir gün abartsam ikinci gun cok az yiyip en azindan kilo almiyorum bunu kar biliyorum valla kuzum sende sikma canini sık dişini bi 60 a veya 63 e düş korumak daha kolay pil al bakalim belki de yanlis tartti

beslenme alıskanlıklarım değiştikten sonra spora da baslarım ben,
kızlar siz neler yapıyosunuz spor olarak
Ben kendimden bahsediyim canim sonra da hangi sporlari yaptigimi anlatirim 22 yasindayim evliyim 4 yaşında kizim var 22 kilo verdim, nerdeyse iki sene oldu kilolarimi vereli 53 kiloyum boyum 1.65kalori saydim 1000 1200 kalori civari beslenip 8 9 ayda verdim kilolari simdi hem buranin kaptanligini yapiyorum hemde bazi donemler 2 3 kilo aliyorum onlari veriyorum şuan bende listedeyim çünkü hedef kilomu 50 ye indirdim 50ye düşmek istiyorum
Spora kilolarimin büyük bölümünü verdikten sonra başladim 75 den 57 ye düştüğümde başlamıştım spora stepper aletim var bi kac ay onunla spor yaptim sonra jillian yaptim ve acayip etkili bi spor bu vucudumu cok toparladi daha sonra p90x yaptim insanty max30 yaptim bunlarin hepsini en fazla ikiser hafta yapabildim hep bilegimi sakatlayip birakmak zorunda kaldim sonra squat mekik falan kendi kafama gore sıkılaştırma egzersizleri yaptim evde ama şuan baya ara verdim sporainsallah tekrar baslicam

ay cok güzel maşşallah kızına da sana da :)
ev sporları daha uygun geliyo bana da spor salonları bana cok uzak çünkü
bende evlenmeden vermek istiyorum kilolarımı spor konusunda dayanıklıyım bi tek mekik cekemiyorum onuda beceremiyorum
yürüyüş için de alan yok evde sporu sevmek zorunda kaldım bu yüzden.
sölediklerininde arastırcam bide benim trambolinim var evde onuda cıkartayım artık

Aa trambolin çok guzel onunla yapsana kizz cok iyi kalori yaktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…