- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.541
Sakin aksammm yeme ekmek canim bak yarin tarti gunuşimdi yemeğe cıktım mesela yine ekmek yedim
ama akşam yemeğinde yemicem bakalım bi öğünde olsa yememiş olurum
Aa trambolin çok guzel onunla yapsana kizz cok iyi kalori yaktırıyor
Sakin aksammm yeme ekmek canim bak yarin tarti gunu
benim eskiden kahvaltida 1 ekmek bitirdigim olurduya iki günde ne tartısı yazık banaaaa
ama zayıflamış olma ihtimalim var çünkü normalde daha cok ekmek yiyodum iki gündür azalttım(evet bu azaltmış halim)
benim eskiden kahvaltida 1 ekmek bitirdigim olurduama simdi 1 ekmegi 2 gun yiyorum
e partis oldumu şindi sen bizi tohatkarken iyi ama demiBen tatilden donemicem zaar artidayim cunkum
yazip rahatladim yorum istemiyorum bu konuda
Yaziyi sildim ne ara gordun masallah.e partis oldumu şindi sen bizi tohatkarken iyi ama demi
Ben zaten bir inip bir cikiyorum yapmadigim icin. normal oyuzden sildim de neyse artik.e partis oldumu şindi sen bizi tohatkarken iyi ama demi
halledersin sen canim ne zaman istersen o zaman istedigine ulasirsin bu kadarini yaptiktan sonraBen zaten bir inip bir cikiyorum yapmadigim icin. normal oyuzden sildim de neyse artik.
Insallaaah canm tesekkurler.halledersin sen canim ne zaman istersen o zaman istedigine ulasirsin bu kadarini yaptiktan sonra
Yok kuzum yazma zorunluluğun yokSekerPancarii cnmm izindeyken msj yazma zorunlulugu yok dime istedigim zaman gelirim ?
Optum sizi kizlarrr insallah bolbol eksiler gorunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?