Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim eskiden kahvaltida 1 ekmek bitirdigim olurdu ama simdi 1 ekmegi 2 gun yiyorum

aynen bende pazar kahvaltılarında bi ekmek kesin
bide benim akşam olup hava kararınca gözüme perde iniyo resmen ne yedim naptım bilmiyorum.
bi ara yemeği tek basıma yiyip annemler yerken kendimi başka odaya kapatıyodum

tm ekmek derken spor ve saglık sayfasında karsıma cıkan motivasyom yazısı :)

Şekerli bir şey tükettiğinizde, bir anda vücudunuza sinyal yayılıyor.
Tokluk hissediyorsunuz ama şeker değerlerini dengelemek için insülin salgılanıyor.
Aniden ve tekrar acıkıyorsunuz.

Şeker peki nerede saklı?
Basit karbonhidratta.
Fabrika şekeri kullanılan yerlerde.
Pilav ve makarnada.

Önerim, beyaz ekmeği sertçe kesmeniz.
"İmkanı yok onsuz doyamıyorum" diyorsanız, beyniniz şeker uyuşturucusuna bağımlılık işaretleri gösteriyor demektir.
Şeker yiyen birinin beyni, uyuşturucu kullanan birinin beyninde sinyal verdiği yerlerle aynı şekilde uyarılıyor.
Bilim bize bunu kanıtlıyor: Şeker bağımlılıktır.

iyi aksamlar kizlar
menum
sabah kiymali 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 domates 2 catal peynir
ara orta boy hurma 1 avuc kabuklu haliyle yer fistigi
oglen 2 tavuk but sifir ekmek
ara 3 kuru erik
aksam 4 yk bulgur pilavi 5 yk yogurt sıfir ekmek
su 2.5 litreye tamalanacak
spor kizimi uyuttuktan sonra leslie 2 mil yapacagim

Merhaba kızlar, son 3 sınavım kaldı bir selam vereyim dedim. Kpss'yi de atlattığım an artık kendime bakmaya başlıcam, inanılmaz saldım. Geçen sene kapanan ceketimin fermuarı yarıda kaldı sabah resmen ağlıcaktım Hemen 75'e inmem lazım nasıl olacak bilmiyorum ama menü yazacağım için kendimi frenleyeceğime inanıyorum.

Kizlar sistikce sistimmm bu ay regl bana yaramadi bu hormonlar ne halt karistiriyorlar yine vucudumda afff yaas cok kacamagim bile olmadi neyse regp bitmeye yakin bir detoks uygulamam lazim acayip odem.oldu vucudumda balon gibi hissediyorum bide kabızlık var...ins yarin sizler bol eksi görürsünüz bari bende iki kilodan hic olmasa bir kilo eksi olayimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…