- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.581
Supersin tatlimmgunaydin kizlar
gecen hafta 69.1
bu hafta 67.8
fark 1.3
yuzdem 1.88
Olsun canim haftaya telafi edersin kiraz sapli çay iyi geliyo ödemeBunada sukur dün 78.2 ciktiydim bir kilosu gitmis 77.0 ciktim inşallah regl bitince de 76 kg ma donerim inşallah ne biçim vucudya birden bire iki kilo fazla firliyor..
Afiyet olsun canim bu menu daha iyigünaydıınn..
bende tartıldım sabah 61 den 60 a düşmüşüm
dünkü menü;
sabah: iki dilim ekmek yumurta 4 zeytin
ara:az şekerli kahve
öğle: yarım kase corba
patlıcan musakka
iki catal makarna
akşam: 1,5 kase corba
yarım porsiyon ıspanak yemeği
bol salata
ekmek yemediimmm
Afiyet olsun canim bu menu daha iyiama musakka çokk yaglii
Hadi listeye gir kilonu tatlimmmsadece patlıcanlarını yedim patlıcanı cok severimde
Tebrikler canım harikagunaydin kizlar
gecen hafta 69.1
bu hafta 67.8
fark 1.3
yuzdem 1.88
Hadi listeye gir kilonu tatlimmmyuzdeni falan hesaplaa
Supersin tatlimm
Tebrikler canım harika
Olsun canim haftaya telafi edersin kiraz sapli çay iyi geliyo ödeme
Günaydın hayırlı cumalar kızlar..
Bu hafta sabitim malesef..regl gecikti zaten etkisi var galiba..
İnşallah canım..haşimato var, pko var, insülin direnci var..bunlarla zayıflamaya çalışıyorum işte..buna da şükür..haftaya yeni bir başlangıç olsun bizim için..
Hoşgeldin canım..yarın daha düzenli beslenirsin..mısır kilo verme aşamasında iyi olmaz..yersen bile akşam gözleme yeme daha hafif birşeyler yiyebilirsin..Merhaba kizlar boyum 1.69 kilom 80 ben cok iradesizim on ay once dogum yaptm dogumdan itibaren 5 kilo verebildim sadece. dun dikkat etmeye karar verdim ama sabah unuttumo yuzdn kahvaltiyi baya kacirdim ama simdi oglen aklima geldi buraya katildigim oglen bir tane kaynamis misir yesem oglen ogunu yerine gecer mi
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeMerhaba kizlar boyum 1.69 kilom 80 ben cok iradesizim on ay once dogum yaptm dogumdan itibaren 5 kilo verebildim sadece. dun dikkat etmeye karar verdim ama sabah unuttumo yuzdn kahvaltiyi baya kacirdim ama simdi oglen aklima geldi buraya katildigim oglen bir tane kaynamis misir yesem oglen ogunu yerine gecer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?