Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksamda bir tane gozleme ve yaninda cay icsem nasil sizce cok mu
Olmaz kizzzz böyle kilo veremezsinn öğlen bi tane haşlanmış mısır yiyebilirsin ama akşamı hafif atlatman lazimmmmmmsebze yemegi yogurt salata gibi yada haşlanmis tavuk salata yogurt gibi

cok tesekkur ederim :) bu kadar ciddi bir grup oldgunu dusunmemistum ama cok mutlu oldum. kilolarmdab kurtulmayi cok istiyorm. kilo beni bakimsiz hissettiriyor. verecegime inaniyorm sizinle beraber :)

cok tesekkur ederim :) bu kadar ciddi bir grup oldgunu dusunmemistum ama cok mutlu oldum. kilolarmdab kurtulmayi cok istiyorm. kilo beni bakimsiz hissettiriyor. verecegime inaniyorm sizinle beraber :)
Böyle disiplinli ve kuralli bi yerde kilo vermek daha kolay canim birakamiyosun diyeti sorumluluk yüklüyor insana bence de bütün kilolarini kolaylikla vericeksin bizimle

Olmaz kizzzz böyle kilo veremezsinn öğlen bi tane haşlanmış mısır yiyebilirsin ama akşamı hafif atlatman lazimmmmmmsebze yemegi yogurt salata gibi yada haşlanmis tavuk salata yogurt gibi
haklisiniz, annem gozleme yapacakta cagirinca gozlerim parladi birden neyse ben bagrima tas basar yogurdumu yerim napalim

Ben 26 yasindayim. boyum 1.69 kilom 79.4 atanamamis ogretmenm o yuzdn evimde cocuguma bakiyorum ve birine birakip spora yuruyuse gitme gibi bi imkanim yok. evde elimden geldigince hareket etmeye calisiyorum. zaten bebegim on aylik oldugundan baya hareketli pek oturdugum soylenemez. antepte ikamet ediyorum ve burann yemekleri cok guzel ama dayanmak zorundayim kararliyim yemeyecegim ve gidecek bu kilolar

Aaa hemşeri çıktık. Evet Antep'te diyet yapmak gerçekten çok zor. Ama verecez bu kiloları.

Hoşgeldin canım..yarın daha düzenli beslenirsin..mısır kilo verme aşamasında iyi olmaz..yersen bile akşam gözleme yeme daha hafif birşeyler yiyebilirsin..
Hosbuldum canim esim misir almista kaynttm bnde yiyeck baska kimse yok. bi tane yersem oglen menusu olarak aksam sadece bir kase yogurt yiyeyim. birde ben bir kase yogurda nane ve bir tutam karabiber ekliyorum. daha tok tutuyor.

Hoşgeldin canım..yarın daha düzenli beslenirsin..mısır kilo verme aşamasında iyi olmaz..yersen bile akşam gözleme yeme daha hafif birşeyler yiyebilirsin..
Hosbuldum canim esim misir almista kaynttm bnde yiyeck baska kimse yok. bi tane yersem oglen menusu olarak aksam sadece bir kase yogurt yiyeyim. birde ben bir kase yogurda nane ve bir tutam karabiber ekliyorum. daha tok tutuyor.

***14.TAKIM 492. ETAP***

Sarraf (77.0 / / /%)kilo sabit
selcanmehmetcan(76.0/77.0 /+1.0 /+1.31%)
Elaalemi(61.2/ 62.0/-0,8 /%-1.30)
htc71(69.1/ 67.8/ 1.3/1.88%)
Şekerpancarı71(53.3/53.1 / 0.2/% 0.38)

14. Takim Ortalamasi%

Regli olucam galiba ondan şiştim. Yoksa kilo almadım aslında bütün hafta spor yaptım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…