- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.601
Olmaz kizzzz böyle kilo veremezsinnAksamda bir tane gozleme ve yaninda cay icsem nasil sizce cok mu
cok tesekkur ederim :) bu kadar ciddi bir grup oldgunu dusunmemistum ama cok mutlu oldum. kilolarmdab kurtulmayi cok istiyorm. kilo beni bakimsiz hissettiriyor. verecegime inaniyorm sizinle beraber :)Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Böyle disiplinli ve kuralli bi yerde kilo vermek daha kolay canim birakamiyosun diyeti sorumluluk yüklüyor insana bence de bütün kilolarini kolaylikla vericeksin bizimlecok tesekkur ederim :) bu kadar ciddi bir grup oldgunu dusunmemistum ama cok mutlu oldum. kilolarmdab kurtulmayi cok istiyorm. kilo beni bakimsiz hissettiriyor. verecegime inaniyorm sizinle beraber :)
haklisiniz, annem gozleme yapacakta cagirinca gozlerim parladi birdenOlmaz kizzzz böyle kilo veremezsinnöğlen bi tane haşlanmış mısır yiyebilirsin ama akşamı hafif atlatman lazimmmmmm sebze yemegi yogurt salata gibi yada haşlanmis tavuk salata yogurt gibi
Aaa hemşeri çıktık. Evet Antep'te diyet yapmak gerçekten çok zor. Ama verecez bu kiloları.Ben 26 yasindayim. boyum 1.69 kilom 79.4 atanamamis ogretmenm o yuzdn evimde cocuguma bakiyorum ve birine birakip spora yuruyuse gitme gibi bi imkanim yok. evde elimden geldigince hareket etmeye calisiyorum. zaten bebegim on aylik oldugundan baya hareketli pek oturdugum soylenemez. antepte ikamet ediyorum ve burann yemekleri cok guzelama dayanmak zorundayim kararliyim yemeyecegim ve gidecek bu kilolar
oyle canim gercekten bol kalorili yemekler. yagli salcali bol etli. istahta yerinde olunca dayanmak cok zor.....Aaa hemşeri çıktık. Evet Antep'te diyet yapmak gerçekten çok zor. Ama verecez bu kiloları.
Teşekkürler.kızlar hayırlı olsun hoşgeldiniz
A0pĺ
Hosbulduk canim
Hosbuldum canim esim misir almista kaynttm bnde yiyeck baska kimse yok. bi tane yersem oglen menusu olarak aksam sadece bir kase yogurt yiyeyim. birde ben bir kase yogurda nane ve bir tutam karabiber ekliyorum. daha tok tutuyor.Hoşgeldin canım..yarın daha düzenli beslenirsin..mısır kilo verme aşamasında iyi olmaz..yersen bile akşam gözleme yeme daha hafif birşeyler yiyebilirsin..
Hosbuldum canim esim misir almista kaynttm bnde yiyeck baska kimse yok. bi tane yersem oglen menusu olarak aksam sadece bir kase yogurt yiyeyim. birde ben bir kase yogurda nane ve bir tutam karabiber ekliyorum. daha tok tutuyor.Hoşgeldin canım..yarın daha düzenli beslenirsin..mısır kilo verme aşamasında iyi olmaz..yersen bile akşam gözleme yeme daha hafif birşeyler yiyebilirsin..
bende yeni katıldım iki gün oldu inşallah hep beraber zayıflarız[/QUOTE
Amin insallah ♥
Ay hadi inşallah.bende yeni katıldım iki gün oldu inşallah hep beraber zayıflarız
***14.TAKIM 492. ETAP***
Sarraf (77.0 / / /%)kilo sabit
selcanmehmetcan(76.0/77.0 /+1.0 /+1.31%)
Elaalemi(61.2/ 62.0/-0,8 /%-1.30)
htc71(69.1/ 67.8/ 1.3/1.88%)
Şekerpancarı71(53.3/53.1 / 0.2/% 0.38)
14. Takim Ortalamasi%
Gecmis olsun olsun canim neyin varkızlar ben öğle yemeğimi yedim şimdi işten izin alıp hastaneye gitcem ay bana dua edin inşallah tahlil falan istememzler iğneden korkuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?