- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.621
Kiz annene soyle sana uygun biseyler de yapsin sadece yogurtla olmazzhaklisiniz, annem gozleme yapacakta cagirinca gozlerim parladi birdenneyse ben bagrima tas basar yogurdumu yerim napalim
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmekızlar merhaba Yeni katıldım aranıza. Özge ben izmirde oturuyorum şu an için ama gaziantepliyim. 24 yaşındayım yaza nişanım olacak inşallah ona hazırlık yapıyorum. Hedef 60. Boy 173 şuan ki kilom ise 76.
Kızlar aranızda dukan Karatay gibi özel bi diyet programı uygulayan var mı ?
Olsun kuzum uzulme haftaya regl de bitince daha cok giderRegli olucam galiba ondan şiştim. Yoksa kilo almadım aslında bütün hafta spor yaptım((
Teşekkür ederim. Kurallara uyacağım inşallah. Boy kilo yazmıştım ama tekrar yazayım 173 boyunda 76 kiloyum ve 24 yaşındayım.Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Hedef kilon nedir tatlimmTeşekkür ederim. Kurallara uyacağım inşallah. Boy kilo yazmıştım ama tekrar yazayım 173 boyunda 76 kiloyum ve 24 yaşındayım.
Ayyyy evde kaldım , evli ve çocuklusun demek ne güzelHedef kilon nedir tatlimmayy boyunda ne guzel uzunnn bende 165 boyunda 53 kiloyum 75 kilodan indim bu kiloya 22 yasindayim evliyim 4 yaşında kizim var
Darisi sana olsun canimmAyyyy evde kaldım , evli ve çocuklusun demek ne güzelhedef 60 tatlım. 2 yıl önce bu kilolardaydım sonra bir anda kilo aldım. Eski kiloma tekrar dönmek istiyorum.
İnşallah canım şişkinliği iliklerime kadar hissediyorum, mutsuzumOlsun kuzum uzulme haftaya regl de bitince daha cok gider
Aminnnnnnn inşallah canım bakalım benimde hayırlısıyla bu yaz nişanım olacak.Darisi sana olsun canimmkaydettim bilgilerini tatlim boyunun Masallahi var 60 kiloyla manken gibi olursun olucaksin insallah
Hosbuldum canim esim misir almista kaynttm bnde yiyeck baska kimse yok. bi tane yersem oglen menusu olarak aksam sadece bir kase yogurt yiyeyim. birde ben bir kase yogurda nane ve bir tutam karabiber ekliyorum. daha tok tutuyor.
İnşallah canım şişkinliği iliklerime kadar hissediyorum, mutsuzum(
Hosgeldin canim aksam hafif sebze yemegin olsa iyi olur acikmazsin birde bebisin varmis güçsüz kalma ..bende cok zor kilo veriyorum ama aksam yemeklerini 6 dan sonra ya birakmazsan tıkır tıkır gider bu kilolar birde diyete alisman bir iki hafta surer pes etmek yok burda birbirimize destek.olarak verecegiz bu kilolari..[/QUOTE
Hosbuldum canim dedigin gibi altidan sonra normalde de yemiyorum cok sukur en azndn o konuda dikkatliyim. havuclu pirinc pilavi sebze yemegine giriyor mu acabaya bebgmden dolayi kndme farkli yemk yapmaya pek zamnm olmuyor
Saol canim ben kilolarimi vereli 1 bucuk 2 sene oldu kalori sayarak verdim 1000 1200 kalori aldim ve akşam 6 dan sonra bisey yemedim 8 9 ayda verdim kilolarimi simdi yine listedeyim 55 falandim hedef kilomu 50 ye indirdim son 3 kilom kaldii suan normal diyet yapiyorum yani az yiyorum sadeceAminnnnnnn inşallah canım bakalım benimde hayırlısıyla bu yaz nişanım olacak.
Evet haklısın inşallah 60 kilo olabilirsem manken olacambu arada sen de çok güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin neler yaptın biraz anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?