Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Teşekkür ederim. Kurallara uyacağım inşallah. Boy kilo yazmıştım ama tekrar yazayım 173 boyunda 76 kiloyum ve 24 yaşındayım.

Teşekkür ederim. Kurallara uyacağım inşallah. Boy kilo yazmıştım ama tekrar yazayım 173 boyunda 76 kiloyum ve 24 yaşındayım.
Hedef kilon nedir tatlimm ayy boyunda ne guzel uzunnn bende 165 boyunda 53 kiloyum75 kilodan indim bu kiloya 22 yasindayim evliyim 4 yaşında kizim var

Hedef kilon nedir tatlimm ayy boyunda ne guzel uzunnn bende 165 boyunda 53 kiloyum75 kilodan indim bu kiloya 22 yasindayim evliyim 4 yaşında kizim var
Ayyyy evde kaldım , evli ve çocuklusun demek ne güzel hedef 60 tatlım. 2 yıl önce bu kilolardaydım sonra bir anda kilo aldım. Eski kiloma tekrar dönmek istiyorum.

Ayyyy evde kaldım , evli ve çocuklusun demek ne güzel hedef 60 tatlım. 2 yıl önce bu kilolardaydım sonra bir anda kilo aldım. Eski kiloma tekrar dönmek istiyorum.
Darisi sana olsun canimm kaydettim bilgilerini tatlim boyunun Masallahi var 60 kiloyla manken gibi olursunolucaksin insallah

Darisi sana olsun canimm kaydettim bilgilerini tatlim boyunun Masallahi var 60 kiloyla manken gibi olursunolucaksin insallah
Aminnnnnnn inşallah canım bakalım benimde hayırlısıyla bu yaz nişanım olacak.
Evet haklısın inşallah 60 kilo olabilirsem manken olacam bu arada sen de çok güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin neler yaptın biraz anlatsana

Hosbuldum canim esim misir almista kaynttm bnde yiyeck baska kimse yok. bi tane yersem oglen menusu olarak aksam sadece bir kase yogurt yiyeyim. birde ben bir kase yogurda nane ve bir tutam karabiber ekliyorum. daha tok tutuyor.

Hosgeldin canim aksam hafif sebze yemegin olsa iyi olur acikmazsin birde bebisin varmis güçsüz kalma ..bende cok zor kilo veriyorum ama aksam yemeklerini 6 dan sonra ya birakmazsan tıkır tıkır gider bu kilolar birde diyete alisman bir iki hafta surer pes etmek yok burda birbirimize destek.olarak verecegiz bu kilolari..

Saol canim ben kilolarimi vereli 1 bucuk 2 sene oldu kalori sayarak verdim 1000 1200 kalori aldim ve akşam 6 dan sonra bisey yemedim 8 9 ayda verdim kilolarimi simdi yine listedeyim 55 falandim hedef kilomu 50 ye indirdim son 3 kilom kaldii suan normal diyet yapiyorum yani az yiyorum sadece

S silatu kiizz ahh keske sebzeli pirinc pilavi sebze yemeği sayilsa da koca bi tabak yesek ama asla katiyenn olaaamaasss akşama başka yemek yoksa en fazla 3 kaşik yiyebilirsin boll salatayla yogurtla yeteğğ

***14.TAKIM 492. ETAP***

Sarraf (77.0 / / /%)kilo sabit
selcanmehmetcan(76.0/77.0 /-1.0 /-1.31%)

Elaalemi(61.2/ 62.0/-0,8 /%-1.30)

htc71(69.1/ 67.8/ 1.3/1.88%)
Şekerpancarı71(53.3/53.1 / 0.2/% 0.38)

14. Takim Ortalamasi%-7.00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…