- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.641
Gitmedimmmmmm grupta motive dusuk olunca bende dusuyorm. bende motive et et yoruldum oyle bi kac gun gelmiyim dedim. yoksa burdayim yani caniimmcimm merk etmeeee tokatlamaya devam :)Gitmeeeeee gelllll bende artidayim en azindan senn burdaydinn
Omg bu neeAyy ortalamamiz berbat-7 ni demekkkk
Muckkkk bebusuummmm
hosgeldinnn.. biraz arastirman gerekiyo iki beslenme seklini de arastir hangisi seni zorlamicaksa yapabilirsin.sarraf @ParteMoralll kızlar merhaba ben Yen'i takım Üyesi özge. Duyduğuma göre biriniz Karatay biriniz dukan yapmışsınız. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle rica etsem
Ya teşekkür ederim cevabın için evet iyice araştırmalıyım da bana göre değil galiba bi düşünecem bunuMuckkkk bebusuummmmetikete dayanamadim bakim dedm
hosgeldinnn.. biraz arastirman gerekiyo iki beslenme seklini de arastir hangisi seni zorlamicaksa yapabilirsin.
Dukanda yulaf kullaniliyo meyve kuruyemis ekmek seker bunlar yok. gibi yani cok ince syleri var guzel arastirilmasi lazim.
Ben hakimim ama tam olarak yapmadiim emziriyodum.
Bende 88 kiloyla basladim ocakta mayisda 69 kiloydum. sonra diyet yapmadim korudumm tatiller falan filan :) sonra 66 dustum 68 ciktim. suan debeleniyorum :)
Hedefim 58 yaza kadar kasmiyorum.
hosgeldinBnde bir saat yuruyus yaptim geldim kizimla bebek arabasiyla pek tempolu yurunmuyor ama bugunluk idare eder sanirim. baslayisim hizli oldu bitirisim de hizli olmaz insallahama zayiflamayi bekarligimdaki gibi olmayi cok asiri istiyorum. o yuzden buyuk ihtimal bu grubu asla birakmam
Allah bağışlasın , inşallah hedeflerimize ulaşırızcinnabon hosgeldin canim boylarimiz ayniymis bende 78 dim suan 67.8 hedefimde 59 evliyim 1 tane kizim var 15 aylik
Ozaman karataya bak canm istersenYa teşekkür ederim cevabın için evet iyice araştırmalıyım da bana göre değil galiba bi düşünecem bunu
Hosbuldk tatlim ben hamilekikten onceki halimden 3 kilo fazlayim su an yani hamilelikten once kilo almistm insallah kendime bir menu hazirlamam lazim arastiriyorum sagol canimhosgeldinbende hamilelik onceki halime geldim yeni hedef bekarkenki halimden de zayif olmak sende basla biyerden devami gelir birakmazsin verdikce
Öncelikle hoşgeldin canım..ben karatay yapıyorum uzun zamandır..95 kilodan 77 ye indim bu aralar yavaşladı tabii..sarraf @ParteMoralll kızlar merhaba ben Yen'i takım Üyesi özge. Duyduğuma göre biriniz Karatay biriniz dukan yapmışsınız. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle rica etsem
Gözlemeyi yedin miii kizzGozlemeden sonra bu da yikim oldu benim icin bana cok hafif seyler gibi gelmisti oysahafifim buysa
Cok severikk olsada yesek ama burda olmaz tabiGözlemeyi yedin miii kizz
Kilona gore super babyMenum
Sekersiz kahve
Sabah: yesilsoganli 1 yumurta, 1 buçuk dilim tahıllı ekmek ve kahvaltilardan az az, sekersiz cay
Öğle: 1 küçük cennet hurmasi, yarim elma, yarim portakal
Akşam: 1 büyük kase şehriyeli tavuk çorbası(tavugun kendi yagsiyla), 4 kaşik bulgur pilavi, salata, az turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?