Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlarrrr hoşgeldinizzzzz...
Ayy evet yüzde nie böyle oldu yaaa 1 seneyi geçti gruptayımmm ilkkez böyle yüzde oldukk eminmisiniz yaa neyse haftaya daha iyi oluruzinşALLAH..ben bugün yine saçmaladımmm ama dünden belliydi böyle olacağıı sabah güzl dengeli bi kahvaltı ettim sonra pasta yedim kocaaa dilimmm az öncede 1 dilim tb ekmeğine labne sürüp yedim şuan mistik içiorummm akşam ola hayrola ama yürüyüş yaptım 1 saat temposuz avm yürüyüşüüü

sarraf karatay @ParteMoralll cimda dukan yaptilar canimm sana yardimci olurlar
Muckkkk bebusuummmm etikete dayanamadim bakim dedm
sarraf @ParteMoralll kızlar merhaba ben Yen'i takım Üyesi özge. Duyduğuma göre biriniz Karatay biriniz dukan yapmışsınız. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle rica etsem
hosgeldinnn.. biraz arastirman gerekiyo iki beslenme seklini de arastir hangisi seni zorlamicaksa yapabilirsin.
Dukanda yulaf kullaniliyo meyve kuruyemis ekmek seker bunlar yok. gibi yani cok ince syleri var guzel arastirilmasi lazim.
Ben hakimim ama tam olarak yapmadiim emziriyodum.
Bende 88 kiloyla basladim ocakta mayisda 69 kiloydum. sonra diyet yapmadim korudumm tatiller falan filan :) sonra 66 dustum 68 ciktim. suan debeleniyorum :)
Hedefim 58 yaza kadar kasmiyorum.

Ya teşekkür ederim cevabın için evet iyice araştırmalıyım da bana göre değil galiba bi düşünecem bunu

Bnde bir saat yuruyus yaptim geldim kizimla bebek arabasiyla pek tempolu yurunmuyor ama bugunluk idare eder sanirim. baslayisim hizli oldu bitirisim de hizli olmaz insallah ama zayiflamayi bekarligimdaki gibi olmayi cok asiri istiyorum. o yuzden buyuk ihtimal bu grubu asla birakmam

Bnde bir saat yuruyus yaptim geldim kizimla bebek arabasiyla pek tempolu yurunmuyor ama bugunluk idare eder sanirim. baslayisim hizli oldu bitirisim de hizli olmaz insallah ama zayiflamayi bekarligimdaki gibi olmayi cok asiri istiyorum. o yuzden buyuk ihtimal bu grubu asla birakmam

hosgeldin bende hamilelik onceki halime geldim yeni hedef bekarkenki halimden de zayif olmak sende basla biyerden devami gelir birakmazsin verdikce

hosgeldin bende hamilelik onceki halime geldim yeni hedef bekarkenki halimden de zayif olmak sende basla biyerden devami gelir birakmazsin verdikce
Hosbuldk tatlim ben hamilekikten onceki halimden 3 kilo fazlayim su an yani hamilelikten once kilo almistm insallah kendime bir menu hazirlamam lazim arastiriyorum sagol canim

sarraf @ParteMoralll kızlar merhaba ben Yen'i takım Üyesi özge. Duyduğuma göre biriniz Karatay biriniz dukan yapmışsınız. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle rica etsem
Öncelikle hoşgeldin canım..ben karatay yapıyorum uzun zamandır..95 kilodan 77 ye indim bu aralar yavaşladı tabii..
Karatayın ana fikri kesinlikle şeker ekmek hamurişi kızartma ve kilo verme aşamasında meyve yasak..kuruyemiş çiğ olarak tüketiyorsun..
En ideali iki öğün beslenmek..yemek araları en az 5 saat olmalı ki leptin hormonu çalışsın..ara öğün sadece şekersiz t.kahvesi ya da ayran içilebilir..zeytin yağı ve tereyağı istediğin kadar tüketebilirsin..
Şimdilik bunlar canım aklıma gelen..yine yardımcı olurum düşünürsen tatlım..

Menum
Sekersiz kahve
Sabah: yesilsoganli 1 yumurta, 1 buçuk dilim tahıllı ekmek ve kahvaltilardan az az, sekersiz cay
Öğle: 1 küçük cennet hurmasi, yarim elma, yarim portakal
Akşam: 1 büyük kase şehriyeli tavuk çorbası(tavugun kendi yagsiyla), 4 kaşik bulgur pilavi, salata, az turşu

Kilona gore super baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…