- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.661
Daha yeni yidim bebiimmCok severikk olsada yesek ama burda olmaz tabi
Yemegini yedinmi ciiniiimm
Dimi askitosKilona gore super baby
Hahahaha evde var peynirli gel yediririm ben sana askitilotosummm hahahaahahahDimi askitosaskitos da doritos gibi oldu ahahahh bah simdi canim cekti
Ayyyyy susarmisinnnnnnnnnDaha yeni yidim bebiimmayy bayilirinnkk hemidee gozlemeye cayla ne guzell olarr
Daha yeni yidim bebiimmayy bayilirinnkk hemidee gozlemeye cayla ne guzell olarr
Ayy peynirliye bayilirimHahahaha evde var peynirli gel yediririm ben sana askitilotosummm hahahaahahah
Ay zaten biz ucumuz pis bogazliktan olcezAyy peynirliye bayilirim
Uff valla canim cektiAyyyyy susarmisinnnnnnnnn
Yook demin yazdi karabgday yapcakmis ton baligi yogurt yicekmis
Birlikte yir yir ağlardıkAy zaten biz ucumuz pis bogazliktan olcez
Valla tam tokatlicam ama bi an cok zayif oldugun geliyo aklima ye benceee eritirsin senUff valla canim cektiyarin da cumartesi cumaya da daha çoh var yapsam mi kine yarin kahvaltiya
VaaayyYook demin yazdi karabgday yapcakmis ton baligi yogurt yicekmisben havadisleri verim sana
Hahahahaha vallaaaaaaaa yaaaaaa biz ucumuzz bi oturusta neler yeriz allah biliyoBirlikte yir yir ağlardıkyerken mutlu yağlarimiza bakarken cinnetttt
Hani incecikim ya buna hakkim var midurrrrValla tam tokatlicam ama bi an cok zayif oldugun geliyo aklima ye benceee eritirsin senayyy ye dedimmm ben soook
Korkuyom bizden bi kuzuyu cevirip ekmek arasi yiyebilerikHahahahaha vallaaaaaaaa yaaaaaa biz ucumuzz bi oturusta neler yeriz allah biliyo
Yemedim valla yarm kase yogurtla iki uc kasik musakka yedimGözlemeyi yedin miii kizz
Hic kacamak yaptgnz oluyor muÖncelikle hoşgeldin canım..ben karatay yapıyorum uzun zamandır..95 kilodan 77 ye indim bu aralar yavaşladı tabii..
Karatayın ana fikri kesinlikle şeker ekmek hamurişi kızartma ve kilo verme aşamasında meyve yasak..kuruyemiş çiğ olarak tüketiyorsun..
En ideali iki öğün beslenmek..yemek araları en az 5 saat olmalı ki leptin hormonu çalışsın..ara öğün sadece şekersiz t.kahvesi ya da ayran içilebilir..zeytin yağı ve tereyağı istediğin kadar tüketebilirsin..
Şimdilik bunlar canım aklıma gelen..yine yardımcı olurum düşünürsen tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?