- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.681
benim oluyor misal bugun çikolata yedimHic kacamak yaptgnz oluyor mu
Buyrun gelin benim yerime siz yiyinDaha yeni yidim bebiimmayy bayilirinnkk hemidee gozlemeye cayla ne guzell olarr
Supersin canimmYemedim valla yarm kase yogurtla iki uc kasik musakka yedim
Canısımmmmmmmmm
Cuma gunu kacamak icin iyi bi günbenim oluyor misal bugun çikolata yedim1 hafta boyunca dikkat ettim 1.3 verdim bugunde odul verdim kendime yedim cikolatalari
Bi paket yimemissindir insallahSekerPancarii paketimiz vardi yurt disindan geldi cikilatta vardi yedim odul olsun diye şey ettim yani yoksa yermiyim hic
Ben simdi kendimi ovsem parmaklarim agrir diye yazmiyorum yazdirtmayin banaaaaaaaaHani incecikim ya buna hakkim var midurrrrhanii belim 66 cm ya belki yiyerim yani 36 bedenim ya hani guzelim ya ajahagagajsgag bah yine övdürttun bağa kendimi ayem zayifink bitifill
ayy valla yaparizKorkuyom bizden bi kuzuyu cevirip ekmek arasi yiyebilerik
hamurmu aciyon yoksa inanmamCanısımmmmmmmmm
ben hallederim sekercim cumaya kadar cok abartmadim baska bisey yimedimBi paket yimemissindir insallahkacamak dediysek yani iki karecik yiyeydin
Oyle olsun bakalimben hallederim sekercim cumaya kadar cok abartmadim baska bisey yimedim
Ayy hamur deyince bisey cekti canim ama suylememmBen simdi kendimi ovsem parmaklarim agrir diye yazmiyorum yazdirtmayin banaaaaaaaa
ayy valla yaparizkooptm yaaa
hamurmu aciyon yoksa inanmam
Yaaaaa gitt beni mesjlarinla tahrik ediyosunAyy hamur deyince bisey cekti canim ama suylememmyada sana suylerim durr
bende yarin ve pazar gun ki yediklerimle seni tahrik ederimYapacummm
Suss didim duymak istemiyorumbende yarin ve pazar gun ki yediklerimle seni tahrik ederim
Sen kaşindin zayif kizSuss didim duymak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?