- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.701
@ moonlii ben de akşamları saçmalıyorum bir çare bulmak lazım biz geçen sene böyle değildik.acaba canımız sıkıldığında birşey yemek istediğimizde buraya yazsak da birbirimizi engellesek mi? Aklınıza bir çözüm gelirse söyleyin ben eski kova olmak istiyorum ya.hergün o kadar spor yapıyorum yazık banaKızlarrrr hoşgeldinizzzzz...
Ayy evet yüzde nie böyle oldu yaaa 1 seneyi geçti gruptayımmm ilkkez böyle yüzde oldukk eminmisiniz yaa neyse haftaya daha iyi oluruzinşALLAH..ben bugün yine saçmaladımmm ama dünden belliydi böyle olacağıı sabah güzl dengeli bi kahvaltı ettim sonra pasta yedim kocaaa dilimmm az öncede 1 dilim tb ekmeğine labne sürüp yedim şuan mistik içiorummm akşam ola hayrola ama yürüyüş yaptım 1 saat temposuz avm yürüyüşüüü
Gecmis olsun olsun canim neyin var
Hayııııııııır yapma bunu.haftasonları saatli bomba. Ben dün gittim Eti formun kakaolu yabanmersinli bisküvisini aldım biliyorum iyi değil ama kötünün iyisi.Ayyyy ya benm haftasonu yiceklerimmm eşimle menü yaptık bileeeeee başında ortasında ve sonunda hep tahlı var en sonunda cips kola felannn
Ekmekler coooooooooook 2 dilim tb ekmegi yeterli.günaydınlaaaarrr :) dünkü menümü yazıyorum
sabah:
her sabah aynı değişşmiyor.
yumurta iki dilim emek zeytin peynir
ara: kahve
öğle:
ezogelin corbası
ekmeksiz tavuk döner
1dilim ekmek
akşam:
sehriye corbası
yarım porsiyon ıspanak
1 dilim t.bug.ekmeği
Efendimm babyyy@ParteMoralll partikkkkkkk
Ekmekler coooooooooook 2 dilim tb ekmegi yeterli.
Evet okadar ekmekle kg veremezsin ekmegi hayatindan cikarmalisin iki dilim tam bugday ekmegi sagliklibütün gün için mii
Evet okadar ekmekle kg veremezsin ekmegi hayatindan cikarmalisin iki dilim tam bugday ekmegi saglikli
Normalden az yediginde zaten verirsin ama nereye kadar saglikli sekilde ilerlersen hem incelirsin. ekmek yeme demiyorum tabi ama gunde 4 5 dilim beyaz ekmek yemesen daha sagliklio iki dilimde sabah yeniyo sanırım
bnm için cok zor olcak ama ekmeği yavas yavas bırakayım en iyisi
ama kilo veriyorum hissediyorum. yani normalde bu yediklrimin iki katını yerdim ben
Normalden az yediginde zaten verirsin ama nereye kadar saglikli sekilde ilerlersen hem incelirsin. ekmek yeme demiyorum tabi ama gunde 4 5 dilim beyaz ekmek yemesen daha saglikli
Hanımlar herkese günaydın. Kahvaltımı yazayım hemen 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim salam ve light peynir. Yanında 1 dilim uno denge ekmek ve 1 bardak portakal suyu.
Günaydın kızlar hayırlı mutlu hafta sonları diliyorum♡♥♡
Sagol tatlimmm sanadaGünaydın kızlar hayırlı mutlu hafta sonları diliyorum♡♥♡
Akşamki muz ve piskevit olmasa belki pastayi dengelemis olurdun beybiNe yedimi yazcaktım unuttum durum okadar vahimmm
Sabah tavada 2 yumurta
3 dilim dukan ekmek
Domates salatalık beyaz peynir
Öğlen büyükçeee dilim pasta
Akşam 1 dilim tb ekmeği labneli ve mistik çay
Dahaa akşam yarım muz 3 bebe piskeviti
Yaa ben haftasonu yirsem 2 kilo almaktan korkuyomAyyyy ya benm haftasonu yiceklerimmm eşimle menü yaptık bileeeeee başında ortasında ve sonunda hep tahlı var en sonunda cips kola felannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?