Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@ moonlii ben de akşamları saçmalıyorum bir çare bulmak lazım biz geçen sene böyle değildik.acaba canımız sıkıldığında birşey yemek istediğimizde buraya yazsak da birbirimizi engellesek mi? Aklınıza bir çözüm gelirse söyleyin ben eski kova olmak istiyorum ya.hergün o kadar spor yapıyorum yazık bana

Ayyyy ya benm haftasonu yiceklerimmm eşimle menü yaptık bileeeeee başında ortasında ve sonunda hep tahlı var en sonunda cips kola felannn
Hayııııııııır yapma bunu.haftasonları saatli bomba. Ben dün gittim Eti formun kakaolu yabanmersinli bisküvisini aldım biliyorum iyi değil ama kötünün iyisi.

günaydınlaaaarrr :) dünkü menümü yazıyorum

sabah:
her sabah aynı değişşmiyor.
yumurta iki dilim emek zeytin peynir

ara: kahve

öğle:
ezogelin corbası
ekmeksiz tavuk döner
1dilim ekmek

akşam:
sehriye corbası
yarım porsiyon ıspanak
1 dilim t.bug.ekmeği

Ekmekler coooooooooook 2 dilim tb ekmegi yeterli.

Evet okadar ekmekle kg veremezsin ekmegi hayatindan cikarmalisin iki dilim tam bugday ekmegi saglikli

o iki dilimde sabah yeniyo sanırım

bnm için cok zor olcak ama ekmeği yavas yavas bırakayım en iyisi
ama kilo veriyorum hissediyorum. yani normalde bu yediklrimin iki katını yerdim ben

o iki dilimde sabah yeniyo sanırım

bnm için cok zor olcak ama ekmeği yavas yavas bırakayım en iyisi
ama kilo veriyorum hissediyorum. yani normalde bu yediklrimin iki katını yerdim ben
Normalden az yediginde zaten verirsin ama nereye kadar saglikli sekilde ilerlersen hem incelirsin. ekmek yeme demiyorum tabi ama gunde 4 5 dilim beyaz ekmek yemesen daha saglikli

Normalden az yediginde zaten verirsin ama nereye kadar saglikli sekilde ilerlersen hem incelirsin. ekmek yeme demiyorum tabi ama gunde 4 5 dilim beyaz ekmek yemesen daha saglikli

anlıyorum sağlıklı beslenmek için bazı seyleri değiştirmek gerekiyo
sabah hariç ekmek yememeye calışcam

Hanımlar herkese günaydın. Kahvaltımı yazayım hemen 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim salam ve light peynir. Yanında 1 dilim uno denge ekmek ve 1 bardak portakal suyu.

güzemiş
haslanmıs yumurtadan pek hoşlanmıyorum o yüzden ben tavada az yaglı yumurta tercih ediyorum

Gunaydin kizlar ayy dün canim çok cekmişti sabah mayasiz karbartma tozlu minik pogacalar yaptim ve saymadim ama 5 tane yedim sanirim ama erken yedim 9 da günün geri kalanini hafif gecirmeliyim sonra da kanepede uyyakalmişimkizim yüzüme balon atıp duruyodu o halli 2 saat uyumusum

Akşamki muz ve piskevit olmasa belki pastayi dengelemis olurdun beybi

Ayyyy ya benm haftasonu yiceklerimmm eşimle menü yaptık bileeeeee başında ortasında ve sonunda hep tahlı var en sonunda cips kola felannn
Yaa ben haftasonu yirsem 2 kilo almaktan korkuyom yine de sabah pogaca yedim kahvalti niyetine hala da canim istiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…