Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Burda eski yarisanlarin durumu hep ayni kovacim biliyo msn noldu bize sıkıldık mi yorulduk bilmiyorum

Ekmegi azaltiyosun tatlim şuan her ogunde ekmek var evet fazla ama gün gectikce bence sabah harici ekmek yemiceksin

Ayy kizlar Müzik dinliyodum kulakliktan kanepede uzanirken uyku arasinda muzik kesildi tekrar açtim ve iki saniye sonra muzik başladi ayy sanki ben açmamışım gibi bir ödüm patladi ahahahahsggh ayy hala gulesim geliyyy yüreaam agzima geldi ahahsgshdjshsshhj

Canım sen en azından spor yapıosunnn ya benn oda yok anca hominigırtlakkkkk çok mutsuz oluyorum sonraa evettt geçen sene niz nasıldıkk sen ben parte esmerm nie böyle oldukkkkkkkk çıldırıcamm

Hahaha çok hoşsun.

o iki dilimde sabah yeniyo sanırım

bnm için cok zor olcak ama ekmeği yavas yavas bırakayım en iyisi
ama kilo veriyorum hissediyorum. yani normalde bu yediklrimin iki katını yerdim ben
Yavas yavas azaltirsan zorlanmazsin balim iyiye gidiyosun zaten iyce azalttin hadi bugun de aksam ekmegi kes

Hayııııııııır yapma bunu.haftasonları saatli bomba. Ben dün gittim Eti formun kakaolu yabanmersinli bisküvisini aldım biliyorum iyi değil ama kötünün iyisi.
Ayyyy nasıl yapmiim eşimde isyanlarda tatlı istiorum yok şunu istiorm yok bunu istiorum dio..afam bişey alayım dese hep alma yeme yapmam diorumm sıkıldı oda haftada 1 böyle latife onlar okadar abartmam yaaa

Hanımlar herkese günaydın. Kahvaltımı yazayım hemen 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim salam ve light peynir. Yanında 1 dilim uno denge ekmek ve 1 bardak portakal suyu.
Gayet guzel tatlim akşamları toplu halde yaz menunu canim oyle yapiyoruz hem gün boyu ne yedigimizi toplu gormus oluyoruz

Akşamki muz ve piskevit olmasa belki pastayi dengelemis olurdun beybi
Yaaaa diimiii off yedim işteee kız en azındannn sabah börek çörek kızartma kaymaklı ballı ekmek neyin yemiorum artık farkındamısınnn ayyy neydi o nikaç hafta önce sulu yemek yanına yarım ekmek yiyodum yaaaaaa böyle bnce en azından almam napiim selin dayanamıorum

Mesela kızıma pankrk yapmak istiorm biliorm o en fazla bi parça yer geri kalanını ben yerim hep öyle oluo 6 tane falan pankrk yemiştim ya kaç kerede ölemmmmmmmmmmm

SekerPancarii kızzz selin saçlarımı nasl uzatabilirim yaaa taktım bu aralar uzatacammmmmmm ve bu renge boyayacammmmmmm saç boyum hemn hemen bukadarrr

Eklentiler

• IMG_0295.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…