- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.721
Burda eski yarisanlarin durumu hep ayni kovacim biliyo msn noldu bize sıkıldık mi yorulduk bilmiyorum@ moonlii ben de akşamları saçmalıyorum bir çare bulmak lazım biz geçen sene böyle değildik.acaba canımız sıkıldığında birşey yemek istediğimizde buraya yazsak da birbirimizi engellesek mi? Aklınıza bir çözüm gelirse söyleyin ben eski kova olmak istiyorum ya.hergün o kadar spor yapıyorum yazık bana
Ekmegi azaltiyosun tatlimgünaydınlaaaarrr :) dünkü menümü yazıyorum
sabah:
her sabah aynı değişşmiyor.
yumurta iki dilim emek zeytin peynir
ara: kahve
öğle:
ezogelin corbası
ekmeksiz tavuk döner
1dilim ekmek
akşam:
sehriye corbası
yarım porsiyon ıspanak
1 dilim t.bug.ekmeği
Ya bende pek sevemiyorum ama diyet yaparken sanki onu yemek zorundaymışım gibi hissediyorumgüzemiş
haslanmıs yumurtadan pek hoşlanmıyorum o yüzden ben tavada az yaglı yumurta tercih ediyorum
Canım sen en azından spor yapıosunnn ya benn oda yok anca hominigırtlakkkkk çok mutsuz oluyorum sonraa evettt geçen sene niz nasıldıkk sen ben parte esmerm nie böyle oldukkkkkkkk çıldırıcamm@ moonlii ben de akşamları saçmalıyorum bir çare bulmak lazım biz geçen sene böyle değildik.acaba canımız sıkıldığında birşey yemek istediğimizde buraya yazsak da birbirimizi engellesek mi? Aklınıza bir çözüm gelirse söyleyin ben eski kova olmak istiyorum ya.hergün o kadar spor yapıyorum yazık bana
Hahaha çok hoşsun.Ayy kizlar Müzik dinliyodum kulakliktan kanepede uzanirken uyku arasinda muzik kesildi tekrar açtim ve iki saniye sonra muzik başladi ayy sanki ben açmamışım gibi bir ödüm patladiahahahahsggh ayy hala gulesim geliyyy yüreaam agzima geldi ahahsgshdjshsshhj
Yavas yavas azaltirsan zorlanmazsin balim iyiye gidiyosun zateno iki dilimde sabah yeniyo sanırım
bnm için cok zor olcak ama ekmeği yavas yavas bırakayım en iyisi
ama kilo veriyorum hissediyorum. yani normalde bu yediklrimin iki katını yerdim ben
Ayyyy nasıl yapmiim eşimde isyanlarda tatlı istiorum yok şunu istiorm yok bunu istiorum dio..afam bişey alayım dese hep alma yeme yapmam diorumm sıkıldı oda haftada 1 böyle latife onlar okadar abartmam yaaaHayııııııııır yapma bunu.haftasonları saatli bomba. Ben dün gittim Eti formun kakaolu yabanmersinli bisküvisini aldım biliyorum iyi değil ama kötünün iyisi.
Afiyet olsun canımmm güzl bncee ay kaç kiloydun tatlım sennnnHanımlar herkese günaydın. Kahvaltımı yazayım hemen 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim salam ve light peynir. Yanında 1 dilim uno denge ekmek ve 1 bardak portakal suyu.
Gayet guzel tatlim akşamları toplu halde yaz menunu canim oyle yapiyoruz hem gün boyu ne yedigimizi toplu gormus oluyoruzHanımlar herkese günaydın. Kahvaltımı yazayım hemen 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim salam ve light peynir. Yanında 1 dilim uno denge ekmek ve 1 bardak portakal suyu.
Yaaaa diimiii off yedim işteee kız en azındannn sabah börek çörek kızartma kaymaklı ballı ekmek neyin yemiorum artık farkındamısınnn ayyy neydi o nikaç hafta önce sulu yemek yanına yarım ekmek yiyodum yaaaaaa böyle bnce en azından almam napiim selin dayanamıorumAkşamki muz ve piskevit olmasa belki pastayi dengelemis olurdun beybi
Tavada yumurta da olur canim ben ikisini de yiyorum cokk seviyorum yumurtayiigüzemiş
haslanmıs yumurtadan pek hoşlanmıyorum o yüzden ben tavada az yaglı yumurta tercih ediyorum
Gunaydin selcancimGünaydın kızlar hayırlı mutlu hafta sonları diliyorum♡♥♡
@hedefEylul52 bende selin gibi tavadada yiorum 1 tk z. Yağı ile yapıorummmTavada yumurta da olur canim ben ikisini de yiyorum cokk seviyorum yumurtayii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?