Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sana da geçmiş olsun canım

cok geçmiş olsun ballı zencefil iyi geliyo dye biliyorum ben

Geçmiş olsun canimbende oyle hala dün ananas kabugu, çubuk tarçın zencefil yarim limonu 3 dk kaynatip ictim iyi geldi canim aklinda olsun balgam söktürüyo
Sağolun kızlar..herkes hasta bu sıralar..ballı limonlu ıhlamur içtim sıcacık tarhana çorbası yedim terletmiş beni baya iyi geldi..siz de dikkat edin kendinize..

Kızlar slmmmm ayyy bi ben değilmişim herkes hasta olmuşş vayyyyu vay halımızaaaaaaaaaa

Bugünkü menüm
Sabah: tb ekmeğine tost, haşl. Yumurta, domates
Ara:latte, 2 kare bitter
Öğle: fırın tavuk,3 kaşık bulgur pilavı,cacık
Ara:ananas, yulaf tarçınlı yoğurt
Akşam:avakado labne li 2 wasa
45 dk aerobik

Menu
Öğle iki mandalina ,çeyrek nar
16:00 şekeri çok azdı bi kase sütlaç misafirlikteydim yedim ...
Akşam , annem haşlanmış etle düğün yemeği yaptı içindekiler(bulgur,nohut, pirinç, haşlanmış et) bi kase yedim bi bardak ayran...
50dk yuruyus 2lt su tamamlanacak
Bugün dengesiz beslenme oldu tadım yoktu mecburen yediklerini..

Menüm..
Sabah: az peynir, bir dilim tb ekmeği, pekmez..
Öğle: bir kase tarhana..
Akşam: bir tabak keşkek (onu da komşum getirdi evdekilerden canım bişey istemedi)

Afiyet olsun canim wasa nedir kalorili bisey degilse menun guzelspor harika su ne alemde

Fazla degil menün ama tabi sütlaç olasaydiafiyet olsun canimsikma canini hersey yoluna girer

Afiyet olsun canim wasa nedir kalorili bisey degilse menun guzelspor harika su ne alemde
Wasa tam buğdaydan oluşan çok sağlıklı bir kıtır ekmek diyeyim.büyük marketlerde var.dikdörtgen şeklinde sert.üzeribe labne fıstık ezmesi aklına ne gelirse sürüp yiyebilirsin.su benim standart 2.5 Lt.çok severim su içmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…