- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.921
Bizde biri grip oldu mu otomatik eşim hariç hepimiz hasta oluruz.eşim maşallah çok dirençli hastalıklara
Geçmiş olsun canim benim tek sevincim kizima gecmedibende biraz iyyim ama öksürük devam
Hosgeldin canimmm
Bizde biri grip oldu mu otomatik eşim hariç hepimiz hasta oluruz.eşim maşallah çok dirençli hastalıklara
Sana da geçmiş olsun canım
cok geçmiş olsun ballı zencefil iyi geliyo dye biliyorum ben
Sağolun kızlar..herkes hasta bu sıralar..ballı limonlu ıhlamur içtim sıcacık tarhana çorbası yedim terletmiş beni baya iyi geldi..siz de dikkat edin kendinize..Geçmiş olsun canimbende oyle hala dün ananas kabugu, çubuk tarçın zencefil yarim limonu 3 dk kaynatip ictim iyi geldi canim aklinda olsun balgam söktürüyo
Selam kızlar..ben ciğerden ciğerden öksürmeye devam..antibiyotik başladım mecburen..
Maşallahbizde de ben hiç hasta olmam
kendime iyi bakarım bünyemde sağlam cok şükür kışın deli olur ofistekiler herkes hasta ben sapasaglam
Sana da geçmiş olsun canımValla kemiklerim kırık sankimmmmm
Amin canım sağol faranjit galiba..daha iyiyim şimdi teşekkürler..Kizz nordunuz usuttunuzmu boyle bacim dikkat et astim bronşit cevirmesin ilaclarini zamaninda ic geçmiş olsun Allah sifa versin. ..
Afiyet olsun canim wasa nedir kalorili bisey degilse menun guzelBugünkü menüm
Sabah: tb ekmeğine tost, haşl. Yumurta, domates
Ara:latte, 2 kare bitter
Öğle: fırın tavuk,3 kaşık bulgur pilavı,cacık
Ara:ananas, yulaf tarçınlı yoğurt
Akşam:avakado labne li 2 wasa
45 dk aerobik
Benim bogazlarim iyilesmiyo yarin bende saglik ocağına gidicem antibiyotikle anca gecicek heraldeAmin canım sağol faranjit galiba..daha iyiyim şimdi teşekkürler..
Fazla degil menün ama tabi sütlaç olasaydiMenu
Öğle iki mandalina ,çeyrek nar
16:00 şekeri çok azdı bi kase sütlaç misafirlikteydim yedim ...
Akşam , annem haşlanmış etle düğün yemeği yaptı içindekiler(bulgur,nohut, pirinç, haşlanmış et) bi kase yedim bi bardak ayran...
50dk yuruyus 2lt su tamamlanacak
Bugün dengesiz beslenme oldu tadım yoktu mecburen yediklerini..
Afiyet olsun canim sifa olsunMenüm..
Sabah: az peynir, bir dilim tb ekmeği, pekmez..
Öğle: bir kase tarhana..
Akşam: bir tabak keşkek (onu da komşum getirdi evdekilerden canım bişey istemedi)
Wasa tam buğdaydan oluşan çok sağlıklı bir kıtır ekmek diyeyim.büyük marketlerde var.dikdörtgen şeklinde sert.üzeribe labne fıstık ezmesi aklına ne gelirse sürüp yiyebilirsin.su benim standart 2.5 Lt.çok severim su içmeyiAfiyet olsun canim wasa nedir kalorili bisey degilse menun guzelspor harika su ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?