Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar dünkü menüm
Kahvaltı
1 lavaş, 1 kk ekmek, 5 az yağlı zeytin, kahvaltılık sos, bibee, nane
Öğlen müsli
Ara sütlü nescafe, Altınbaşak kepekli bisküvi
Akşam
Yeşil mercimek, ıspanak
Su 2.5 lt
Spor yarım saat işe yürüme, yarım saat işten gelme

günaydınlaaarr..
dünkü menüm;

sabah:
yumurta+1d ekmek
zeytin peynir

öğle:
1 kase corba
kereviz
cok az yogurtlu yag biberi

akşam:
1 tabak k.fasulye+tursu
2,5 l su
yatmadan önce yarım saat trambolinle spor arkasından yeşil cay ve yatıışşş

Afiyet olsun canim gayet guzel

Harikasinn Eylülcümmm ekmek yok ogle ve akşam afiyet olsun boll eksi olsun sporunda cok iyi tatlim

Kizlarrrr herkes menüsünü yazip çıkmış böyle takımımız çok sıkıcı oluyor lütfen motivasyonumuz icin biraz daha sık paylaşımmmm istiyorum Özellikle herkes birbirinin menüsüne yorum yapsinn ...

gunaydin herkese bi kac gundur yazmadim hic dengem alt ust oldu gec uyanmaya basladim ogunler arasi birbirine giriyor onceden 8 de uyanirdim simdi 9.30 9 da uyanmaya basladim ama artik dikkat edicem kurralarimizada uyku saatimede bugunden itibaren

günaydın :)
uyku saati bencede önemli ben pazar günleri geç kalkıyorum diye öğle yemeği yiyemiyorum 2 öğün yiyorum sadece

Gunaydin kizlar napiyonuz ben gezmeye gidiyorum carsida islerim var cocuklarida anneme biraktim ohh rahatca bi gezemm.bugun ben protein diyeti uygulayacagim inş sabah kalktigimda sirkeli su ictim bisaat sonrada form cay buyuk bi bardak ya ben napcam bu stresten bi haftadir kabiz oldum ben kilo aldimm offf.... sade et kavurmasi yedim izcikk

kabzlık derdi bende de vardı doktorum bol su dedi bi süre sonra geçiyo zaten suyu yeterli içersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…