- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.961
Ama bende 55 olsam idealden cok baya zayif olurum gibi geliyo bana1.65 e 60 miiben 1.65 boy 52 kiloyum
Ayy 17 kilo daha var artık bi kaç sene daha burdayımEki Görüntüle 1915844 Kizlar olmasi gerekenler bunlarmis kendinizi kasmayin :)
Kiz nee varrrr biz ne kilolar verdk 17 kilo yaza kadar ucar gider..Ayy 17 kilo daha var artık bi kaç sene daha burdayım
Aslında doğru söylüyosun..tam uygulasak sporla birlikte yaza kadar fazlası bile gider..biz de kaptancım gibi zayıf oluruzKiz nee varrrr biz ne kilolar verdk 17 kilo yaza kadar ucar gider..
Beeen kilomun 19 unu 5 ay olmadan vermistimmm nolmus yaniiii
Aynen canm banada onceden deseler kahkaha atardim ama oluyomus demekki okdr veriliosa devamida gelir. ama cok kg verdiginde bi yerden sonra yavasliyo senin en azindan 6lari gormen lazm cnm biraz asilAslında doğru söylüyosun..tam uygulasak sporla birlikte yaza kadar fazlası bile gider..biz de kaptancım gibi zayıf oluruz
Niye cnmmmmm gerci bende 55 leri gormem sanmiyormcabamda olmucak bu konuda :)
oo bir ay surmezzz hadi bakalmmm
1.65 e 60 miiben 1.65 boy 52 kiloyum
ben o 5kiloyu hiç veremedm şimdiye kadar
Bence guzel :) benim hedefim 58 cunku bende 58 iyi durucaktir 60 da oyle1,60a 60 kiloyum
verirsin tostlari yemezsen
Bence guzel :) benim hedefim 58 cunku bende 58 iyi durucaktir 60 da oyle
Cunku ben 60ken gayet iyi duruyodu bide ski benim vucudum oyle tahmn ediyorm ama okdr kasamam gibi 55 50 falan blemedm.ben hiç görmedim kendimde 55 o yüzden bilmiyorum nasıl olur ama sen tahmin ediyosun ki iyi durcak diyosun
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz tez zamanda amiiinnn
Çok istiyorum inşallah başarcam bu sefer..7 kilo daha versem 6 li rakamları görüyorum aslında..yok tembelim ben tembell...Aynen canm banada onceden deseler kahkaha atardim ama oluyomus demekki okdr veriliosa devamida gelir. ama cok kg verdiginde bi yerden sonra yavasliyo senin en azindan 6lari gormen lazm cnm biraz asil
Ayni cnmm ayniii ah şu yaz bize neler yaptiiiiiÇok istiyorum inşallah başarcam bu sefer..7 kilo daha versem 6 li rakamları görüyorum aslında..yok tembelim ben tembell...
Cunku ben 60ken gayet iyi duruyodu bide ski benim vucudum oyle tahmn ediyorm ama okdr kasamam gibi 55 50 falan blemedm.
Galiba hepimiz biraz sıkıldıkNiye cnmmmmm gerci bende 55 leri gormem sanmiyormcabamda olmucak bu konuda :)
oo bir ay surmezzz hadi bakalmmm
eveeeeeeeeeeeeeeeetGaliba hepimiz biraz sıkıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?