Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslında doğru söylüyosun..tam uygulasak sporla birlikte yaza kadar fazlası bile gider..biz de kaptancım gibi zayıf oluruz
Aynen canm banada onceden deseler kahkaha atardim ama oluyomus demekki okdr veriliosa devamida gelir. ama cok kg verdiginde bi yerden sonra yavasliyo senin en azindan 6lari gormen lazm cnm biraz asil

ben hiç görmedim kendimde 55 o yüzden bilmiyorum nasıl olur ama sen tahmin ediyosun ki iyi durcak diyosun
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz tez zamanda amiiinnn
Cunku ben 60ken gayet iyi duruyodu bide ski benim vucudum oyle tahmn ediyorm ama okdr kasamam gibi 55 50 falan blemedm.

Aynen canm banada onceden deseler kahkaha atardim ama oluyomus demekki okdr veriliosa devamida gelir. ama cok kg verdiginde bi yerden sonra yavasliyo senin en azindan 6lari gormen lazm cnm biraz asil
Çok istiyorum inşallah başarcam bu sefer..7 kilo daha versem 6 li rakamları görüyorum aslında..yok tembelim ben tembell...

nişanlım spor yaradı vücudunun şekli değişti daha güzel druyo dedi
ara sıra yapıyodum ama bi haftadır baya sıkı yapıyorum bu kadar etki etceni tahmin etmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…