Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün okul çıkışı tartı aldım kendime bir tane, ilk defa tartım var..ama çok korkuyorum 90dan daha da fazla mıyım diye ve tartıya çıkamadım. Cumayı beklicem tartılmak için, sonra mecburum zaten
İyi yapmissin canim kilonu kontrol edersin surekli olsun kac çıkarsan çık zayiflama yolundasin gidecek hepsitakima daha cok ugra canim menulerini de yaz

İyi yapmissin canim kilonu kontrol edersin surekli olsun kac çıkarsan çık zayiflama yolundasin gidecek hepsitakima daha cok ugra canim menulerini de yaz
Cuma günü kilomu bildirdikten sonra 2 hafta menü yazıcam. Eğer düzenli olursam takıma giricem böyle sandığım için cumayı bekliyodum. Yanlış mı anlamışım

Evet. Haklısın.kesin kararlı olmak gerekiyor.

Hanımlar üzülerek ayrılacağımı yazıyorum ya da bir süre ara vereyim internetim de problem var giremiyorum o yüzden , kabul ederseniz sorun düzenlene kadar ayrılayım yoksa temelli ayrılayım.

Cuma günü kilomu bildirdikten sonra 2 hafta menü yazıcam. Eğer düzenli olursam takıma giricem böyle sandığım için cumayı bekliyodum. Yanlış mı anlamışım
Yanlis anlamissin kuzum bende sende gittin sandim sen şuan yarişiyosun o yuzden hergün menu paylasip digerlerinin menulerine yorum yapip boll paylasim yapmaya çalış canim 3. haftanda ana listede olucaksin

Hanımlar üzülerek ayrılacağımı yazıyorum ya da bir süre ara vereyim internetim de problem var giremiyorum o yüzden , kabul ederseniz sorun düzenlene kadar ayrılayım yoksa temelli ayrılayım.
Hayir temelli ayrilma canim zaten ana listeye daha girmedigin için problem degil ne zaman internet problemini çozersen o zaman gelebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…