- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.001
Evet kuzuskooomAyhh ivitt men bek zayıfamm
hahaha fotolarimi goren biri olarak senin soylemende beni guclendirdiBelli mi olur kiz belki zayifladikca kuruyasın gelirama gercekten 55 de cöp olursun kiz
Kiz msj silmek yasak biliyo msn banlıyolar hatirliyo msn esmermyi banlamislardikizlar burdann grup kuralimmi msj fotolarimizi atalim sonra sileriz grubu before after? katilmak istyenler soylesn..
İyi yapmissin canim kilonu kontrol edersin surekli olsun kac çıkarsan çık zayiflama yolundasin gidecek hepsiBugün okul çıkışı tartı aldım kendime bir tane, ilk defa tartım var..ama çok korkuyorum 90dan daha da fazla mıyım diye ve tartıya çıkamadım. Cumayı beklicem tartılmak için, sonra mecburum zaten
Evet kuzuskooom
hahaha fotolarimi goren biri olarak senin soylemende beni guclendirdi
Hyrr ya mesajlar bolumunden grup kurcaz foto aticak kisilerle. sonra msjlardan silicezKiz msj silmek yasak biliyo msn banlıyolar hatirliyo msn esmermyi banlamislardi
Cuma günü kilomu bildirdikten sonra 2 hafta menü yazıcam. Eğer düzenli olursam takıma giricem böyle sandığım için cumayı bekliyodum. Yanlış mı anlamışımİyi yapmissin canim kilonu kontrol edersin surekli olsun kac çıkarsan çık zayiflama yolundasin gidecek hepsitakima daha cok ugra canim menulerini de yaz
Evet. Haklısın.kesin kararlı olmak gerekiyor.Ayy evetttama öyle oluyo kizlar ben 1 sene 57 kilomu korudum halbuki 55 e inmek istiyodum ama olmuyodu bende korumaya almaya karar verdim 57 yi uzun süre korudum sonra hazir hissettigimde 52 ye indim burda ve 1 1 bucuk ayimi falan aldi kiloyu vermem çünkü hic birakmadimmm haydinnn son kilolar cok can sıkıcı verip kurtulalimm
olabilirHyrr ya mesajlar bolumunden grup kurcaz foto aticak kisilerle. sonra msjlardan silicez
Yanlis anlamissin kuzum bende sende gittin sandimCuma günü kilomu bildirdikten sonra 2 hafta menü yazıcam. Eğer düzenli olursam takıma giricem böyle sandığım için cumayı bekliyodum. Yanlış mı anlamışım
Hayir temelli ayrilma canim zaten ana listeye daha girmedigin için problem degil ne zaman internet problemini çozersen o zaman gelebilirsinHanımlar üzülerek ayrılacağımı yazıyorum ya da bir süre ara vereyim internetim de problem var giremiyorum o yüzden , kabul ederseniz sorun düzenlene kadar ayrılayım yoksa temelli ayrılayım.
Ozel msjlardan mi diyosun ay ben sadece pro uyeler grup kurabiliyo diye biliyorum ama sen dene bi istersenHyrr ya mesajlar bolumunden grup kurcaz foto aticak kisilerle. sonra msjlardan silicez
Evet prolar kuruo ama kimse yok dime aramizdaaaaa puuuhOzel msjlardan mi diyosun ay ben sadece pro uyeler grup kurabiliyo diye biliyorum ama sen dene bi istersen
Fahırıhh biz grupcanahhEvet prolar kuruo ama kimse yok dime aramizdaaaaa puuuh
Evet prolar kuruo ama kimse yok dime aramizdaaaaa puuuh
Kızlar mesajları görünce öyle bi kahkaha atmışım ki kızım diyo noolllduu anneeFahırıhh biz grupcanahh
Teşekkür ederim kısa zamanda döneceğim inşallah.Hayir temelli ayrilma canim zaten ana listeye daha girmedigin için problem degil ne zaman internet problemini çozersen o zaman gelebilirsin
Kızlar mesajları görünce öyle bi kahkaha atmışım ki kızım diyo noolllduu annee
Teşekkür ederim kısa zamanda döneceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?