- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.021
Hahahahahahah evt ya proda yok tuuuhFahırıhh biz grupcanahh
Kızlar mesajları görünce öyle bi kahkaha atmışım ki kızım diyo noolllduu annee
Kiz kiminki oyle olmustuHahahahahahah evt ya proda yok tuuuhatip kacsammi buraya haahahah
Hahahahahahahahahahahahahahahahaahhaah moonda kaldi :d ay guluyormmmmmmmmm atip kacasimmm vaarKiz kiminki oyle olmustutubisdi heralde koydu sonra kaldi ya oyle ahahavahahhh
Ayyyy ahahahagjajahahahahhhHahahahahahahahahahahahahahahahaahhaah moonda kaldi :d ay guluyormmmmmmmmm atip kacasimmm vaar
Harikasın canım, bi hızlanma daha da motive olma sezinliyorum sen deyuruyusten geldim kizlarr
Çok iyi canım..ben de mekik hareketi yapicam öksürükten leslie yapamıyorum bünye hararet yapıyomenum
sabah 2 yumurtadan omlet 2 çay kasigi bal 3 zeytin maydonoz domates 1.5 dilim ekmek
ara k elma
ikindi 2 kepce corba
aksam balik salata 3 lokma ekmek
spor 50 dakika tempolu yuruyus bide kizimi uyutunca leslie 2mil yapicam
su 2.5 litreye tamamlanacak
gecen hafta cok iyiydimde bu hafta tirtBugün sabah erkenci
Harikasın canım, bi hızlanma daha da motive olma sezinliyorum sen de
nasil yaptin canim bende yapicam yarin karnabaharKızlar fırında karatay usulü karnabahar yaptım tadıni beğendim güzeldi..
Şu andan o ışığı gördüm sendegecen hafta cok iyiydimde bu hafta tirtama elimden geleni yapicam yine bu cuma faydam olmasada oteki cumaya mikemmel olmam lazim
Bütün karnabaharı haşladım biraz soğuyunca içine bir yumurta, bir çay bardaği ince bulgur, bir su bardağı lor peynir, çok az kaşar, maydonoz, istediğin baharatlar, bir çay kaşığı kabartma tozu koydum..karıştırıp köfte şelinde yağlı kağıda dizip üzerine yumurta sarısı sürdüm fırında pişirdim..nasil yaptin canim bende yapicam yarin karnabahar
teşekkür ederim tatlimŞu andan o ışığı gördüm sende
Darısı bana ben de 62-61 arası da takıldım bedenimde alıştı herhalde bi atak yapamıyorum
tamam canim sagol yarin denerim bendeBütün karnabaharı haşladım biraz soğuyunca içine bir yumurta, bir çay bardaği ince bulgur, bir su bardağı lor peynir, çok az kaşar, maydonoz, istediğin baharatlar, bir çay kaşığı kabartma tozu koydum..karıştırıp köfte şelinde yağlı kağıda dizip üzerine yumurta sarısı sürdüm fırında pişirdim..
Bana az gibi geldi sarrafçım.afiyet olsun.karatayda cevizi sabah daha fazla yiyorlar diye biliyorum benMenüm..
Sabah: bir yumurta, üç zeytin , yeşillik, iki ceviz..
Akşam: 6 tane karnabahar köftesiyoğurt..
afiyet olsun canım çok güzelmenum
sabah 2 yumurtadan omlet 2 çay kasigi bal 3 zeytin maydonoz domates 1.5 dilim ekmek
ara ceyrek elma
ikindi 2 kepce corba
aksam balik salata 3 lokma ekmek
spor 50 dakika tempolu yuruyus bide kizimi uyutunca leslie 2mil yapicam
su 2.5 litreye tamamlanacak
afiyet olsun sporla dengelemişsinMenüm
Kahvaltı
Yarım lavaş, 4 az yağlı zeytin, 1 kk peynir, kahvaltılık sos, biber
Ara 2 kuru erik, 2 elma kurusu
Öğlen
Beyaz lahana salatası, kaşarlı fırında tavuk, 1 büyük bardak ayran
Ara 5-6 elma kurusu, 1 avuç buğday kavurgası
Akşam
1 orta dilim ıspanaklı, peynirli börek , karnabahar yemeği
Spor
Sabah yarım saat koşu, gin içinde okula ve işe giderken 9500 adım atmışım
Akşam 9 gibi de böreği eritmek için 15 dakika hafif tempolu koşacağım
Su 2.5 lt
Yeşil çay
Siyah çay
Evet canım normalde daha fazla yiyorum ama boğazım fena sabahları özellikle..zorla yiyorum yoksa baya eksik..Bana az gibi geldi sarrafçım.afiyet olsun.karatayda cevizi sabah daha fazla yiyorlar diye biliyorum ben
afiyet olsun canım çok güzel
afiyet olsun sporla dengelemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?