Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ekmegi pilavi kizartmayi cok tüketmedigin surece ititraz etmem tatlim herkes kendi diyetini uyguluyor sonucta ama sabahlari bi yumurta olsun yesen seni dinc tutar hem okuyosun güçsüz düşme

Ogrenciyken daha cok veriliyo sanki ya ben universiteyi sehir disinda okudum. mesela 10 kg vermistim 8 ayda haberim yok halbuki gece kocaman kofte ekmek yiyoduk ama iste evde ki kadar degildi belki tabi ck asiri hareket surekli bi gece uyumaya yatiyoduk ondan sanirim. ogrenciliginde guzel yanlari vardir elbet.
Verdigin kgyu geri alddiysan demek ki dogru bir yontem degil ona gore iyi dusun guzel beslenmeye bak.

Ekmegi pilavi kizartmayi cok tüketmedigin surece ititraz etmem tatlim herkes kendi diyetini uyguluyor sonucta ama sabahlari bi yumurta olsun yesen seni dinc tutar hem okuyosun güçsüz düşme
Sabah evden çok erken çıkıyorum, yiyemiyorum o yüzden. Bir de bende şöyle bir şey var, yemek yemesem saatlerce durabilirim acıkmadan. Ama yediğim an sürekli acıkıyorum. 6 öğün yemek bana göre değil sanırım 1-2 hafta bunu denicem kilo veremezsem düzenimi değiştiririm. Ama vereceğime inanıyorum bu grup bana iyi gelecek bence.

Tamam tatlis iyce düşünüp karar verdiysen böyle devam et iki öğün beslenme sarraf da yapiyor karatay usulü beslenerek aslinda tam sana gore olmadi bi sure sonra karatayi araştirirsinb

Sürekli hazır yiyoruz, genellikle fast food. Gece kalkıp makarna yapmalar, pizza çiğ köfte söyleyip film izlemeler derken ben kilo vermek yerine aldım maalesef. Geri kilo aldım çünkü hiç dikkat etmedim, bünye kilo almaya meyilli olunca ömür boyu dikkat etmek lazım işte, saldığım an alıyorum.

Valla bende oyleydim ya makarna cok yiodum nerdeyse hergun zaten biliyosun ogrenci yemegi hep abur cuburlar onlar bunlar gece kocamaaan kofte ekmek yerdik ya :d ay ne guzeldi o gunler.
Ben aksamlari yemek yeemeye bayilirim.
Ama cok hareket bende eksi yapmisti sana yaramamis ozaman obur kizlara cok siskosunuz de hepsini moda sok

Ayyyyyy tıpkısııı bennnnnnn bayılırımmmgece yemakk yemagaaaaaaa prtişşşşatladım konuya himannnnnn

Bugün okul çıkışı tartı aldım kendime bir tane, ilk defa tartım var..ama çok korkuyorum 90dan daha da fazla mıyım diye ve tartıya çıkamadım. Cumayı beklicem tartılmak için, sonra mecburum zaten

korkma canım niye krkuyosun sonucta zayıflıcaz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…