- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.061
Ekmegi pilavi kizartmayi cok tüketmedigin surece ititraz etmem tatlim herkes kendi diyetini uyguluyor sonuctaKızlar bir ara 15 kilo vermiştim. 3 ay içinde. Ve istediğim her şeyi yemiştim. Yine yapabilirsem o düzeni yapıcam. Çünkü öğrenci olduğum için tam anlamıyla sağlıklı beslenemiyorum.
Saat 12den önce ve 18.00den sonra ağzıma lokma sürmüyodum, yani sadece 6 saat içinde yiyip içiyodum, 18 saat ise boş.
Sağlıklı mı sağlıksız mı bilmiyorum ama iyi kilo kaybetmiştim zorlanmadan. Cumadan sonra bu düzene geri dönücem.
Ogrenciyken daha cok veriliyo sanki ya ben universiteyi sehir disinda okudum. mesela 10 kg vermistim 8 ayda haberim yokKızlar bir ara 15 kilo vermiştim. 3 ay içinde. Ve istediğim her şeyi yemiştim. Yine yapabilirsem o düzeni yapıcam. Çünkü öğrenci olduğum için tam anlamıyla sağlıklı beslenemiyorum.
Saat 12den önce ve 18.00den sonra ağzıma lokma sürmüyodum, yani sadece 6 saat içinde yiyip içiyodum, 18 saat ise boş.
Sağlıklı mı sağlıksız mı bilmiyorum ama iyi kilo kaybetmiştim zorlanmadan. Cumadan sonra bu düzene geri dönücem.
Sabah evden çok erken çıkıyorum, yiyemiyorum o yüzden. Bir de bende şöyle bir şey var, yemek yemesem saatlerce durabilirim acıkmadan. Ama yediğim an sürekli acıkıyorum. 6 öğün yemek bana göre değil sanırımEkmegi pilavi kizartmayi cok tüketmedigin surece ititraz etmem tatlim herkes kendi diyetini uyguluyor sonuctaama sabahlari bi yumurta olsun yesen seni dinc tutar hem okuyosun güçsüz düşme
Esimle kizimi markete yollamstm bide gtmisler birsuru cips cikolata alms esm
Farkettimmm onuu
Tamam tatlis iyce düşünüp karar verdiysen böyle devam et iki öğün beslenmeSabah evden çok erken çıkıyorum, yiyemiyorum o yüzden. Bir de bende şöyle bir şey var, yemek yemesem saatlerce durabilirim acıkmadan. Ama yediğim an sürekli acıkıyorum. 6 öğün yemek bana göre değil sanırım1-2 hafta bunu denicem kilo veremezsem düzenimi değiştiririm. Ama vereceğime inanıyorum bu grup bana iyi gelecek bence.
zeki seyFarkettimmm onuu
Sürekli hazır yiyoruz, genellikle fast food. Gece kalkıp makarna yapmalar, pizza çiğ köfte söyleyip film izlemeler derken ben kilo vermek yerine aldım maalesef. Geri kilo aldım çünkü hiç dikkat etmedim, bünye kilo almaya meyilli olunca ömür boyu dikkat etmek lazım işte, saldığım an alıyorum.Ogrenciyken daha cok veriliyo sanki ya ben universiteyi sehir disinda okudum. mesela 10 kg vermistim 8 ayda haberim yokhalbuki gece kocaman kofte ekmek yiyoduk ama iste evde ki kadar degildi belki tabi ck asiri hareket surekli bi gece uyumaya yatiyoduk ondan sanirim. ogrenciliginde guzel yanlari vardir elbet.
Verdigin kgyu geri alddiysan demek ki dogru bir yontem degil ona gore iyi dusun guzel beslenmeye bak.
Valla bende oyleydim ya makarna cok yiodum nerdeyse hergun zaten biliyosun ogrenci yemegiSürekli hazır yiyoruz, genellikle fast food. Gece kalkıp makarna yapmalar, pizza çiğ köfte söyleyip film izlemeler derken ben kilo vermek yerine aldım maalesef. Geri kilo aldım çünkü hiç dikkat etmedim, bünye kilo almaya meyilli olunca ömür boyu dikkat etmek lazım işte, saldığım an alıyorum.
Ayyyyyy tıpkısııı bennnnnnn bayılırımmmgece yemakk yemagaaaaaaa prtişşşşatladım konuya himannnnnnValla bende oyleydim ya makarna cok yiodum nerdeyse hergun zaten biliyosun ogrenci yemegihep abur cuburlar onlar bunlar gece kocamaaan kofte ekmek yerdik ya :d ay ne guzeldi o gunler.
Ben aksamlari yemek yeemeye bayilirim.
Ama cok hareket bende eksi yapmisti sana yaramamis ozaman obur kizlara cok siskosunuz de hepsini moda sok
kizlar burdann grup kuralimmi msj fotolarimizi atalim sonra sileriz grubu before after? katilmak istyenler soylesn..
Bugün okul çıkışı tartı aldım kendime bir tane, ilk defa tartım var..ama çok korkuyorum 90dan daha da fazla mıyım diye ve tartıya çıkamadım. Cumayı beklicem tartılmak için, sonra mecburum zaten
günaydınlaaarrrrrgunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?