- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.081
Herkese günaydın
gunaydin kizlar
Gunaydin tatlislarrgünaydınlaaarrrrr
Afiyet olsun kuzum ekmek yerine yogurt salata ekleseydin keskemmm akşam yemeginedün öğle yemeğini annem evde de yapmış aynı şeyi yedim
sabah:
yumurta ekmek zeytin
öğle:
ezogeli corbası
fırında tavuk(1 parca but)
yogurt
akşam:
fırında tavuk(2 parca but+patates)
1 dilim t.b ekmeği
yeşil cay
Afiyet olsun kuzum ekmek yerine yogurt salata ekleseydin keskemmm akşam yemegine
Günaydınlar kızlarGunaydin tatlislarr
bravooooGünaydınlar kızlar
sabah erkenciklerden kalktım 20 dakika koşu yaptım üstüne işe yürüdüm mutluyum, gururluyum :))
Günaydınlar kızlar
sabah erkenciklerden kalktım 20 dakika koşu yaptım üstüne işe yürüdüm mutluyum, gururluyum :))
Selam kızlar..
Bugün apartman günüm var eyvaahh
Çok dikkat etmem lazım..
Bana bir tabak kisirr litfeeeenSelam kızlar..
Çok dikkat etmem lazım..
ay pogacalar börekler kısırlar kekler..
Aslında kuralımız üç çeşit sadece salata yersem ne iyi olur off..Bana bir tabak kisirr litfeeeen
Coookkk dikkat etmen lazimmmm canimSelam kızlar..
Çok dikkat etmem lazım..
Salatayla cayla geçistirirsin sen canimm yaparsinnnAslında kuralımız üç çeşit sadece salata yersem ne iyi olur off..
Aslında kuralımız üç çeşit sadece salata yersem ne iyi olur off..
90dan fazla çıkcam diye korkuyodum ki bugün itibariyle regl oldum artık eminim fazla çıkıcam. Beni en az 2 kilo etkiliyor çünkü.. Yarın Sabah tartılıyoruz di mi?korkma canım niye krkuyosun sonucta zayıflıcaz hepimiz
Suan takimda degilsin ama geldiginde bu menulerle olmaz toparlan. alt tarafi 5 kgAY BENDE ARKADASIM ÇİN SALATASI GETİRMİŞ ONDAN YEDİM DAYANAMAYP. AKŞAM SADECE CORBA SALATA YİCEM
Evet her cuma. kendinle yuzlesme zamani90dan fazla çıkcam diye korkuyodum ki bugün itibariyle regl oldum artık eminim fazla çıkıcam. Beni en az 2 kilo etkiliyor çünkü.. Yarın Sabah tartılıyoruz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?