- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.281
Hosbulduk canim haklisiniz en azindan evde pisen yemeklerden biraz olsa yemem lazim sekeri ekmegi ve abur cuburu hayatimdan cikarmam lazim insallah sizlerin destegi ile halledebilirim desteginiz icin tesekkurlerHoşgeldin canim bugun cok hafif gecirmisin ozellikle aksam yemegini yaninda dedigin gibi protein besin alabilirsin ..ilk hafta zorlanirsin daha sonra alisir bunyen burda elbirligiyle birbirimize destek olarak verecegiz bu kilolari..kaptanimizSekerPancarii yardimci olacak bugun hafta sonu oldugundan buralar sesiz..
Hosbulduk canim benim hayir emzirmiyorum mutlaka protein ekliycem menume bundan sonra gercekten bugun zor gecti acayip halsizdim insallah zamanla alisirim ilginiz icin cok tesekkür ederim araniza katildigm icin cok mutluyumHosgeldin
Menu gayet guzel brokoli sadece yeterlimi diye dusundum.
Emziriyomusun?
Ona gore yorum yapicam emziriyosan normal diyet olmaz bebek icin zararliymis.
Degilsen proteinde eklersen daha guzel olur.
Ilk gunler zor gecebilir cok normal.
Benim hatta basim agrimisti oluyo yani azicik sabret. bizde aramiza katildigin icin mutluyuz canmHosbulduk canim benim hayir emzirmiyorum mutlaka protein ekliycem menume bundan sonra gercekten bugun zor gecti acayip halsizdim insallah zamanla alisirim ilginiz icin cok tesekkür ederim araniza katildigm icin cok mutluyum
Hepiniz cok guzel kilolar vermissiniz masallah sizlere baktikca bende daha cok azmediyorum sabretcem canim emin olabilirsin cunku boyle cok mutsuzum surekli yemek bana bu igrenc kilolardan baska hicbisey katmadi insallah kendi azmim ve sizlerin destegi ile ileride bende yazabilirim buraya güzel seylerBenim hatta basim agrimisti oluyo yani azicik sabret. bizde aramiza katildigin icin mutluyuz canm
Hic gitmedun ki ballimGeldum
emin ol zayiflicaksin ya geriye donup baktiginda inanamiyacaksin. benim eski fotomla yenisi yanyana yaptim kime gostersem bu senmisin ya diyoHepiniz cok guzel kilolar vermissiniz masallah sizlere baktikca bende daha cok azmediyorum sabretcem canim emin olabilirsin cunku boyle cok mutsuzum surekli yemek bana bu igrenc kilolardan baska hicbisey katmadi insallah kendi azmim ve sizlerin destegi ile ileride bende yazabilirim buraya güzel seyler
Iyii sen nasilsinnnn. nasil oldunn
Dun biraz az yemistin sanirim yediklerine dikkat et kaldiramamis olabilirsin.Bende iyiyim canim sen haftayami doneceksinnn
Hoşgeldin canım buradan ayrılma yeterki çok güzel kilo verirsin..ben de 95 ile başladım şimdi 76.5 kiloyum .Hepiniz cok guzel kilolar vermissiniz masallah sizlere baktikca bende daha cok azmediyorum sabretcem canim emin olabilirsin cunku boyle cok mutsuzum surekli yemek bana bu igrenc kilolardan baska hicbisey katmadi insallah kendi azmim ve sizlerin destegi ile ileride bende yazabilirim buraya güzel seyler
Aman kendine dikkat et canım..stres yapıyosun herşeyi malum sağlığından olma..Kizlar gecem cok kotu gecti zaten dun bas agrisindan baygin şekilde oyle yattim birde aksam misafir geldi zor gucun kalktim tam misafir gitmeye yakin bir bas agrisi tuttu gece 2:30 da kalktim gozum kapali agriyla uyandim tansiyonu olctum düsük tu samirsakli yogurt yaptim yedim birde agri kesici aldim sandimki kalp krizi geciriyom sol kolumun uyusmasiyla filmm orda koptu istifra ede ede bir oldum gece ahali basima birikti cok şükür simdi cok iyiyim saat 4:00 yattim.sanirim sinir stres birden böyle snirlerim boşaldı sindi kus gibi rahatladimm...
Dun biraz az yemistin sanirim yediklerine dikkat et kaldiramamis olabilirsin.
Ben bu hafta gelebiliyordum gelmedim. bu haftada bilmiyorum belki cnm
bende zayıflama grubuna katılmak istiyorum kızlar örnek menülerini ve tavsiyelerini paylaşacak olanlara açığım herkes hamilelikte kilo alır ben doğumdan sonra aldım artık verme zamanı geldi. şu an 76 kiloyum boyum 1.68
Insallah dedigim gibi olur canim ilk hedefim 70leri gormek inanarim iki resmin arasinda eminim daglar kadar fark vardir simdi eminim cok güzelsindirHic gitmedun ki ballim
emin ol zayiflicaksin ya geriye donup baktiginda inanamiyacaksin. benim eski fotomla yenisi yanyana yaptim kime gostersem bu senmisin ya diyodun esimin abisi geldi ona gosterdim ki beni hep goren insanlar bu senmisin gercekten diyo evet diyorm ne yaptiysan helal olsun sana diyo :) oyuzden sende boyle olucaksin daha guzel oluyosun kiyafetler daha guzel oluyo. aldigim iltifatlar beni cok mutlu ediyo.
Bana suan herkes iyisin diyo ama ben 60 58 falan olmak istiyorum daha iyi tam olucak. insallah yavas yavas yaza kadar acelem yok. istersen sende yaza kadar 70 rahat gorursun
Hosbuldum canim tesekkür ederim insallah dahil etcem bundan sonra proteini de size masallah yaa hepinize ayri ayri imreniyorum nekadar zmanda verdiniz bu kilolari boyleHoşgeldin canım buradan ayrılma yeterki çok güzel kilo verirsin..ben de 95 ile başladım şimdi 76.5 kiloyum .
Menünde protein olsun canım tez acıkmazsın..
Merhaba canim bugün kilo bildirimi var dedin ya ben suan deneme grubuyum bende yazayim mi pazartesileri kilomu?HErkese günaydın.güzel bir hafta diliyorum hepimize, bol eksili.sabahın 6 sında kalktı oğlum.gece uyandıklarını saymıyorum bile.tartıldım hemen.pazartesi kilo bildirimi var unutanlara hatırlatayım
Cuma:66.5
Bugün:67
Fark:+500 bekliyordum tabi.dün bile isteye yedim çünkü.ama cumaya kadar toparlarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?