- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.301
Evet canim bende boyle tattiliyorum ilk kilonu 90.4 olarak kaydediyorum o zamanBirde tartiya nasil cikiyorsunuz ac karna kıyafetsiz ve lavaboya ciktiktan sonra mi?yani sonucta gramlar bile onemli degil mi?
Evet simdi tam da bunlari uygulayarak tartiya ciktim ve cok sasirdim 90.4yani tam 2.6 kilo kiyafetlerim ve yediklerimmiymis saskinim benimde esas kilom 90.4 olarak gecsin buarada hepinize günaydın cok güzel bir gün olsun hepimiz icin insallah
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimizbende zayıflama grubuna katılmak istiyorum kızlar örnek menülerini ve tavsiyelerini paylaşacak olanlara açığım herkes hamilelikte kilo alır ben doğumdan sonra aldım artık verme zamanı geldi. şu an 76 kiloyum boyum 1.68
Haftaya +500 le baslamakHErkese günaydın.güzel bir hafta diliyorum hepimize, bol eksili.sabahın 6 sında kalktı oğlum.gece uyandıklarını saymıyorum bile.tartıldım hemen.pazartesi kilo bildirimi var unutanlara hatırlatayım
Cuma:66.5
Bugün:67
Fark:+500 bekliyordum tabi.dün bile isteye yedim çünkü.ama cumaya kadar toparlarım inşallah
Yaz tabi tatlim hem hazirlik oluyorMerhaba canim bugün kilo bildirimi var dedin ya ben suan deneme grubuyum bende yazayim mi pazartesileri kilomu?
@ParteMoralll gel artık lütfen lütfenn
insallah canmInsallah dedigim gibi olur canim ilk hedefim 70leri gormek inanarim iki resmin arasinda eminim daglar kadar fark vardir simdi eminim cok güzelsindirbende eski resimlerime bakiyorum (60 kilo civariydim) o kim ben kimim yani nasi yapmisim bunu kendime hic anlamiyorum
Gunaydin canimm tühhh kiz olsun neyse bununla devam edersin cuma kaçti kilonkızlar günaydın ben @hedefEylul52 msn imi unuttum yenisini açtım mecburen
sabah beri pc yle ugrasıyorum kendi kendine sıfıranmıs kurtaramadım hiç bişeyimi.
ve sabah tartıldım 59,5 çıktım
Gunaydin canimm tühhh kiz olsun neyse bununla devam edersin cuma kaçti kilon
İyi geçti, 1-2 ders hariç.
Lahmacun diyette yenebilir diye biliyodum ben. 1 tane bol yeşillikle falan. Hatta arkadaşım diyetisyene gittiğinde diyetinde bile vardı, dışarda yemek yemek zorunda kaldığında. Ya ızgara tavuk, ya lahmacun-köfte yiyebilirsin demiş.Yok bacimm daha aksamada lahmacun yapacak anacigim ve moralim sifir yapacak birsey yok ben sabredip yemicegim ev ahalisi kalabalik onlari doyuracak ben de kokluyacagim kendimi odaya kitlicegim ve sabah hic birinden yemedim yogurtlu yulaf ezmesi yedim buda benim imtihann bari buna degsin kilo vereyimm öyle kaldimm bugunlerde cok hassaslastim herseye aglayasim varr ...tek katlandigim bu kilolarr gidecekkk
Kahvaltıda ne yesem yaaaa çok iştahlıyım şuann
Sen 60 degilmiydin ben orayi kacirmisimm
Sen 60 degilmiydin ben orayi kacirmisimm
Ceyregini yediysen sorun olmaz canim ogle ve aksam karbonhidrat almazsan degelenirAnneannem sağolsun bazlama göndermiş o kadar uğraşıp.. kahvaltıda biraz yedim peynirle. Normalde ekmek pek tüketmiyorumHaftasonum beslenme açısından çok kötü geçti, cumaya eksi çıkmam lazım. Akşam spor listesi oluşturup spora başlıcam. Başlangıç için leslie 1 mil yapıp arttırmayı düşünüyorum.
Bu cuma listeye girebilmen icin gecen cumaki kilondan eksik olman lazimaa lütfeeeeenn geçen cuma 59 a düştüm
ilk basladıgımda 61 dim 60 oldum 59 oldum şimdide 59,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?