Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canim bende boyle tattiliyorum ilk kilonu 90.4 olarak kaydediyorum o zaman

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz Moonlii el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Haftaya +500 le baslamak

Günaydın canlar dün sabah evden 61.6 olarak çıktım. dünde düzenimi bozmadan yedim. 2 lt suyumu yolculuk öncesinde ve sonrasında tamamladım. bu sabahta evden yanımda getirdiğim 2 dilim ekmeği, naneyi, 1 kk peyniri, 4 az yağlı zeytini yedim. çayım yoktu çay içemedim onn mutsuzluğunu yaşıyorum şu an. toplantıdsn önce de çayı yetiştirememişler. hala çay içemedim.
Bugünün ana gündemi benim için çay

kızlar günaydın ben @hedefEylul52 msn imi unuttum yenisini açtım mecburen
sabah beri pc yle ugrasıyorum kendi kendine sıfıranmıs kurtaramadım hiç bişeyimi.
ve sabah tartıldım 59,5 çıktım
Gunaydin canimm tühhh kiz olsun neyse bununla devam edersin cuma kaçti kilon

Gunaydin canimmm ne guzel sinavin iyi gecmis G Gamzenurlua canimm insallah seninki de iyi gecmistir
İyi geçti, 1-2 ders hariç. 2 gün arkadaşımda kaldım, okul ona daha yakın diye. Pek giremedim o yüzden

Lahmacun diyette yenebilir diye biliyodum ben. 1 tane bol yeşillikle falan. Hatta arkadaşım diyetisyene gittiğinde diyetinde bile vardı, dışarda yemek yemek zorunda kaldığında. Ya ızgara tavuk, ya lahmacun-köfte yiyebilirsin demiş.

Anneannem sağolsun bazlama göndermiş o kadar uğraşıp.. kahvaltıda biraz yedim peynirle. Normalde ekmek pek tüketmiyorum Haftasonum beslenme açısından çok kötü geçti, cumaya eksi çıkmam lazım. Akşam spor listesi oluşturup spora başlıcam. Başlangıç için leslie 1 mil yapıp arttırmayı düşünüyorum.

Ceyregini yediysen sorun olmaz canim ogle ve aksam karbonhidrat almazsan degelenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…