- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.321
Bu cuma listeye girebilmen icin gecen cumaki kilondan eksik olman lazimbiliyi msnnnn
Tamam ozaman :)aa lütfeeeeenn geçen cuma 59 a düştüm
ilk basladıgımda 61 dim 60 oldum 59 oldum şimdide 59,5
nasilsiniz kizlar
bende artidayim ama 2 gun once eksideydim birden sistimregl olcam cumadan 1 2 gun sonra bide a101 e yag olcerli tarti geliyormus bi fikriniz varmi kizlar almayi dusunuyorum ama ne kadar dogru cikarir diyede tereddütteyim
Ayy nasil ölçebilir insana inandırıcı gelmiyo sanki yanasilsiniz kizlar
bende artidayim ama 2 gun once eksideydim birden sistimregl olcam cumadan 1 2 gun sonra bide a101 e yag olcerli tarti geliyormus bi fikriniz varmi kizlar almayi dusunuyorum ama ne kadar dogru cikarir diyede tereddütteyim
Soylimmi eminmisinbu arada hafta sonu yaptıgım kacamakları yazmak istiyorum saklıyomus gibi gözkmemek için
cuma akşam üstü tavuk dürüm
cumartesi çin salatası
pazar pilav yedim.
çok pişmanım hadı kızın bana
ama niyeyse bütün hafta sonu doymak bilmedim sürekli yiyesim vardı
Soylimmi eminmisin
Senin benim yorumumda korkman beni gulduruyosu yorumumdan sonra @ParteMoralll bu konuda mesajından alıntı yaptı yazısı gerilim filmi gibi geldi
ama cidden hakettim ben normalde bigü yiyosam diğer gün yemem durduramadım kendimi
''aç'tım hatırlamıyorum''
Ekmek olmadığı için ve bulguru tercih ettiğin bana pilav fazla gelmedi. Bir de yeterli suyu içtiysen tamamdır:))Sabah:muzlu narlı chialı yulaf lapası
Ara:2 ceviz
Öğle:tavuk haşlama,3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:mandalina,portakal,leblebi
Akşam:nohut yemeği,3 kaşık bulgur pilavı,salata, yoğurt
50 dk aerobik( biraz ağırdı çok yoruldum)
Biliyorum akşamki pilav fazlaydı ama sporum çok yorucuydu ve çok açtım
Gayet güzel afiyet olsun canım:))Menüm..
Sabah: yağda yumurta, kk peynir, çok az tulum, yeşillik, üç ceviz..
Ara: iki hurma, altı badem..
Akşam: bir kase tarhana, bir tabak ıspanak, yoğurt..
Senin benim yorumumda korkman beni gulduruyotam sinirlenicektim ki geri cek simdilik
Olur tabi canim hem kendini cok fazla zorlamamis olursun işlerini yoluna koyunca gel hemen canimmmSekerPancarii canim ben izine ayrilabilirmiyim annemgilde yapamiyorum hic diyet moralim bozuluyor tansiyonum 9/6 evime bi tasiniyim geliyim 2-3hafta sonra olurmu... ama yediklerime dikkat edeceğim sozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?