- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.341
Gunaydin kizlar bu hafta eşim işten erken çıkıyor akşamları pek gelemiyorumnasilsiniz
Slm canimm senin menuleri göremiyorumgunaydin kizlar
Ohh super bende oyle diyelim dün aksam döndüm annemlerdeydim bugun daha rahat diyet yapabilicemgayet iyi bugünn tam alamıyla diyete basladım
sen nasılsın
Ohh super bende oyle diyelim dün aksam döndüm annemlerdeydim bugun daha rahat diyet yapabilicemreglim gecikdi dün olmam gerekiyodu insallah bugun olurum da rahatlarimmm
cumartesi sinav var benimde canim ona calisiyorum vakit buldukca arda yemek yapamiyorum cok yemesemde dengesiz oluyor yazmaya utaniyo4umSlm canimm senin menuleri göremiyorumtakima da cok az ugruyosun
Cumayi düşünbnm yine günler kaydı süprz,z gibi bekliyorum
annelerle diyet cok zooorrrrr
Tamam kuzum bizi boyle haberdar et bilelim ama menü yazmaya caliş hergün kurallar biliyosuncumartesi sinav var benimde canim ona calisiyorum vakit buldukca arda yemek yapamiyorum cok yemesemde dengesiz oluyor yazmaya utaniyo4umbide telim bozuldu ekrani koyu yesil karardi bi kac gundur idare ettim ama tamire vericem
Cumayi düşünlistedesinnnn
ay evet çoookk şüküürrr
sonunda gercek bi üye olcam( sünnet olmuş cocuklar der ya erkek oldum diye)
tamam canim dikjar edicem ekranin tam oeta yeri kapkara gormedin yaziurim bazi yerleriTamam kuzum bizi boyle haberdar et bilelim ama menü yazmaya caliş hergün kurallar biliyosun
Afiyet olsun canım çok güzelMenüm..
Sabah: yağda yumurta, kk peynir, çok az tulum, yeşillik, üç ceviz..
Ara: iki hurma, altı badem..
Akşam: bir kase tarhana, bir tabak ıspanak, yoğurt..
afiyet olsun canım Bursa'ya gitsem ben 1 .5 yerdim herhalde.çok severimMenüm kahvaltımı evden getirdim
4 az yağlı zeytin, nane, 2 dilim çok tahıllı ekmek, 1 kk tulum peyniri, kahvaltılık sos
Öğlen
4 köfte, 2 kaşık pilav, 2 kaşık patates lapası
Akşam
Yarım porsiyon iskender
Bu haftalık kaçamağı ı Bursa'ya gelmişken yapayım dedim. Hem bir porsiyon değil yarım porsiyon yedim:))
2 lt su.
Evden pilates bandımı getirdim birazdan onunla 2 dakika mekik çekeceğim
Kurabiye miii yidinnndünkü menü:
sabah;
standart(yumurta 1 d.ekmek zeytin peynir)
ara: kahve+kurabiye
öğle: nohut+ turşu+corba
ara: mandalina
akşam:yine evde de nohut vardı 1d. de ekmek yedim
Afiyet olsun canım çok güzel
afiyet olsun canım Bursa'ya gitsem ben 1 .5 yerdim herhalde.çok severim
Kurabiye miii yidinnnhemde bide aksam nohutun yaninda ekmek
Telafi için bugün ogle ve akşam ekmek yok tamam miay evet yaa kurabiye tarcınlı küçük bişeydi ama ekmeğe bende çok üzüldüm sonradan
Telafi için bugün ogle ve akşam ekmek yok tamam mi
Hadi bakalim insallahtamamdır
zaten ekmek yememyi düşünüyorum sabah 2 dilim yedim baskada yemicem inşallah
Ben de dün nohut , bulgur pilavı yedim ama gece midem bulandı istifra ettim, üşüttüm herhalde heryerim ağrıyor.hala midem bulanıyordünkü menü:
sabah;
standart(yumurta 1 d.ekmek zeytin peynir)
ara: kahve+kurabiye
öğle: nohut+ turşu+corba
ara: mandalina
akşam:yine evde de nohut vardı 1d. de ekmek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?