Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın zaten dişçideyim yemek falan yiyemem korkudan
acaba 2 günde bir mi bildirim yapsak carsambalarıda olsa mesela kontollü gideriz hem
Bazilarinin motivasyonunu düşünebiliyor çok sık tartilmak canim pazartesi tartilacagimizi bilerek aslinda haftasonunu eksiyle tamamlasak cumaya baya eksi birikiyor ama haftasonunu artiyla bitirince az bi eksi yansıyor cumaki listeye o yüzden haftasonlarina cok dikkat edelimm

ben her wc ye girdiğimda tartılıyorum

Ben de dün nohut , bulgur pilavı yedim ama gece midem bulandı istifra ettim, üşüttüm herhalde heryerim ağrıyor.hala midem bulanıyor
Agirmi geldi acaba. gecen gun banada ispanak yedigimde oldu midem yandi sonrasi malum ama sonra birsey olmadi belki sen usutmus olabilirsin cnm havada soguuuk gecmis olsun

Ben de ayni canım..pazara gidicem kızımla inşallah yürüyüş olur hem diyorum..hakkaten akşama ne yapsak acaba
Ayy regl gecikince insan gergin oliyii demi bende oyleyim ben tavuklu sebze çorbası ve yumurtali ispanak yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…