- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.361
Hadi bakalim insallahcumaya hazir olalim ne kaldi şurda
Bazilarinin motivasyonunu düşünebiliyor çok sık tartilmak canim pazartesi tartilacagimizi bilerek aslinda haftasonunu eksiyle tamamlasak cumaya baya eksi birikiyor ama haftasonunu artiyla bitirince az bi eksi yansıyor cumaki listeye o yüzden haftasonlarina cok dikkat edelimmyarın zaten dişçideyim yemek falan yiyemem korkudan
acaba 2 günde bir mi bildirim yapsak carsambalarıda olsa mesela kontollü gideriz hem
Simdiden gecmis olsun canim disciden cok korkarimmyarın zaten dişçideyim yemek falan yiyemem korkudan
acaba 2 günde bir mi bildirim yapsak carsambalarıda olsa mesela kontollü gideriz hem
Ben de dün nohut , bulgur pilavı yedim ama gece midem bulandı istifra ettim, üşüttüm herhalde heryerim ağrıyor.hala midem bulanıyor
Gecmis olsun canimmBen de dün nohut , bulgur pilavı yedim ama gece midem bulandı istifra ettim, üşüttüm herhalde heryerim ağrıyor.hala midem bulanıyor
Bazilarinin motivasyonunu düşünebiliyor çok sık tartilmak canim pazartesi tartilacagimizi bilerek aslinda haftasonunu eksiyle tamamlasak cumaya baya eksi birikiyor ama haftasonunu artiyla bitirince az bi eksi yansıyor cumaki listeye o yüzden haftasonlarina cok dikkat edelimm
Simdiden gecmis olsun canim disciden cok korkarimm
Geçmiş olsun cnm miden bulandığı için tepki veriyor olabilir.Ben de dün nohut , bulgur pilavı yedim ama gece midem bulandı istifra ettim, üşüttüm herhalde heryerim ağrıyor.hala midem bulanıyor
Kolay gelsin canım:)Ben kaçtım kizlar ev işlerine
Agirmi geldi acaba. gecen gun banada ispanak yedigimde oldu midem yandi sonrasi malumBen de dün nohut , bulgur pilavı yedim ama gece midem bulandı istifra ettim, üşüttüm herhalde heryerim ağrıyor.hala midem bulanıyor
tamamdır
zaten ekmek yememyi düşünüyorum sabah 2 dilim yedim baskada yemicem inşallah
Me tooben her wc ye girdiğimda tartılıyorum
Olur canim görüşürüzSekerPancarii canım benim tel hepten karardi bugün vericem tamire ekranın değişmesi lazim kaldım eski kamerasız Nokia varya ona şimdi esiminkinden girdim izne ayrilayim ben 1 2 hafta en fazla gelicem hemen olarmi
Ben de ayni canım..pazara gidicem kızımla inşallah yürüyüş olur hem diyorum..hakkaten akşama ne yapsak acabaAyy bugun bi uyusugum nasilcanim hic bisey yapmak istemiyiiii aksama ne yapsam yumurtali ispanak düşünüyorum ama karar vermedim daha
Ayy regl gecikince insan gergin oliyii demi bende oyleyimBen de ayni canım..pazara gidicem kızımla inşallah yürüyüş olur hem diyorum..hakkaten akşama ne yapsak acaba
Hep beraber regl mi olcazAyy regl gecikince insan gergin oliyii demi bende oyleyimben tavuklu sebze çorbası ve yumurtali ispanak yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?