Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yaşlar kactı acaba ?
ben hitap konusunda sıkıntı yasıyorum da
böyle isim yazmak hosuma gitmiyo ona göre abla derim büyüklere

Ben 26 . sarraf ile K kova01 yaslari bizlerden buyuk diye biliyorum ama abla demek zorunda hissetmedim sahsen :) belki evli cocuklu modundan olabilir.

SekerPancarii da kucuk ama mesela oda bana abla desin istemem. :) sen kactin bakalim

Ben 23 cok büyük yok sanırım
saygısızlık yapmak istemiyorum o yüzden bilyim dedim

Ben sana abla diyim 22 yasindayim ben saka saka bir yasin aplaliligi mi oluğ ben kimseye apla demiyomen küçük benim ama

G Gamzenurlua canim seni bu hafta listeye alicam ama emin olamıyorum takima cok sık gelemiyosun sankiii
Buraya ilk geldiğimde tam vize zamanımdı, sonra onlar bitti aöf derken bu aralar da hastayım. tylol hot yudumlarken yazıyorum hatta şu an Daha sık buralardayım artık, hatta bugün ilk defa menü paylaşıcam

bursali olmama ragmen daha iskender yemek nasip olmadı inegöl köftesini hiç bişeye değişmem
İnanmıyorum ben iskender hastasıyım
çok geçmiş olsun..
bu havalar fena carpıyo üşütmüş olabilrsin
teşekkür ederim.kesin üşüttüm
Geçmiş olsun cnm miden bulandığı için tepki veriyor olabilir.

Kolay gelsin canım:)
teşekkür ederim kızlar.minoset aldım iki kere.biraz uyudum daha iyi gibiyim

Agirmi geldi acaba. gecen gun banada ispanak yedigimde oldu midem yandi sonrasi malum ama sonra birsey olmadi belki sen usutmus olabilirsin cnm havada soguuuk gecmis olsun
Sağol canım.dün spor yaparken kısa kollu giymiştim ve çok terledim.aslında aşırı aç değildim sırf ailecek masaya oturduk diye yemiştim.gece mahvoldum tabi.

Buraya ilk geldiğimde tam vize zamanımdı, sonra onlar bitti aöf derken bu aralar da hastayım. tylol hot yudumlarken yazıyorum hatta şu an Daha sık buralardayım artık, hatta bugün ilk defa menü paylaşıcam
Hadi o zaman cumaya kadar sık sık gel canim bende hemen aliyim seni listeye

Aynen kimse bana abla demesin.zaten görenler inanmıyor 36 olduğuma.20 li yaşlardayım sanıyorlar

Sabah:tb ekmeğine tost
Öğle: et dönerin Eti,salata,ayran
Ara:2 mandalina
Akşam: mercimek çorba,1 dlm tb ekmek
Bugün canım hiçbirşey istemiyor.herbir yerim ağrıdığı için spor yok

Sağol canım.dün spor yaparken kısa kollu giymiştim ve çok terledim.aslında aşırı aç değildim sırf ailecek masaya oturduk diye yemiştim.gece mahvoldum tabi.
Biraz ustmussun demek ki cnm olsun onemli degil bugun dengelemisindir. arada oyle olur.
Canimmm askitommm

@ParteMoralll sarraf ben regl oldum kislaar darisi size olalim şişliklerden kurtulalim
Ayyyyyyy insallaah
Aynen kimse bana abla demesin.zaten görenler inanmıyor 36 olduğuma.20 li yaşlardayım sanıyorlar
yaniiiiii ciitir kizlar

Öğle
60 gram ton balığı, avuç içi kadar bazlama, 7 tane lahana sarması
Akşam
3 yulaflı bisküvi, 1 bardak süt
Ara
1 elma, 10 badem

Bugünkü menüm buydu. Hastayım hatta afedersiniz öğleyin yediklerimi çıkardım Belki uyumadan 1 elma daha yerim, bütün gün uyudum çünkü sabahlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…