- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.381
Ben 26 .kızlar yaşlar kactı acaba ?
ben hitap konusunda sıkıntı yasıyorum da
böyle isim yazmak hosuma gitmiyo ona göre abla derim büyüklere
Ben 26 .sarraf ile K kova01 yaslari bizlerden buyuk diye biliyorum ama abla demek zorunda hissetmedim sahsen :) belki evli cocuklu modundan olabilir.
SekerPancarii da kucuk ama mesela oda bana abla desin istemem. :) sen kactin bakalim
Ben sana abla diyim 22 yasindayim benkızlar yaşlar kactı acaba ?
ben hitap konusunda sıkıntı yasıyorum da
böyle isim yazmak hosuma gitmiyo ona göre abla derim büyüklere
AplacigimmmmBen 26 .sarraf ile K kova01 yaslari bizlerden buyuk diye biliyorum ama abla demek zorunda hissetmedim sahsen :) belki evli cocuklu modundan olabilir.
SekerPancarii da kucuk ama mesela oda bana abla desin istemem. :) sen kactin bakalim
Ben sana abla diyim 22 yasindayim bensaka saka bir yasin aplaliligi mi oluğ ben kimseye apla demiyom en küçük benim ama
Onun yaşi olmuyo malesfBen 23 cok büyük yok sanırım
saygısızlık yapmak istemiyorum o yüzden bilyim dedim
ayyy bebegmmmmmmmmmmmmmmm ne aplasi bizz burdan senle kardes oldk arkds oldukAplacigimmmm
Buraya ilk geldiğimde tam vize zamanımdı, sonra onlar bitti aöf derken bu aralar da hastayım. tylol hot yudumlarken yazıyorum hatta şu anG Gamzenurlua canim seni bu hafta listeye alicam ama emin olamıyorum takima cok sık gelemiyosun sankiii
İnanmıyorum ben iskender hastasıyımbursali olmama ragmen daha iskender yemek nasip olmadı inegöl köftesini hiç bişeye değişmem
teşekkür ederim.kesin üşüttümçok geçmiş olsun..
bu havalar fena carpıyo üşütmüş olabilrsin
teşekkür ederim kızlar.minoset aldım iki kere.biraz uyudum daha iyi gibiyimGeçmiş olsun cnm miden bulandığı için tepki veriyor olabilir.
Kolay gelsin canım:)
Sağol canım.dün spor yaparken kısa kollu giymiştim ve çok terledim.aslında aşırı aç değildim sırf ailecek masaya oturduk diye yemiştim.gece mahvoldum tabi.Agirmi geldi acaba. gecen gun banada ispanak yedigimde oldu midem yandi sonrasi malumama sonra birsey olmadi belki sen usutmus olabilirsin cnm havada soguuuk gecmis olsun
Canimmm askitommmOnun yaşi olmuyo malesf
ayyy bebegmmmmmmmmmmmmmmm ne aplasi bizz burdan senle kardes oldk arkds olduk
Hadi o zaman cumaya kadar sık sık gel canim bende hemen aliyim seni listeyeBuraya ilk geldiğimde tam vize zamanımdı, sonra onlar bitti aöf derken bu aralar da hastayım. tylol hot yudumlarken yazıyorum hatta şu anDaha sık buralardayım artık, hatta bugün ilk defa menü paylaşıcam
Aynen kimse bana abla demesin.zaten görenler inanmıyor 36 olduğuma.20 li yaşlardayım sanıyorlarBen 26 .sarraf ile K kova01 yaslari bizlerden buyuk diye biliyorum ama abla demek zorunda hissetmedim sahsen :) belki evli cocuklu modundan olabilir.
Biraz ustmussun demek ki cnm olsun onemli degil bugun dengelemisindir. arada oyle olur.Sağol canım.dün spor yaparken kısa kollu giymiştim ve çok terledim.aslında aşırı aç değildim sırf ailecek masaya oturduk diye yemiştim.gece mahvoldum tabi.
Canimmm askitommm
Ayyyyyyy insallaah
yaniiiiii ciitir kizlarAynen kimse bana abla demesin.zaten görenler inanmıyor 36 olduğuma.20 li yaşlardayım sanıyorlar
İviiiitBiraz ustmussun demek ki cnm olsun onemli degil bugun dengelemisindir. arada oyle olur.
Ayyyyyyy insallaah
yaniiiiii ciitir kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?