- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.401
Gecmis olsun canim dengesiz olmus menü ama hastasin diye heraldeÖğle
60 gram ton balığı, avuç içi kadar bazlama, 7 tane lahana sarması
Akşam
3 yulaflı bisküvi, 1 bardak süt
Ara
1 elma, 10 badem
Bugünkü menüm buydu. Hastayım hatta afedersiniz öğleyin yediklerimi çıkardımBelki uyumadan 1 elma daha yerim, bütün gün uyudum çünkü sabahlayabilirim.
Geçmiş olsun canım.Öğle
60 gram ton balığı, avuç içi kadar bazlama, 7 tane lahana sarması
Akşam
3 yulaflı bisküvi, 1 bardak süt
Ara
1 elma, 10 badem
Bugünkü menüm buydu. Hastayım hatta afedersiniz öğleyin yediklerimi çıkardımBelki uyumadan 1 elma daha yerim, bütün gün uyudum çünkü sabahlayabilirim.
Afiyet olsun çok güzel menünSelam kızlar..menüm..
Sabah: yağda yumurta, kk peynir, domates, dört ceviz, bir tk acı sos..
Ara: türk kahvesi..
Akşam: bir parça adana kebap, beş karnabahar köfte, ayran..
Günaydın canım.Adanada da hava kasvetli, yağmur var dışardaGunaydin kizlar hava cok kasvetliii
Öğrenci evindeyim ah annem olsa yapmaz mıydı..arkadaşımın çorbasını içsem daha kötü olurdum galibaGecmis olsun canim dengesiz olmus menü ama hastasin diye heraldesicacik bi corba falan icseydin akşam canim
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım.
Evet.ona da üzüldüm Erdal tosun un ölüm haberine de üzüldüm.Allah rahmet eylesin hepsineGünaydın kızlar..Samsun da öyle felaket yağmur var..kızımla kahvaltı ettik oturuyoruz öyle..
Adana daki yangın haberi içimi parçaladı zaten..yavrucaklar yaa Rabbim ailelerine sabır versin..
Yeşil çay, beyaz çaydan sonra bugün de kırmızı çay buldum. Vanilyalı. Ay baya sevdim ben bunu
Ben de ilk defa gördüm. Doğadan' çıkarmış. Bitki çayı içince kendimi sağlıklı hissediyorum içiyorum da içiyorum gün boyuo nası bişeymiş kız ilk defa duydum
Ben de ilk defa gördüm. Doğadan' çıkarmış. Bitki çayı içince kendimi sağlıklı hissediyorum içiyorum da içiyorum gün boyu
kırmızı çay çok lezzetli olduğu gibi çok fazla yağ yakıcıdır. Ayrıca kafein içermediği gibi uykusuzluk, stres, yüksek tansiyonu kontrol altına alır.'' yazıyo nette
Yeşil çay, beyaz çay, 5i 1 yerde, 10 otlu çay... yeşil çayın limonlusu yaseminlisi bergamotlusu nanelisi.. her çeşit çay var evde. hepsinden içiyorum ayırt etmeden.e bya faydalı gibiymiş.
ama ben yeşil caycıyım baska seylere yönelmezdim bugün beşi bi yerdelerden aldım onu denicem agzım düzelince
Yeşil çay, beyaz çay, 5i 1 yerde, 10 otlu çay... yeşil çayın limonlusu yaseminlisi bergamotlusu nanelisi.. her çeşit çay var evde. hepsinden içiyorum ayırt etmeden.
Çok güzel canim afiyet olsunkızlar merhabalar ben geldim
dünkü menün;
sabah: omlet 2 dilim ekmek zetyin peynir
öğle: tavuk yemeği(kuşbası) corba yogurt
akşam: 3 köfte salata yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?