Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gecmis olsun canim dengesiz olmus menü ama hastasin diye heralde sicacik bi corba falan icseydin akşam canim

Selam kızlar..menüm..
Sabah: yağda yumurta, kk peynir, domates, dört ceviz, bir tk acı sos..
Ara: türk kahvesi..
Akşam: bir parça adana kebap, beş karnabahar köfte, ayran..

Geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar..Samsun da öyle felaket yağmur var..kızımla kahvaltı ettik oturuyoruz öyle..
Adana daki yangın haberi içimi parçaladı zaten..yavrucaklar yaa Rabbim ailelerine sabır versin..

Gecmis olsun canim dengesiz olmus menü ama hastasin diye heralde sicacik bi corba falan icseydin akşam canim
Öğrenci evindeyim ah annem olsa yapmaz mıydı..arkadaşımın çorbasını içsem daha kötü olurdum galiba

Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim. Gece karanfil yuttum, türk kahvesine limon sıkıp içtim, ballı su içtim. hangisi işe yaradı bilmiyorum ama ağrım geçti. ağrı kesici işe yaramamıştı

Günaydın kızlar..Samsun da öyle felaket yağmur var..kızımla kahvaltı ettik oturuyoruz öyle..
Adana daki yangın haberi içimi parçaladı zaten..yavrucaklar yaa Rabbim ailelerine sabır versin..
Evet.ona da üzüldüm Erdal tosun un ölüm haberine de üzüldüm.Allah rahmet eylesin hepsine

bugünde sabah kahvlatı yaptım öğle için yemeğe yetişemem diye sandviç getirdim ayranla onu yicem doktorun verdiği saatte

o nası bişeymiş kız ilk defa duydum
Ben de ilk defa gördüm. Doğadan' çıkarmış. Bitki çayı içince kendimi sağlıklı hissediyorum içiyorum da içiyorum gün boyu
kırmızı çay çok lezzetli olduğu gibi çok fazla yağ yakıcıdır. Ayrıca kafein içermediği gibi uykusuzluk, stres, yüksek tansiyonu kontrol altına alır.'' yazıyo nette

e bya faydalı gibiymiş.
ama ben yeşil caycıyım baska seylere yönelmezdim bugün beşi bi yerdelerden aldım onu denicem agzım düzelince

e bya faydalı gibiymiş.
ama ben yeşil caycıyım baska seylere yönelmezdim bugün beşi bi yerdelerden aldım onu denicem agzım düzelince
Yeşil çay, beyaz çay, 5i 1 yerde, 10 otlu çay... yeşil çayın limonlusu yaseminlisi bergamotlusu nanelisi.. her çeşit çay var evde. hepsinden içiyorum ayırt etmeden.

Sabah: haşl.yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,1dlm tb ekmek
Ara:2 ceviz
Öğle:2 kuru köfte,bezelyeli garnitür,tarhana çorbası
Ara:2 mandalina
Akşam:arpa şehriyeli tavuk çorba,yoğurtlu ıspanak
45 dk aerobik,1500 adım twist&shape

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…