- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.421
Evet eskiden biz bunu yapardık aslında değil mi kaptancım?Ayy yarın ayın 1i. Yılbaşına kaldı 1 ay... Kendime hedef koyuyorum yeni yıla en en fazla 84 kilo ile girmek istiyorum. Ve bunu başarıcam koydum kafayaAcaba hepimiz bi hedef mi belirlesek yılbaşı için. Belki daha da motive oluruz
Ben kendi adıma günlerdir kötü besleniyodum, şu 2 gün dikkat etmeye başladım biraz biraz. O yüzden kilomda oynama yok ne yazık ki. Ama olacak
Hadi gözün aydın..ohh hayırlısıyla evine geç rahatla canım..SekerPancarii yeni guzel haber aldim kiracim cuma gunu cikiyormus evimi badana temizligi halledip haftaya evime tasinacagim inşallah en az iki hafta izin istiyorum sonra tekrar aranizdayim inş....
Afiyet olsun canım çok güzelMenüm..
Sabah: kıymalı yumurta, iki karnabahar köfte, kk peynir, yeşillik..
Ara: şekersiz türk kahvesi, iki hurma, beş badem.
Akşam: bir tabak barbun fasülye, yoğurt.
Yeşil çay..
Evet yapıyoduk di mi..kaptan yapar yine bir düzenleme..Evet eskiden biz bunu yapardık aslında değil mi kaptancım?SekerPancarii benim yılbaşı hedefim 64.sonra ay sonunda kontrol ederdik kim hedefine ulaştı diye
Slm canimm nasil guzel hemdeeIyi Aksamlar 14. Takimin citir HatunlariKardes Takiminiz 10. Takimin selamini getirdim Nasilsiniz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor diyetiniz, saglikli beslenmeler sporlar vs. son yorumlari okudum arkadaslar G Gamzenurlua ve K kova01 kesinlikle bir Liste olusturun Cuma günkü kilolarla daha kolay o gün herkez bildirimde bulunuyor. SekerPancarii kaptanim 2-9 Aralik bizim Takimlari yarisdirsak ne dersin
Tamam canim kolay gelsinSekerPancarii yeni guzel haber aldim kiracim cuma gunu cikiyormus evimi badana temizligi halledip haftaya evime tasinacagim inşallah en az iki hafta izin istiyorum sonra tekrar aranizdayim inş....
Su da yeterliyse Gayet dengeli geldi bana, afitey olsun canım:))Sabah: haşl.yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,1dlm tb ekmek
Ara:2 ceviz
Öğle:2 kuru köfte,bezelyeli garnitür,tarhana çorbası
Ara:2 mandalina
Akşam:arpa şehriyeli tavuk çorba,yoğurtlu ıspanak
45 dk aerobik,1500 adım twist&shape
Ayy çok çok sevindim snn ve ailen adına canım:)) yeni yıla huzurla evinizin çatısı altında gireceksiniz inşallah:))SekerPancarii yeni guzel haber aldim kiracim cuma gunu cikiyormus evimi badana temizligi halledip haftaya evime tasinacagim inşallah en az iki hafta izin istiyorum sonra tekrar aranizdayim inş....
Aylık hedeflerimiz var askında @ParteMoralll arkadaşımız listeyi yapıyor:))en son kasım sonu hedefleri vermiştik. Ben takıldığımdan dolayı hedefime ulaşamadımAyy yarın ayın 1i. Yılbaşına kaldı 1 ay... Kendime hedef koyuyorum yeni yıla en en fazla 84 kilo ile girmek istiyorum. Ve bunu başarıcam koydum kafayaAcaba hepimiz bi hedef mi belirlesek yılbaşı için. Belki daha da motive oluruz
Ben kendi adıma günlerdir kötü besleniyodum, şu 2 gün dikkat etmeye başladım biraz biraz. O yüzden kilomda oynama yok ne yazık ki. Ama olacak
Her zamankiMenüm..
Yeşil çay..
Yarin bi liste hazirlayim yilbasi hedeflerimizi koyalim canimmmAyy yarın ayın 1i. Yılbaşına kaldı 1 ay... Kendime hedef koyuyorum yeni yıla en en fazla 84 kilo ile girmek istiyorum. Ve bunu başarıcam koydum kafayaAcaba hepimiz bi hedef mi belirlesek yılbaşı için. Belki daha da motive oluruz
Evet tatlimm yine bi liste hazirlayim ve yilbasina acımasız hedefler koyalimmmEvet eskiden biz bunu yapardık aslında değil mi kaptancım?SekerPancarii benim yılbaşı hedefim 64.sonra ay sonunda kontrol ederdik kim hedefine ulaştı diye
Afiyet olsun canimm gayet guzelSabah: haşl.yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,1dlm tb ekmek
Ara:2 ceviz
Öğle:2 kuru köfte,bezelyeli garnitür,tarhana çorbası
Ara:2 mandalina
Akşam:arpa şehriyeli tavuk çorba,yoğurtlu ıspanak
45 dk aerobik,1500 adım twist&shape
Afiyet olsun canim senin menun de cok iyiMenüm..
Yeşil çay..
ayyyy bu cok iyi olcakSlm canimm nasil guzel hemdeeCumadan baslayalim yarisaa sen nasilsin canim bu arada
Valla utandim bir aydir 53 deyim yaaa 2 kilo veremedim miiiAralik sonu hedefleri
@ParteMoralll 66
SekerPancarii 51
sarraf 76
BitmeyenUmidim 74
@htc7167
E elaalemi 53
Biz bu aralar biraz motivasyon sorunu yasiyoruz bize de cok iyi gelecek tatlimmmayyyy bu cok iyi olcakeminim iki takim icinde inanilmaz bir motivasyon kaynagi olcak cnm hamd olsun cnm okul ve is arasinda kosusuturuyorum birazdanda ise kaybolcam zaten yilbasi Hedef listesini mutlaka yapmaya calisin.. kiz bizim takima bir ugrasan göreceksin seferogullari - telliogullari ile yarisiyor
İki senedir bünyem alıştı canım..ara öğünlü diyet yaptığım zaman vücudum direnç gösteriyo resmen yemeğe saldırıyorum..özellikle insülin direnci olanlar icin ideal..karşılığını biraz daha alsam ahh..Su da yeterliyse Gayet dengeli geldi bana, afitey olsun canım:))
Ayy çok çok sevindim snn ve ailen adına canım:)) yeni yıla huzurla evinizin çatısı altında gireceksiniz inşallah:))
Aylık hedeflerimiz var askında @ParteMoralll arkadaşımız listeyi yapıyor:))en son kasım sonu hedefleri vermiştik. Ben takıldığımdan dolayı hedefime ulaşamadım(
Her zamankisarraf menülerinden , sabrına hayranım çok nadir düzenini bozuyorsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?