- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.441
aynıyız kaptanım ki sen düşük kiloda vermeye çalışıyorsun o nedenle vermen daha zor. Ben iki aydır 62-61 bandındayımValla utandim bir aydir 53 deyim yaaa 2 kilo veremedim miii
Ben susuyorumValla utandim bir aydir 53 deyim yaaa 2 kilo veremedim miii
Anladım canım, peki metabolizma ünı hızlandırmak için neler yapabilirsin araştırdın mı ya da doktoruna danıştın mı?? Belki yeşil çay metabolizmanı hızlandırmada sana biraz daha yardımcı olur. Yada başka yöntemler?? Hiç konuşmadık aslında burada birazcıkta metabolizmayı hızlandırmak gerekiyor kilo vermek için. Ben ilk başlarda yeşil çayıma çok dikkat ediyordum son aylarda boşladım. Oda takılmamdaki etkenlerden biri olabilir hatta.İki senedir bünyem alıştı canım..ara öğünlü diyet yaptığım zaman vücudum direnç gösteriyo resmen yemeğe saldırıyorum..özellikle insülin direnci olanlar icin ideal..karşılığını biraz daha alsam ahh..
Aralık listesini unutmamAralik sonu hedefleri
@ParteMoralll 66
SekerPancarii 51
sarraf 76
K kova01 64
@selcanmehmetcan74
@htc7167
E elaalemi 56
kaptinn
G Gamzenurlua
Yeni gelenler ekleme yapin lutfen
Bu aralik listemizdi uzerinde degisiklik yapabilirsiniz.
Zaten kasimin ortasinda yaptik dedik bari yilbasina verelimAralık listesini unutmamtabii hedefe uzak olunca bende yenileyeyim madem
İNŞALLAHZaten kasimin ortasinda yaptik dedik bari yilbasina vereliminsallah herkes ulasir
Endokrin doktoru bana yeşil çayı önerdi ben de tadını pek sevmiyorum arada ilaç niyetine içiyorum..protein diyeti de takıldığım dönemlerde baya iyi geldi..meyve hiç yaramıyor mesela..yediğim zaman hemen acıkıyorum o yüzden nadir yerim meyveyi..Anladım canım, peki metabolizma ünı hızlandırmak için neler yapabilirsin araştırdın mı ya da doktoruna danıştın mı?? Belki yeşil çay metabolizmanı hızlandırmada sana biraz daha yardımcı olur. Yada başka yöntemler?? Hiç konuşmadık aslında burada birazcıkta metabolizmayı hızlandırmak gerekiyor kilo vermek için. Ben ilk başlarda yeşil çayıma çok dikkat ediyordum son aylarda boşladım. Oda takılmamdaki etkenlerden biri olabilir hatta.
valla iyi geldi ama bi degisiklik yok suanlik regl olcam insallah ozaman olurr ya. ama ben burdym zaten birakamiyormİNŞALLAH
Sen naptın bu arada kaç kilodasın, ara nasıl geldi?? Pek takip edemedim, vakit darlığından menüleri daha yoğun inceliyordum.
Süper olurEvet tatlimm yine bi liste hazirlayim ve yilbasina acımasız hedefler koyalimmmve o hedefe ulasalimmm
akşamki lavaşları yemesen olurmuş aslında afiyet olsun canımBu sabah 61.2 yi tekrardan tartıda görmenin mutluluğuyla ki en çok Bursa'yı sorunsuz halletmeme sevindim kalktım yarım saatlik olağan hafif tempolu koşumu yaptım.
Şimdi gelelim itiraflara iki gündür cıslı besleniyorum.
Dün bir eti cin 1 küçük paket de kraker yolda yedim.
Bugün dışarıdan yemedim ama menüm şöyle
Kahvaltı
2 dilim ekmek,1 kk peynir, 5 az yağlı zeytin, kahvaltılık sos, nane
Öğlen 3 kaşık soslu makarna, sebze çorbası, kapuska
Ara bir avuç kavurga, 4 kuru erik
Akşam
Bamya yemeği, iki lavaş, narlı salata
2 lt su, 2 bardak sütlü nescafe
Cezayı hakettim ama cezama daha kendim karar veremedimgece yatmadan mekik mi çeksem??
Gunaydin kizlarrbugun persembe aksam yemeklerinde asla karbonhidrat tüketmiyoruzzzz
Günaydın canımgunaydinnn
Akşamki köfteyi 4-5 yapsaydın yanına salatayla daha iyi olurdu.öğlen yememişsin çünkügünaydın by arada internetimde sorun vardı anca girebildim.
dünkü menüm;
sabah yumurta 2 d.ekmek zeyt.peyn.
öğle yok yiemedim
akşam: 1 kase corba + 2 köfte cok ac oldugum için 1 dilimde ekmek yedim
2 bardak y.cay
2l su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?