Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladım canım, peki metabolizma ünı hızlandırmak için neler yapabilirsin araştırdın mı ya da doktoruna danıştın mı?? Belki yeşil çay metabolizmanı hızlandırmada sana biraz daha yardımcı olur. Yada başka yöntemler?? Hiç konuşmadık aslında burada birazcıkta metabolizmayı hızlandırmak gerekiyor kilo vermek için. Ben ilk başlarda yeşil çayıma çok dikkat ediyordum son aylarda boşladım. Oda takılmamdaki etkenlerden biri olabilir hatta.

Endokrin doktoru bana yeşil çayı önerdi ben de tadını pek sevmiyorum arada ilaç niyetine içiyorum..protein diyeti de takıldığım dönemlerde baya iyi geldi..meyve hiç yaramıyor mesela..yediğim zaman hemen acıkıyorum o yüzden nadir yerim meyveyi..

İNŞALLAH
Sen naptın bu arada kaç kilodasın, ara nasıl geldi?? Pek takip edemedim, vakit darlığından menüleri daha yoğun inceliyordum.
valla iyi geldi ama bi degisiklik yok suanlik regl olcam insallah ozaman olurr ya. ama ben burdym zaten birakamiyorm

Evet tatlimm yine bi liste hazirlayim ve yilbasina acımasız hedefler koyalimmm ve o hedefe ulasalimmm
Süper olur
akşamki lavaşları yemesen olurmuş aslında afiyet olsun canım

günaydın by arada internetimde sorun vardı anca girebildim.

dünkü menüm;
sabah yumurta 2 d.ekmek zeyt.peyn.

öğle yok yiemedim

akşam: 1 kase corba + 2 köfte cok ac oldugum için 1 dilimde ekmek yedim

2 bardak y.cay
2l su

Akşamki köfteyi 4-5 yapsaydın yanına salatayla daha iyi olurdu.öğlen yememişsin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…