- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.481
Annemin diyetisyeni 10_ 12 tane hamsi yiyebilirsin demiş tabi bir dilim tam buğday ekmeğiyle..akşam balık varmı salatayla. onun sayısı önemli mi kızlar balık sonucta hamsi yani zararı olur mu acaba ekmeksiz yicem diye abartmasam bari
Annemin diyetisyeni 10_ 12 tane hamsi yiyebilirsin demiş tabi bir dilim tam buğday ekmeğiyle..
Geçen kış giydiğim ceket, kaban hiçbirine sığamıyorum. İnada bindirdim yenisini de almak istemiyorum. Bi 7-8 kilo versem olurlar ama 1 ayda verebilir miyim acaba sinir oldum
Canim yarin tarti günü yine de mideni cok doldurma doymadan kalk sofradanakşam balık varmı salatayla. onun sayısı önemli mi kızlar balık sonucta hamsi yani zararı olur mu acaba ekmeksiz yicem diye abartmasam bari
Verirsin canim neden de çünkü ilk kilolar cok daha hizli gidiyor ama tabi diyeti hic bozmaman lazımGeçen kış giydiğim ceket, kaban hiçbirine sığamıyorum. İnada bindirdim yenisini de almak istemiyorum. Bi 7-8 kilo versem olurlar ama 1 ayda verebilir miyim acaba sinir oldum
Canim yarin tarti günü yine de mideni cok doldurma doymadan kalk sofradan
Aslında hiç değildim ama bu 2 gündür bi gaza geldimbence verirsin cok azimli gördüm seniii
Afiyet olsun canim çok iyiiSabah: omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,2 wasa
Ara:2 mandalina
öğle: pırasa yemeği
Ara:kuruincir arası ceviz, portakal
Akşam: domatesli tavuk sote,semizotu salatası,2 kaşık yoğurt
55 dk aerobik
Canim seninde 3. haftan olacak listede olman gerek ama bu iki hafta icinde hic kilo vermedigin icin alamıyorum seni bu hafta listeye bu hafta kilo verirsen diger haftada listede olursun kurallar böyle oldugu icin uygulamam gerek canimSonunda tartıldım ve kilom 91.9 , regl sonrası 80lere ineceğime eminim.
~~~ ADAYLAR LİSTESİ ~~~
@hedefEylul52 (60 /59/ 1/1,6%) yeni uye başlangıç tarihi 16 kasim carsamba, baslangic kilo 61.0 , hedef kilo 52 , 2 aralik cuma listede
@nilie (89.7/ / /%) yeni uye başlangıç tarihi 15 kasim sali, başlangıç kilo 91.9 , hedef kilo65 , 2 aralik cuma listede
Aynen yeter canım..yanına da b9l salata misss...Ekmeksizde anca o kadar yerim zaten
Ne kadar azız yaListemizi hazirladim bos vaktim varken tatlislarboll eksiyle dolsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?