- 11 Kasım 2016
- 1.691
- 1.738
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.541
Gitmeyi düşünmüyorum, cuma yaklaştıkça ya verememişsem korkusu oluşuyo ve ister istemez dikkat ediyosun. Ben o yüzden son günlere doğru öyle oldumAma 3 4 gündür falan tam anlamiyla hafif besleniyorum demistin canim bu surede gayet iyi 600 gr ama bu hafta diyeti hic bozmak yok tamam mi bozdukca motivasyon düşüyocok duzenli gelmedigin için burda kalacagina emin olamadigimdan seni listeye almadim canim 600 gr iyi bi eksi takimdan gitmeyi düşünmüyosun dimi seni de aliyim mi simdi listeye bunu soruyorum çünkü gelenlerin çoğu gidiyo
O zaman simdi seni de aliyorum listeye tatlimmGitmeyi düşünmüyorum, cuma yaklaştıkça ya verememişsem korkusu oluşuyo ve ister istemez dikkat ediyosun. Ben o yüzden son günlere doğru öyle oldum
O zaman simdi seni de aliyorum listeye tatlimmama kacamak kabul itmem bu saatten sonra listeye girince kurallar daha cok uygulaniyo bence bu hafta hic kacamak yapmazsann kesin 1 kilonun ustunde eksi görürsün
Listemiz bu şekilde kizlar gayet iyi yüzdemizbu hafta 10. Takimla yarışıyoruz unutmayin haftaya herkesden cok güzel eksiler bekliyorum ben ev işlerine dönüyorum sonra da dışarı çıkıncaz erzak alışverişi için görüşürüz
Ayyy kimler gelmisssayyy kulagim can canladi sabahdan beri dersdeykenneyinesi diyorum bende megersem 14. Takim kapismaya hazirlaniyormus citi piti kaptanim SekerPancarii umarim iki takimda bu hafta 1,% gecer ama bizim yüzde maalesef daha cok olcak cnm bu hafta sabitlerimiz cok ondan dolayi haftaya kilo kaybimiz daha cok olur ara ara benim citirlarla ugrar Enise07 ve @Neslisss size pasta, kurabiye vs. ikram ederiz ikram önemli degilmi
Ayyy kimler gelmissshoşgeldin canikom bi cay kurabiye bisey koyun kizlarrrr bu kapisma sayesinde iki takiminda yuzdesi cok guzel olacak ama bizimkiii daha yuksek olicikk ben yerim sizden gelen bütün ikramlari kizlara birakmam
gaza geliyorum resmen
ben rahat 2 kilo veririm bu gazla
Afiyet olsun canim oglen bulgur pilavi yedigin için aksam ekmek yemeseydin iyi olurdugünaydıınn..
dünkü menüm:
sabah marul peynirli sandviç
öğle: b.pilavı corba tavuk döner
akşam corba pırasa 2d. t.b. ekmeği (ince diliimlenmiş)
9 bucuga kadar uyumanin sevincini yasiyorumdün o kadar çok yürüdük ki kizim da yorulmus 9u 20 geciyodu uyandığında normalde hep 7 7 bucuk gibi kalktigindan cok dinlenmis uyandim
Afiyet olsun canim oglen bulgur pilavi yedigin için aksam ekmek yemeseydin iyi olurdu
Niye kiz tatil degil mi haftasonlari uyasaneeoh ne güzel darısı bize
ben iki haftadır pazarları bile 8 de uyanıyorum uykuya hasretim
Niye kiz tatil degil mi haftasonlari uyasanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?