Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gitmeyi düşünmüyorum, cuma yaklaştıkça ya verememişsem korkusu oluşuyo ve ister istemez dikkat ediyosun. Ben o yüzden son günlere doğru öyle oldum

Gitmeyi düşünmüyorum, cuma yaklaştıkça ya verememişsem korkusu oluşuyo ve ister istemez dikkat ediyosun. Ben o yüzden son günlere doğru öyle oldum
O zaman simdi seni de aliyorum listeye tatlimm ama kacamak kabul itmem bu saatten sonralisteye girince kurallar daha cok uygulaniyobence bu hafta hic kacamak yapmazsann kesin 1 kilonun ustunde eksi görürsün

O zaman simdi seni de aliyorum listeye tatlimm ama kacamak kabul itmem bu saatten sonralisteye girince kurallar daha cok uygulaniyobence bu hafta hic kacamak yapmazsann kesin 1 kilonun ustunde eksi görürsün

G Gamzenurlua beraber basladık beraber listeye girdik

***14.TAKIM 494. ETAP***

Sarraf (76.5 /76.1 /0.4 /%0.52)
selcanmehmetcan( 76.8/ /%)
bildirimsiz izne ayrildi
Elaalemi(62.0/ 61.5/ 0.5/%0.81)
htc71( 67.8/ / / %)
bildirimsiz izne ayrildi
Şekerpancarı71(52.5 /52.1/0.4 /%0.76)
Kova01(66.5/ 65.6/ 0.9/ %1.35)
hedef52( 59.0/ 58/1 /1,69 %)
yeni uye başlangıç tarihi 16kasim2016, başlangıç kilo 61.0, hedef kilo 52
nilie(91.9/ 91.3/0.6 / %0.65)yeni uye başlangıç tarihi 15 kasim 2016, başlangıç kilo 91.9, hedef kilo 65

14. Takim Ortalamasi%0.722

Listemiz bu şekilde kizlar gayet iyi yüzdemiz bu hafta 10. Takimla yarışıyoruz unutmayin haftaya herkesden cok güzel eksiler bekliyorum ben ev işlerine dönüyorum sonra da dışarı çıkıncaz erzak alışverişi için görüşürüz

ayyy kulagim can canladi sabahdan beri dersdeyken neyinesi diyorum bende megersem 14. Takim kapismaya hazirlaniyormus citi piti kaptanim SekerPancarii umarim iki takimda bu hafta 1,% gecer ama bizim yüzde maalesef daha cok olcak cnm bu hafta sabitlerimiz cok ondan dolayi haftaya kilo kaybimiz daha cok olur ara ara benim citirlarla ugrar Enise07 ve @Neslisss size pasta, kurabiye vs. ikram ederiz ikram önemli degilmi

Ayyy kimler gelmisss hoşgeldin canikom bi cay kurabiye bisey koyun kizlarrrr bu kapisma sayesinde iki takiminda yuzdesi cok guzel olacak ama bizimkiii daha yuksek olicikk ben yerim sizden gelen bütün ikramlari kizlara birakmam

Ayyy kimler gelmisss hoşgeldin canikom bi cay kurabiye bisey koyun kizlarrrr bu kapisma sayesinde iki takiminda yuzdesi cok guzel olacak ama bizimkiii daha yuksek olicikk ben yerim sizden gelen bütün ikramlari kizlara birakmam

fedakar kaptanim diyorsun.. takimi harcatmam diyorsun bakalim haftaya Takim yüzdelerimiz konusur artik hepimize bol eksiler cnm ve hayirli cumalar sekerpancarim

gaza geliyorum resmen

ben rahat 2 kilo veririm bu gazla

ooo amacimiza ulasmisiz simdiden bakalim ne kadar eksiliyceksin...

Sabah:muzlu,narlı,chialı yulaf lapası
Öğle:ızgara balık,salata,çorba
Ara:2 mandalina,1 dlm diyet kek
Akşam: fırın somon,salata
40 dk aerobik.
Keki tam buğday unu ve keçiboynuzu özüyle yaptım , havuç tarçın ve ceviz de var

günaydıınn..
dünkü menüm:
sabah marul peynirli sandviç

öğle: b.pilavı corba tavuk döner

akşam corba pırasa 2d. t.b. ekmeği (ince diliimlenmiş)

9 bucuga kadar uyumanin sevincini yasiyorum dün o kadar çok yürüdük ki kizim da yorulmus 9u 20 geciyodu uyandığında normalde hep 7 7 bucuk gibi kalktigindan cok dinlenmis uyandim

günaydıınn..
dünkü menüm:
sabah marul peynirli sandviç

öğle: b.pilavı corba tavuk döner

akşam corba pırasa 2d. t.b. ekmeği (ince diliimlenmiş)
Afiyet olsun canim oglen bulgur pilavi yedigin için aksam ekmek yemeseydin iyi olurdu

9 bucuga kadar uyumanin sevincini yasiyorum dün o kadar çok yürüdük ki kizim da yorulmus 9u 20 geciyodu uyandığında normalde hep 7 7 bucuk gibi kalktigindan cok dinlenmis uyandim

oh ne güzel darısı bize
ben iki haftadır pazarları bile 8 de uyanıyorum uykuya hasretim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…