- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.581
günaydınlaarrr.. pazartesi kilom 58,300 300gr almışım
Slm kizlarkizim hasta midesini üşüttü heralde kahvaltida yediklerini çıkardı biraz ishali de var bende patates haşladım daha yeni yedirdim onu da çikardi ne iyi gelir mideye bebisi olan anneler bugün gecmezse yarin doktora götürürüm
cumaya kadar toparlamak için akşamları daha çok dikkat et istersen canım.günaydınlaarrr.. pazartesi kilom 58,300 300gr almışım
Çok geçmiş olsun canımSlm kizlarkizim hasta midesini üşüttü heralde kahvaltida yediklerini çıkardı biraz ishali de var bende patates haşladım daha yeni yedirdim onu da çikardi ne iyi gelir mideye bebisi olan anneler bugün gecmezse yarin doktora götürürüm
Çok geçmiş olsun canım.pirinçli çorba yap ,pirinç de tutar biraz.Slm kizlarkizim hasta midesini üşüttü heralde kahvaltida yediklerini çıkardı biraz ishali de var bende patates haşladım daha yeni yedirdim onu da çikardi ne iyi gelir mideye bebisi olan anneler bugün gecmezse yarin doktora götürürüm
cumaya kadar toparlamak için akşamları daha çok dikkat et istersen canım.
Afiyet olsun canım.akşam yemeyerek dengelemişsin.spor da yapmışsıngünaydıınnn..
dünkü menüm;
sabah: yumurta 2d.ekmek zeytin peynir
öğle:k.fasulye corba 1 dilm ekmek
akşam:yemek yemedim cünkü öğleden sonra bi dilim börek yedim
yatmadna önce y.çay ve yarım saat spor
ayy bende 61de takıldım bu sabah 61.2 yi gördüm bir 60 ı görsem davul çalıcam. umarım bu hafta ikimizde başarırız.öyle yapıcam spora da daha cok ağırlık vercem bakalım 57 olabilcem mi bu hafta o biraz zor gibi.
cünkü ben 58 e kolay geliyorum da asagısına düşemiyorum
çok başarılı aerobiği kendin mi yapıyorsun youtubedan mı??SAbah: süt,muz,nar,chia ve cevizli yulaf lapası
Öğle: brokoli çorbası,fırın karnıbahar,yoğurt
Ara:1 hurma,2 mandalina
Akşam: 2 biber dolması,yoğurt,1 dlm tb ekmek
1 saat aerobik,1500 adım twist&shape
YouTube danayy bende 61de takıldım bu sabah 61.2 yi gördüm bir 60 ı görsem davul çalıcam. umarım bu hafta ikimizde başarırız.
çok başarılı aerobiği kendin mi yapıyorsun youtubedan mı??
Günaydıngünaydınlar kızçeler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?