Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi aksamlar kizlarr gelemedim hep disardaydim bugun nasilsinizsimdi annemlerdeyim ben

günaydın kızllaaaarrrr herkese hayırlı güzel haftalar diliyorum :)

pazartesi kilom 58,2 ben bi düşemedim şu 58 den bu hata hayırlısıyla zayıflıyorum

hafta sonu kacamaklarıma göre göre cok cok iyi bence yediklerimi düşününce

Canım sana da günaydınlar
Maşallah maşallah çok iyi

♥TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu ''500gr üstü''kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek
6.Mazeretsiz 3 gün takima ugramayan diskalifiye olur

Merhaba kızlar @SekerPancari71 telefonum gelmedi hala canım bekliyorum gecmis olsun kızın hasta olmuş iyileşmiştir inşallah arada eşimin telden girip bakıyorum yazamasamda yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz takımımıza

Slm canimm hosgeldinn Saol canim iyilesti kizim diyetine dikkat ediyosun dimiii sakin artida olmaa

wuhuuuuuu keske bide gerceklesse

iyi yapmissin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…