- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.841
Afiyet olsun canım.sabah standardın ne? Diğer öğünler iyi duruyor
Herkese günaydın.küçük oğlum ateşlendi tüm gece onla uğraştım.viral enfeksiyonmuş.büyükten bulaştı.acayip yoruluyorum ikisiyle uğraşmaktan.
Gecmis olsun canimmmHerkese günaydın.küçük oğlum ateşlendi tüm gece onla uğraştım.viral enfeksiyonmuş.büyükten bulaştı.acayip yoruluyorum ikisiyle uğraşmaktan.
Ben daha once yaptim bu sporu ve benim vücudumu degistiren bi spor oldu hem sıkılaştıriyo hemde cok guzel sekillendiriyo ama benim bileklerim cok güçsüz galiba cok dikkatli yapmama rağmen her seferinde bileklerimi sakatladimmmmona cok iyi diyolar sıkılastıyomus
Ben daha once yaptim bu sporu ve benim vücudumu degistiren bi spor oldu hem sıkılaştıriyo hemde cok guzel sekillendiriyo ama benim bileklerim cok güçsüz galiba cok dikkatli yapmama rağmen her seferinde bileklerimi sakatladimmmm
Zorlayici degil ama içinde şinav falan varya benim bileklerim kaldirmadi o yuzden ama başlicam bugun telrarya o kadar zorlayıcı mı ki bana cok basit gelmişti aslında
Zorlayici degil ama içinde şinav falan varya benim bileklerim kaldirmadi o yuzden ama başlicam bugun telrar
kahvalti standart yaziyosun ama cok onemli biseyi atlatiyosun 2DILIM EKMEK.yumurta zeytin peynir 2 dilim ekmek
Hadi gel artik sendeeeeeekahvalti standart yaziyosun ama cok onemli biseyi atlatiyosun 2DILIM EKMEK.
kahvalti standart yaziyosun ama cok onemli biseyi atlatiyosun 2DILIM EKMEK.
kaptinn kiz sabahki ekmek beyaz ekmek degil demi cavdar kepekli veya tambugday falansa iki dilim ekmek sorun diiill
Ben sporumu yaptim kizçelerrr sizden ne haberbu arada ben iki kilo vercem sadece diye menü yazmiyodum çünkü ufak ufak kısıyorum yediklerimden veya kaçamaklarım çok oluyo diye ama artik yazicam çünkü bir aydir 52 yim ve 50 olmak istiyosam biraz daha üstüne düşmem lazim diyetimin sporumun artik bende menu paylasicam eleştirin benuiu
Bence cok normal kahvalti da iki dilim tatlimt.b ekmeği
sabah ekmek yenebilir demiştiniz
Ama gayet iyi gidiyosun canim 52 ye az kaldiben o eleştirme işini yapamıyorum kendm düzene girmediğim için
Hadi gel artik sendeeeeee
ozamant.b ekmeği
sabah ekmek yenebilir demiştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?