- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.081
onu gormedim ya bakamadm gecmise ugrsamam suanKiz kaptan degisikligi oldu yaahedef52 kaptanimiz artik
Daha yeni söz attım geçen ay, beğendiğim biri var ama biraz zaman geçsin diye bekliyorumVar mi bi aday kiz daha gencsin 29 a kadar evde kaldim diyemezsinamann saka bi yana ye ic gez kiz Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin
Daha yeni söz attım geçen ay, beğendiğim biri var ama biraz zaman geçsin diye bekliyorum
Atarli kaptan iyidirteşekkür ediyoruummm bence size bol sabır
atarlıyımdır şimdi kaptan oldum atarlar foraaa
Sporumu tamamladimm geldim kizlarraksam menünle beraber yazarim saat beş olmus hemen barbunyami haşlayım
bende oyle oldugum icin hic bir zaman istemedmteşekkür ediyoruummm bence size bol sabır
atarlıyımdır şimdi kaptan oldum atarlar foraaa
Ben de 20 dk yapıyorum.Benimde zavalli duuruyo bi kosede arada çıkarıp yapiyorumama gercekten kalca bacak vok guzel toparliyo bende muzik dineleyerek yapiyorum size yazarken yaptim ne ara 20 dk oldu anlamadim
Teşekkür ederim canımCumaaa ve kova vermis galiba tebrik ederim cnm
Çayın yanında sakın pasta yemekızlar ben şimdi çıkıyorum nişanlımcımla dışarıda bi çay içip eve geçicem
öptüm sizi iyi akşamlar
Daha yeni söz attım geçen ay, beğendiğim biri var ama biraz zaman geçsin diye bekliyorum
Beğendiğin biri var ve benim bundan 14.takımda haberim oluyoooor haaa
Ben 27 de evlendim 29 da ilk çocuk 36 da 2. Çocuk oldu.geç kalmış sayılmazsın25
Bizim aile geleneği herhalde ablamlar 27 ye girmeden hemen önce evleniyor seneye evlenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?