- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.121
Aslinda oyle yapiyorum hep canim son iki banagimla bi kucuk banak bal bi küçük banak tahinpekmez yiyorum ama bugun kendimi durduramadim cok leziz geldiAfiyet olsun canım.tahin pekmezi 1 çay kaşığıyla sınırlayıp ekmeği de 1 dilime düşseydin, öğleni de geçiştirmeseydin süper olurdu.ama spor Harika
Yok kuzum sporunu beğendim ondan öyle dedim ben sabah yediklerini yakmissindir bence :)Cok mu fazlaakşam yemegim hafifti ama
Adımıma bakmadim o da yaziyor mu ki benimkinde yarin adıma da dikkat ediyimBen 1500 adım atıyorum sen?
Spor yapmayi cok seviyorumYok kuzum sporunu beğendim ondan öyle dedim ben sabah yediklerini yakmissindir bence :)
kaptinn bildigim kadariyla kardes Takimimizin yeni kaptani senmissin cnm hayirli ugurlu olsun... bu ilk zamanlar cok farkli olacaktir eminim.. SekerPancarii de takimda hala sana destek cikar... herzaman kapimiz acik cnm bir cuma liste tasima olsun yada baska bir sorunuz olursa ilk benim Takimdaki meleklerim Enise07 ve @Neslihan__ ve ben akliniza gelelim
Gercekten son 3 4 kilo cok zor gidiyor yaa bakiyorum 2 aydir 53 üm 51 e düşüyorum geri 53 e çıkıyorumGerçekten sağlıklı yaşam olarak bakarsak başarabiliriz diye düşünüyorum
Biz 3 kilo verelim tm dedikçe o 3 kilo verilmiyor yada bırakınca hemen geri aliyoruz
Aslinda oyle yapiyorum hep canim son iki banagimla bi kucuk banak bal bi küçük banak tahinpekmez yiyorum ama bugun kendimi durduramadim cok leziz geldio yuzden ogle yemedim acikmadim zaten saol balim yarin daha dengeli yicem
Canimmkaptinn bildigim kadariyla kardes Takimimizin yeni kaptani senmissin cnm hayirli ugurlu olsun... bu ilk zamanlar cok farkli olacaktir eminim.. SekerPancarii de takimda hala sana destek cikar... herzaman kapimiz acik cnm bir cuma liste tasima olsun yada baska bir sorunuz olursa ilk benim Takimdaki meleklerim Enise07 ve @Neslihan__ ve ben akliniza gelelim
kaptanlik bir nevi ögretmen+ managementlik bir anda...bazen kolay gözükebilir ama uzaktan yakindan alakasi yok.. kaptan olduktan sonra eskiden cikardigim sorunlar icin... kaptan ne cekmis benden dedimTeşekkür ederim canımhepinizin desteğine açığım inşallah takımımız hareketlensin yavaş yavaş ogrenicem herseyi
Benimkinde yazıyor.cosfer markası internetten almıştım fi tarihinde.tahin pekmez bence daha kalorilidir ama hadi neyyyse bu seferlik öyle olsunAdımıma bakmadim o da yaziyor mu ki benimkinde yarin adıma da dikkat ediyimama tahinpekmez erimistir 120 kaloriylen
Benimki dynamic bende 2 sene falan oluyo heralde alaliBenimkinde yazıyor.cosfer markası internetten almıştım fi tarihinde.tahin pekmez bence daha kalorilidir ama hadi neyyyse bu seferlik öyle olsun
o kadar zor mu yakaptanlik bir nevi ögretmen+ managementlik bir anda...bazen kolay gözükebilir ama uzaktan yakindan alakasi yok.. kaptan olduktan sonra eskiden cikardigim sorunlar icin... kaptan ne cekmis benden dedimherzaman özelden ulasabilirsin cnm.. takiminiz biraz motivasyonsuz..zor dönemler ama gececek...bak yeni yil geliyor 2017... yeni hedefler... yeni üyeler yagmur gibi yagcak
Benimkinde yazıyor.cosfer markası internetten almıştım fi tarihinde.tahin pekmez bence daha kalorilidir ama hadi neyyyse bu seferlik öyle olsun
kız allah siziBenimki dynamic bende 2 sene falan oluyo heralde alaliama tahinpekmez cok faydali kizz ben hep yiyom az az valla bakip gelecem kalorisine
kiz yok korkmao kadar zor mu ya
Yaz yaklassin o zaman görcem ben buraları çok degerlencek
biz bu yokluktan sonra her geleni alırız artıkkiz yok korkmaen az 1 iyi yardimcin varsa hersey birbirini destekleyip oluyor....mart sonu nisan basi sen gör buralari millet takimlara girmek istigcekde doluyuz alamiyoruz digcez
Ayy ben tahinpekmeze bayiliyorum kizim cokokrem nedir bilmez kahvaltimizda hic olmadi tahinpekmezi cokokrem bildi cocuuum buyyene kadarkız allah siziben sevmiyorum öyle tatlı şeyleri bi ara erik reçeline sardı azar azar ondan yiyodum onuda bıraktım
Saol banusum aslinda 3 ogun yiyorum ama kahvalti biraz fazla kaçınca dengeleyim dedimSekerPancarii Hayatım menünü gördüm :) İki öğün yapmışsın ve senin ne kadar güzel spor yaptığını bildirğim için bence gayet güzel heee ekmeğine dikkat et fazla kaçmasın yoksa hepsi süper bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?