Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn bildigim kadariyla kardes Takimimizin yeni kaptani senmissin cnm hayirli ugurlu olsun... bu ilk zamanlar cok farkli olacaktir eminim.. SekerPancarii de takimda hala sana destek cikar... herzaman kapimiz acik cnm bir cuma liste tasima olsun yada baska bir sorunuz olursa ilk benim Takimdaki meleklerim Enise07 ve @Neslihan__ ve ben akliniza gelelim

Afiyet olsun canım.tahin pekmezi 1 çay kaşığıyla sınırlayıp ekmeği de 1 dilime düşseydin, öğleni de geçiştirmeseydin süper olurdu.ama spor Harika
Aslinda oyle yapiyorum hep canim son iki banagimla bi kucuk banak bal bi küçük banak tahinpekmez yiyorum ama bugun kendimi durduramadim cok leziz geldi o yuzden ogle yemedim acikmadim zaten saol balim yarin daha dengeli yicem

Yok kuzum sporunu beğendim ondan öyle dedim ben sabah yediklerini yakmissindir bence :)
Spor yapmayi cok seviyorumspor hep cok onemli guzel bi fizik için ama hele de 20 kilo üstü verdiysen gercekten şart vucudum hamur gibi olduktan sonra neyleyim zayiflamisim hem sıkı olmayinca insan verdigi kiloda da görünmüyo zaten saol beybisi bence erimistir sporla insallah

Teşekkür ederim canım hepinizin desteğine açığım inşallah takımımız hareketlensin yavaş yavaş ogrenicem herseyi

Gerçekten sağlıklı yaşam olarak bakarsak başarabiliriz diye düşünüyorum
Biz 3 kilo verelim tm dedikçe o 3 kilo verilmiyor yada bırakınca hemen geri aliyoruz
Gercekten son 3 4 kilo cok zor gidiyor yaa bakiyorum 2 aydir 53 üm 51 e düşüyorum geri 53 e çıkıyorum neden çünkü zayiflayinca kacamaklarim artiyo ilk basta o verdigimiz kiloda degiliz aslinda o kilonun oturmasi bi iki ayi buluyo hep saglikli beslenebilsek sorun çözülecek

Canimm saol tatlimm kardes takim candir

Teşekkür ederim canım hepinizin desteğine açığım inşallah takımımız hareketlensin yavaş yavaş ogrenicem herseyi
kaptanlik bir nevi ögretmen+ managementlik bir anda...bazen kolay gözükebilir ama uzaktan yakindan alakasi yok.. kaptan olduktan sonra eskiden cikardigim sorunlar icin... kaptan ne cekmis benden dedim herzaman özelden ulasabilirsin cnm.. takiminiz biraz motivasyonsuz..zor dönemler ama gececek...bak yeni yil geliyor 2017... yeni hedefler... yeni üyeler yagmur gibi yagcak

Benimkinde yazıyor.cosfer markası internetten almıştım fi tarihinde.tahin pekmez bence daha kalorilidir ama hadi neyyyse bu seferlik öyle olsun
Benimki dynamic bende 2 sene falan oluyo heralde alali ama tahinpekmez cok faydali kizz ben hep yiyom az az valla bakip gelecem kalorisine

o kadar zor mu ya
Yaz yaklassin o zaman görcem ben buraları çok degerlencek

Benimkinde yazıyor.cosfer markası internetten almıştım fi tarihinde.tahin pekmez bence daha kalorilidir ama hadi neyyyse bu seferlik öyle olsun

Benimki dynamic bende 2 sene falan oluyo heralde alali ama tahinpekmez cok faydali kizz ben hep yiyom az az valla bakip gelecem kalorisine
kız allah sizi ben sevmiyorum öyle tatlı şeyleri bi ara erik reçeline sardı azar azar ondan yiyodum onuda bıraktım

SekerPancarii Hayatım menünü gördüm :) İki öğün yapmışsın ve senin ne kadar güzel spor yaptığını bildirğim için bence gayet güzel heee ekmeğine dikkat et fazla kaçmasın yoksa hepsi süper bence

kız allah sizi ben sevmiyorum öyle tatlı şeyleri bi ara erik reçeline sardı azar azar ondan yiyodum onuda bıraktım
Ayy ben tahinpekmeze bayiliyorum kizim cokokrem nedir bilmez kahvaltimizda hic olmadi tahinpekmezi cokokrem bildi cocuuum buyyene kadar simdi anliyo tabi bu pekmez diyo sevmiyorum ama mecburum yemeye biliyorum diyo benim icin kahvalti ayri bi zevk yaa kahvaltimda cok çeşit var ama hepsinde birer lokma tadimlik yiyorum

Saol banusum aslinda 3 ogun yiyorum ama kahvalti biraz fazla kaçınca dengeleyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…