- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.141
Ayy ben tahinpekmeze bayiliyorum kizim cokokrem nedir bilmez kahvaltimizda hic olmadi tahinpekmezi cokokrem bildi cocuuum buyyene kadarsimdi anliyo tabi bu pekmez diyo sevmiyorum ama mecburum yemeye biliyorum diyo benim icin kahvalti ayri bi zevk yaa kahvaltimda cok çeşit var ama hepsinde birer lokma tadimlik yiyorum
Bizde akşam yemeklerin sofraya ekmek de konmazBöcük ya herşeyden de anliyolar
Kahvaltı sorun olmaz bence ama bnm gibi akşam yemeyi seviyosan büyük sorun oluyooo
Ayy yumusacikk ekmeğin her türlüsü gider bendeBizde akşam yemeklerin sofraya ekmek de konmazkimse yiyemez o yüzden kizim da bizden alıştı o da simdi ekmek versen bile yemez akşam
bize aksam yemege gelen ekmegini alir da gelircunku asla ekmek olmaz evde eşim izin gunlerinde sabaha taze ekmek aliyo bi tek en dayanamadigim
Ayy evet yaa saglikli beslenme konusunda herseyi yapiyorum insallah alışkanlık haline gelir büyüyünce de boyle devam ederAyy yumusacikk ekmeğin her türlüsü gider bende
Ekmek yememsi iyi bence ya nasıl alisirsa öyle gider sağlıklı beslensin sonra bizim gibi uğraşmasin
Amiinn inşallahAyy evet yaa saglikli beslenme konusunda herseyi yapiyorum insallah alışkanlık haline gelir büyüyünce de boyle devam eder
eksik yazmışımAmiinn inşallah
Bence evleneyim de sonra
Bende şimdi yeşil cayimi icicem bugün pek güzel gitmedi bari kapanış güzel olsunBende gecenin son kahvesini içtim biraz keyif yapayım dedimartık yatana kadar sadece bol su tüketirim
BendeBende gecenin son kahvesini içtim biraz keyif yapayım dedimartık yatana kadar sadece bol su tüketirim
Bakacaz menüneBende şimdi yeşil cayimi icicem bugün pek güzel gitmedi bari kapanış güzel olsun
Aşk olsun ne demek haberim yok. İlk haberi olanlardansinBeğendiğin biri var ve benim bundan 14.takımda haberim oluyoooor haaa
Aksam baska bisey yedin mii pikiMenüm iyide sevdicegimle küçük bir dilim pizza yedim
Yarından itibaren hiç kaçamaksiz kendimi ovmeye başlıyorum
Yok yemedim akşam menu 1 dilim pizza bi bardak ayran olduAksam baska bisey yedin mii pikiyarin kacamak yokk
Olsun yarin daha dengeli sağlıklı bi aksam yemegi yersin kuzumYok yemedim akşam menu 1 dilim pizza bi bardak ayran oldu
Birde mantı yiyecektinMenüm iyide sevdicegimle küçük bir dilim pizza yedim
Yarından itibaren hiç kaçamaksiz kendimi ovmeye başlıyorum
Olsun yarin daha dengeli sağlıklı bi aksam yemegi yersin kuzum
Bu bir dilimcik pizzayla kacamak hakkini doldurdu bencedeBirde mantı yiyecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?