- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.161
Kız bunlar ne, nerde sağlıklı beslenme, nerde incecik gelinYok yemedim akşam menu 1 dilim pizza bi bardak ayran oldu
Olurrr super olurrBundan sonra daha sağlıklı olcak
Ve kızlar pazartesi görceksiniz zaten kural listesinde ama önce haber vereyim pazartesi bildirimi fotoğraflı olsun diyorum tartı resmini çekip atalım buraya
Mantı hayal olsa ne olur, pasta ve pizza gelmiş dolanıyorMantı hayal oldu
Kaptanligi kutladi zaarKız bunlar ne, nerde sağlıklı beslenme, nerde incecik gelin
Kız bunlar ne, nerde sağlıklı beslenme, nerde incecik gelin
Cok teşekkür ederiz canimSekerPancarii ve kaptinn kızlar ikiniz içinde ve tabi ki takiminiz içinde hayirli olsun. 10. Takım kaptan yardımcısı ben . Sevgiler. ...
Evet tabi kiiiii:)))kaptinn bildigim kadariyla kardes Takimimizin yeni kaptani senmissin cnm hayirli ugurlu olsun... bu ilk zamanlar cok farkli olacaktir eminim.. SekerPancarii de takimda hala sana destek cikar... herzaman kapimiz acik cnm bir cuma liste tasima olsun yada baska bir sorunuz olursa ilk benim Takimdaki meleklerim Enise07 ve @Neslihan__ ve ben akliniza gelelim
Pasta yok yemedim yaaa pizza sadeceMantı hayal olsa ne olur, pasta ve pizza gelmiş dolanıyor
SekerPancarii ve kaptinn kızlar ikiniz içinde ve tabi ki takiminiz içinde hayirli olsun. 10. Takım kaptan yardımcısı ben . Sevgiler. ...
Cnm yavaş yavaş hersey olur bizim takımda da aynı anda kaptan ve yardımcı değişti. Cansucum ile devraldik takımı. Güzel güzel ilerliyoruz bakalım. Sizde inşallah çok güzel başarılı üyeler ile hedeflediginiz yolda ilerlersiniz. Kural vs olayları hiç sorun değil. Herkes yardimci oluyor birbirine zatenTeşekkür ederim canımhepinizin desteğine açığım inşallah takımımız hareketlensin yavaş yavaş ogrenicem herseyi
Şaka yaptım zaten tatlımBen 27 de evlendim 29 da ilk çocuk 36 da 2. Çocuk oldu.geç kalmış sayılmazsın
İnşallahHayirlisi olsun canim insallah cok mutlu olursun
Tabi bir dahakine kaçamak hakkı diye birşey olmamalıBu bir dilimcik pizzayla kacamak hakkini doldurdu bencede
Hafızam çok pistir, unutmam unutturmamam. Hiç te çekinmem yuzune yuzune soylerimBundan sonra hiç kaçamak yapmicam ki hep güzel şeyler yicem ki
Pasta nerden gorduysemPasta yok yemedim yaaa pizza sadece
Su an deli gibi utandım
vur yüzümeŞaka yaptım zaten tatlım
İnşallah
Tabi bir dahakine kaçamak hakkı diye birşey olmamalıTakımın başı nereye giderse diğerleri de oraya gider
Hafızam çok pistir, unutmam unutturmamam. Hiç te çekinmem yuzune yuzune soylerim
Pasta nerden gorduysem
SekerPancarii Kız ne hatunlar paylaştın beee onlar kadınsa ben neyim dedim kendi kendime Allahtan eşimin görüş alanında değilimde bu hatun ne bakıyor bu karılara demedi
Okadar olamam ama en azından yaklaşamasam da insanı boyuta geleyimşimdiki halim Aile boyu büyük yada orta boy olsam razıyım
Ayy benim eşim alıştı o kadinlara bakip iç cekmelerime az kaldi benim o görüntüye ulasmama onlar kadar muthis olmasada yaklasicam en azindanSekerPancarii Kız ne hatunlar paylaştın beee onlar kadınsa ben neyim dedim kendi kendime Allahtan eşimin görüş alanında değilimde bu hatun ne bakıyor bu karılara demedi
Okadar olamam ama en azından yaklaşamasam da insanı boyuta geleyimşimdiki halim Aile boyu büyük yada orta boy olsam razıyım
Çok büyük sözler bunlarvur yüzüme
Artık kaçamaksiz bir 14. takım var
Farkettim de geç oldu mesajı gondermistimÇok büyük sözler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?