Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet tabi kiiiii:))) kaptinn kaptanım benim kendi kaptaniskom cansum çok doğru söylüyor

Teşekkür ederim canım hepinizin desteğine açığım inşallah takımımız hareketlensin yavaş yavaş ogrenicem herseyi
Cnm yavaş yavaş hersey olur bizim takımda da aynı anda kaptan ve yardımcı değişti. Cansucum ile devraldik takımı. Güzel güzel ilerliyoruz bakalım. Sizde inşallah çok güzel başarılı üyeler ile hedeflediginiz yolda ilerlersiniz. Kural vs olayları hiç sorun değil. Herkes yardimci oluyor birbirine zaten

Ben 27 de evlendim 29 da ilk çocuk 36 da 2. Çocuk oldu.geç kalmış sayılmazsın
Şaka yaptım zaten tatlım

Hayirlisi olsun canim insallah cok mutlu olursun
İnşallah

Bu bir dilimcik pizzayla kacamak hakkini doldurdu bencede
Tabi bir dahakine kaçamak hakkı diye birşey olmamalı Takımın başı nereye giderse diğerleri de oraya gider

Kaptanligi kutladi zaar yarin sifir kacamak saglikli aksam yemegi dimi kaptinn

Bundan sonra hiç kaçamak yapmicam ki hep güzel şeyler yicem ki
Hafızam çok pistir, unutmam unutturmamam. Hiç te çekinmem yuzune yuzune soylerim

Pasta yok yemedim yaaa pizza sadece
Su an deli gibi utandım
Pasta nerden gorduysem

SekerPancarii Kız ne hatunlar paylaştın beee onlar kadınsa ben neyim dedim kendi kendime Allahtan eşimin görüş alanında değilimde bu hatun ne bakıyor bu karılara demedi

Okadar olamam ama en azından yaklaşamasam da insanı boyuta geleyim şimdiki halim Aile boyu büyük yada orta boy olsam razıyım

vur yüzüme
Artık kaçamaksiz bir 14. takım var

benim nişanlı görse sapık der bana net
Hedef neyse oraya kadar durmak yok artik

Ayy benim eşim alıştı o kadinlara bakip iç cekmelerime az kaldi benim o görüntüye ulasmama onlar kadar muthis olmasada yaklasicam en azindan seninki de buyuk azim basunumm bu yaza eminim cok daha fazla yol katediceksin ee sonra da spora asılırsın yaparsin biseyler

SekerPancarii Kız ben çaktırmadan bakıyorum adamın aklına karpuz kabuğu sokmayayım
Gerçi adam hala çok seksiysin falan diyorda benim senin gibi fıstık olmaya çooook varrrr

Kız dün çok beğendim kendime şeker pembesi bir iç çamaşırı aldım tabi deneme şansı olmayınca göz kararı aldım ve nasıl bir gözse benimkisi eve gelip üst kısmını deneyeyim dedim altan sıkılmış balon gibi göründü çistalar resmen pörtlediler ufak gelince
Artık ilk hedefim yaza kadar onları giyecek kıvama gelmek hatta şubatın 28i malum doğum günüm o zaman bile olursa süper olur ( hani oldu da yanlardan fazla sıktı bu durumda üstten taştı )
Oda benim motivasyonum olur artık uzun süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…