Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy senin gibi alimli bi bayana yakışır seksi sözleri zaten bence cok iyi olmus sıkması çamaşırın zaten zayiflicaksin senin icin motive olur onu rahatca giyebilmek

Kızlar çok pis gaza geldim

Fıstık gibi hatunlar üzerime olmayan çamaşır takımı derken kesinlikle bu hafta bakalım nasıl bir sonuç çıkacak Takım olarak 4.cü olmuşuz ( 8. takım olarak yani )

Hadi sizlerde gaz verin bakalım hangi takım bu hafta daha iyi derece alacak ( ulen bendekide akıl fıstık gibi hatunlarla yarışa girmeye kalkışıyorum neyse çaktırmayayım baride bende gaza geleyim diyen iç sesim )

o kadar zor mu ya
Yaz yaklassin o zaman görcem ben buraları çok degerlencek
Canım aynen öyle olucak inşallah bak 8.Takıma oralar bi zamanlar tarlaydı çok değil 2-3 ay önce kimse yoktu şimdi şükür toparladık liste doldu bile. Burayı da restore edecez
Ben de 14. Takıma yönlendirme yapacağım sohbetlere de katılıp takımı şenlendiririz sıkıntı yapmayalım :)

Benimki dynamic bende 2 sene falan oluyo heralde alali ama tahinpekmez cok faydali kizz ben hep yiyom az az valla bakip gelecem kalorisine
Ben de seviyorum.keçiboynuzu pekmezi ve tahin .ama sadece haftasonları 1-2 çay kaşığı yiyorum
o kadar zor mu ya
Yaz yaklassin o zaman görcem ben buraları çok degerlencek

Bizde de beyaz ekmek yok.oğlum tb yemiyor.birtek haftasonları eşim pide veya simit alır

Teşekkür ederiz

Bu bir dilimcik pizzayla kacamak hakkini doldurdu bencede
Bence de
Farkettim de geç oldu mesajı gondermistim
Yok cidden artık tm bitti sevdicekin doğum gününü de sağ salim atlatirsam daha da hata yapmam
aha bi de doğumgünü çıktı vay başımıza gelenler
Yok canım bu pazar günü tasiniyorum çok şükür bir hafta sonra kilo artışı yoksa burdayım inş
geçtipimiz yaz ben de ev taşıdım.1 kilo vermiştim taşınma telaşından.üstelik mecburiyetten hep lahmacun kebap falan yemiştik( malum adanadayım)

Herkese günaydın mutlu ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum herkese.dün akşam erkenden yattım gripten dolayı gece de başağrısıyla uyanıp majezik aldım.kahvaltımı yapıp ıhlamur içiyorum şimdi

Gunaydin canimmayy benim kizim da öksürüyoo burnu da biraz tıkalı daha yeni atlatmıştı hastalığı

Haftasonunu kaçamaksız atlattik mii tamamdir bu iş haftaya eksiyle başlayınca cumaya birikiyo eksilerrr

Teşekkür ederiz tatlimmm hep gelin sohbete

Ben de seviyorum.keçiboynuzu pekmezi ve tahin .ama sadece haftasonları 1-2 çay kaşığı yiyorum

Bizde de beyaz ekmek yok.oğlum tb yemiyor.birtek haftasonları eşim pide veya simit alır
Ayy bende bi tek keçiboynuzu pekmeziyle yaparim tahinpekmezi cok yoğun ve leziz oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…