- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.181
Gözler üzerindeFarkettim de geç oldu mesajı gondermistim
Yok cidden artık tm bitti sevdicekin doğum gününü de sağ salim atlatirsam daha da hata yapmam
Ayy senin gibi alimli bi bayana yakışır seksi sözleri zatenSekerPancarii Kız ben çaktırmadan bakıyorum adamın aklına karpuz kabuğu sokmayayım
Gerçi adam hala çok seksiysin falan diyorda benim senin gibi fıstık olmaya çooook varrrr
Kız dün çok beğendim kendime şeker pembesi bir iç çamaşırı aldımtabi deneme şansı olmayınca göz kararı aldım ve nasıl bir gözse benimkisi eve gelip üst kısmını deneyeyim dedim altan sıkılmış balon gibi göründü çistalar resmen pörtlediler ufak gelince
Artık ilk hedefim yaza kadar onları giyecek kıvama gelmek hatta şubatın 28i malum doğum günüm o zaman bile olursa süper olur ( hani oldu da yanlardan fazla sıktı bu durumda üstten taştı)
Oda benim motivasyonum olur artık uzun süre
Canım aynen öyle olucak inşallah bak 8.Takıma oralar bi zamanlar tarlaydıo kadar zor mu ya
Yaz yaklassin o zaman görcem ben buraları çok degerlencek
Ben de seviyorum.keçiboynuzu pekmezi ve tahin .ama sadece haftasonları 1-2 çay kaşığı yiyorumBenimki dynamic bende 2 sene falan oluyo heralde alaliama tahinpekmez cok faydali kizz ben hep yiyom az az valla bakip gelecem kalorisine
o kadar zor mu ya
Yaz yaklassin o zaman görcem ben buraları çok degerlencek
Bizde de beyaz ekmek yok.oğlum tb yemiyor.birtek haftasonları eşim pide veya simit alırBizde akşam yemeklerin sofraya ekmek de konmazkimse yiyemez o yüzden kizim da bizden alıştı o da simdi ekmek versen bile yemez akşam
bize aksam yemege gelen ekmegini alir da gelircunku asla ekmek olmaz evde eşim izin gunlerinde sabaha taze ekmek aliyo bi tek en dayanamadigim
Teşekkür ederizCanım aynen öyle olucak inşallah bak 8.Takıma oralar bi zamanlar tarlaydıçok değil 2-3 ay önce kimse yoktu şimdi şükür toparladık liste doldu bile. Burayı da restore edecez
Ben de 14. Takıma yönlendirme yapacağım sohbetlere de katılıp takımı şenlendiririz sıkıntı yapmayalım :)
Kız bugün de mantı yokmuydu? Pizza nerden çıktıMenüm iyide sevdicegimle küçük bir dilim pizza yedim
Yarından itibaren hiç kaçamaksiz kendimi ovmeye başlıyorum
Bence deBu bir dilimcik pizzayla kacamak hakkini doldurdu bencede
aha bi de doğumgünü çıktı vay başımıza gelenlerFarkettim de geç oldu mesajı gondermistim
Yok cidden artık tm bitti sevdicekin doğum gününü de sağ salim atlatirsam daha da hata yapmam
geçtipimiz yaz ben de ev taşıdım.1 kilo vermiştim taşınma telaşından.üstelik mecburiyetten hep lahmacun kebap falan yemiştik( malum adanadayım)Yok canım bu pazar günü tasiniyorum çok şükür bir hafta sonra kilo artışı yoksa burdayım inş
Gunaydin canimmHerkese günaydınmutlu ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum herkese.dün akşam erkenden yattım gripten dolayı gece de başağrısıyla uyanıp majezik aldım.kahvaltımı yapıp ıhlamur içiyorum şimdi
Haftasonunu kaçamaksız atlattik mii tamamdir bu iş haftaya eksiyle başlayınca cumaya birikiyo eksilerrrKızlar çok pis gaza geldim
Fıstık gibi hatunlar üzerime olmayan çamaşır takımı derken kesinlikle bu hafta bakalım nasıl bir sonuç çıkacakTakım olarak 4.cü olmuşuz ( 8. takım olarak yani )
Hadi sizlerde gaz verin bakalım hangi takım bu hafta daha iyi derece alacak ( ulen bendekide akıl fıstık gibi hatunlarla yarışa girmeye kalkışıyorumneyse çaktırmayayım baride bende gaza geleyim diyen iç sesim )
Kolay gelsin canimmYok canım bu pazar günü tasiniyorum çok şükür bir hafta sonra kilo artışı yoksa burdayım inş
Teşekkür ederiz tatlimmm hep gelin sohbeteCanım aynen öyle olucak inşallah bak 8.Takıma oralar bi zamanlar tarlaydıçok değil 2-3 ay önce kimse yoktu şimdi şükür toparladık liste doldu bile. Burayı da restore edecez
Ben de 14. Takıma yönlendirme yapacağım sohbetlere de katılıp takımı şenlendiririz sıkıntı yapmayalım :)
Ayy bende bi tek keçiboynuzu pekmeziyle yaparim tahinpekmezi cok yoğun ve leziz oluyooBen de seviyorum.keçiboynuzu pekmezi ve tahin .ama sadece haftasonları 1-2 çay kaşığı yiyorum
Bizde de beyaz ekmek yok.oğlum tb yemiyor.birtek haftasonları eşim pide veya simit alır
O kadar ağzımın suyunu akıttın ki sabah bir lokmacık yedim senin yüzündenAyy bende bi tek keçiboynuzu pekmeziyle yaparim tahinpekmezi cok yoğun ve leziz oluyoo
Geçmiş olsun canım.benim iki oğlan da hasta.allahtan ateşleri yokGunaydin canimmayy benim kizim da öksürüyoo burnu da biraz tıkalı daha yeni atlatmıştı hastalığı
Bi lokmaciktan bisicik olmaz sonucta faydali bisey dimiO kadar ağzımın suyunu akıttın ki sabah bir lokmacık yedim senin yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?